Je jasne , ze se cestovani jeste nerozbehlo .presto nekteri uz asi leteli,tak polozim otazku  ,kolik casu nechat na prestup  ?  Konkretne me  zajma Mnichov  nebo Amsterdam  riskovat  treba v Mnichove   jen hodinu a ctvrt ?  Jednalo by se o  let na jedne letence s klasickou spolecnosti  ne s low cost  a let je v ramci EU   V Amsterdamu je sice hodina a pul ale tam jde o kombinaci low costu a  klasicke spolecnosti    Mozna blby a zbytecny  dotaz ,ale s  klasickymi splecnostmi  litam malo , tak se ptam , kdyz bych treba v tom Mnichove nestihl ten prestup  , daji mi  dalsi let  ( jedna se o Lufthansu )  Pripadne  kdyz by byl prvni let zrusen  ?  Ten Amstr je asi na me triko  ...tam to je asi jasne  Diky  za nazor  .

Prestupy na letistich

Založil ve fóru Letiště

9 reakcí

Je jasne , ze se cestovani jeste nerozbehlo .presto nekteri uz asi leteli,tak polozim otazku  ,kolik casu nechat na prestup  ? 

Konkretne me  zajma Mnichov  nebo Amsterdam  riskovat  treba v Mnichove   jen hodinu a ctvrt ?  Jednalo by se o  let na jedne letence s klasickou spolecnosti  ne s low cost  a let je v ramci EU  

V Amsterdamu je sice hodina a pul ale tam jde o kombinaci low costu a  klasicke spolecnosti   

Mozna blby a zbytecny  dotaz ,ale s  klasickymi splecnostmi  litam malo , tak se ptam , kdyz bych treba v tom Mnichove nestihl ten prestup  , daji mi  dalsi let  ( jedna se o Lufthansu ) 

Pripadne  kdyz by byl prvni let zrusen  ? 

Ten Amstr je asi na me triko  ...tam to je asi jasne 

Diky  za nazor


0

Tak zrovna v Mnichově jsem měl na přestup cca půl hodiny - na jedné letence s Lufthansou/Oman - při příletu z Prahy nás u letadla čekal extra bus, který nás promptně odvezl k navazujícímu letu. Akorát zavazadla to nestihla... :-)

0 Citovat

Jasne ale to  nebylo asi  dobe COVID - 19 , o zavazadlo nejde letel bych jen s kabinovym   Mnichov  znam spis jen s priletu  tam a  cesty  na nadrazi  , jake ted mohou byt zdrzeni   pri priletu  a naslednem odletu nevim ..

0 Citovat

Ahoj, kdybyste plánovali let na Hawai, která varianta na přestup by vám přišla teď nejmíň riziková?

a) v Amsterdemu 2:25 hod čas, směr Seattle 

b) na Heathrow čas 1:55 hod, přílet na terminal 3, odlet z terminálu 5, tuším taky seattle nebo los angeles

c) na Heathrow priletet večer předem a k odletu do usa se dostavit v klidu dopoledne

Předpokládám,že kufry budou odbaveny do USA, kde si nechávám 4 až 5 hod času na přestup, min mi přišlo riziko, tam mi je odbavi na poslední úsek na Hawai.

Dekuji

 

0 Citovat

Cholera nebo tyfus. Kam se letí z Heathrow? LAX?

0 Citovat

Podle mě je to úplně jedno, těch letadel bude létat tolik, že kdyby vám to náhodou uletělo nebudete na další letadlo čekat moc dlouho.

C je zbytečnost 

0 Citovat

V roce 2011 a 2017 jsem letěla do HNL přes LHR a LAX, vždy cca 2 - 2,5 hodiny na přestup, bylo to v pohodě. Ovšem nejvíc se mi líbil let s Korean Air v roce 2012, z PRG do Soulu (ICN) a odsud asi po 3 hodinách pak přímo do HNL s krátkou přestávkou v Tokiu (NRT). Nevím, jestli tuto linku ještě Korean Air nabízí.

 

0 Citovat

Petr76 napsal(a):

Cholera nebo tyfus. Kam se letí z Heathrow? LAX?

Seattle nebo LAX, v případě LAX je na přestup o 10 min víc a cena letenky ne k 3000 na osobu vyssi

0 Citovat

Pak bych volil kombinaci AMS & SEA.

0 Citovat

Asi to tak udělám, pořád je tam víc času na přestup a za půl roku bude na AMS třeba situace stabilnější.. tak dik

0
9 reakcí