Zdravím, chceme vzít celý office na teambuilding někam k moři a musí to být levné :D. Období červenec - říjen.  Našel jsem Maltu, Bari, Soluň, Malorcu... Nejlépe vychází ta Soluň, našel jsem letní termín, letenky za 360€ pro všech 9 lidí (na týden). Rádi bychom se vlezli letenky + ubytko + 2 auta někde kolem 40tis. Co byste doporučili? Ještě počkat, brát tu Soluň, nebo něco jiného? Nejraději bychom Sardinii, ale nenašel jsem vhodný termín, možná je ale ještě na hledání brzy. Co myslíte vy?  .

Teambuilding - 9 lidí k moři

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

13 reakcí

Zdravím, chceme vzít celý office na teambuilding někam k moři a musí to být levné :D. Období červenec - říjen. 

Našel jsem Maltu, Bari, Soluň, Malorcu...

Nejlépe vychází ta Soluň, našel jsem letní termín, letenky za 360€ pro všech 9 lidí (na týden).

Rádi bychom se vlezli letenky + ubytko + 2 auta někde kolem 40tis.


Co byste doporučili? Ještě počkat, brát tu Soluň, nebo něco jiného? Nejraději bychom Sardinii, ale nenašel jsem vhodný termín, možná je ale ještě na hledání brzy.


Co myslíte vy?

0

cena super

0 Citovat

Soluň je krásný město, ale nejsou v ní pláže, jen samé přístavy, jestli si dobře vzpomínám. Takže to je takové moře nemoře :D  Museli byste se přesunout někam k Chalkidiki, pokud se chcete koupat. 

0 Citovat

40 tisíc na letenky, ubytko a dvě auta pro 9 lidí na týden, to je teda hodně low cost. Jak už je v napsané předchozím komentu, Soluň klidně, auta si pronajmete hned na letišti a k moři na Chalkidiki dojedete za 1 - 1.5 hoďky. Byl jsem tam pár let zpátky a moře bylo super. Sardínie je hodně drahá. 

0 Citovat

Tady jednoznačně doporučuji Kutaisi a pak přesun maršrutkou do Batumi.

Je to něco mezi Las Vegas, Karlovými vary a Bibione v jednom, pro teambuilding ideál.

0 Citovat

Breathe napsal(a):

40 tisíc na letenky, ubytko a dvě auta pro 9 lidí na týden, to je teda hodně low cost.

To tedy ano, za týden u moře 4500 na osobu je masakr, to jsem dal víc už za týden dovolené  autobusem v roce 1992 ve Španělsku. To je team building pro uklízečky?;-)

0 Citovat

Tak ona stejně půlka lidí nepojede kvůli koronaviru... Tak bych ten budget neviděl tak tragicky ;)

0 Citovat

@Nuny - inak presne  :D 

dajte Solun, na auto a Chalikidi sa vykaslite, niekde na mestsku plaz a vybavene .. ked lowcost tak lowcost

0 Citovat

Když chcete lowcost k moři, jeďte autem pod stan (případně do kempových chatek mimo hlavní sezónu) k Baltu. 2 z 9 snad auto mají a budou ochotni ho poskytnout, takže se složíte jen na benzín a vejdete se v pohodě do 40000 Kč (i s jídlem pokud si budete vařit). Pobyt v hotýlku nebo bungalovu u moře je běžná věc, kde nezažijete nic mimořádného, ale teambuilding se "zaměřuje především na tvorbu nebo rozvoj týmu, týmové spolupráce a také trénování důležitých týmových schopností a dovedností např. komunikace, spolupráce, společné překonávání překážek atd." Citace z https://mladypodnikatel.cz/inzer...ing-t15552

0 Citovat

k Baltu sa da (teda dufam ze sa opat bude dat) aj lacno vlakom. Takze riadny teambuilding s produktami Bozkov sa moze zacat uz v CR

0 Citovat

K Baltu chci letos na motorce, jen jestli Poláci otevřou hranice.

0 Citovat

Zatím je v plánu 15,6. ale podmínky neznají ani Poláci. Takže asi tak.

0 Citovat

Něco podobného jsem organizoval v minulém zaměstnání, pro obdobný počet lidí a také se značně přiškrceným rozpočtem. Nakonec jsem zvolil západní Sicílii - levné přímé letenky do Trapani, mimo sezonu (začátek června) jsem našel cenově  dostupný hotel v Castellamare del Golfo, půjčení dvou aut plus benzin celkem vycházelo na nějakých 6 tisíc na osobu (bez stravy, všichni souhlasili, že se na takhle atraktivním teambuildingu jsou ochotni částečně podílet)...

0 Citovat

Díky za rady. Nakonec Soluň s tím že se přesuneme k pláši na Afytos, ubytko na týden pro 9 lidí (se 4 koupelnama a bezénem) za 16tis. Takže se i s auty vejdeme do 35tis. Tak aspoň zbude na benzín a budeme výletovat.


Abyste rozuměli, jsme malá firmička a třeba holky ze zákaznické podpory ještě nikdy nebyly u moře. Chceme je překvapit. 🙂 Samozřejmě 40tis. není striktní, počítáme že +- 10tis. někde uletí.


Příjde mi ale úžasné, že tohle dokážeme za takové peníze podniknout. Lidé jezdí bežně na týdení dovolenou za 40tis. ve dvojko. Skvělá to doba...

0
13 reakcí