Z Vídně na méně profláklou Lefkadu za pěkných 80 EUR, za +12 EUR oběma směry je Priority boarding a dvě palubní zavazadla.  2.-9. července https://bit.ly/2Yd93mL 9.-16. července https://bit.ly/2N5FGMK  .

[FR] Vídeň - Preveza (Lefkada) 1.765 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

7 reakcí

Z Vídně na méně profláklou Lefkadu za pěkných 80 EUR, za +12 EUR oběma směry je Priority boarding a dvě palubní zavazadla. 

2.-9. července https://bit.ly/2Yd93mL
9.-16. července https://bit.ly/2N5FGMK


vie-pvk.png

0

Mene proflakla Lefkada ?  V 2018  jsme tam byli  na konci cervna a zacatku cervence   .spojeni  Parga- Lefkada  10 dnu ,let z Berlina  za 40 euro /osoba  zpatecni   s 1 normalnim, kabinovym zavazadlem   a cestina byla  slyset na kazdem, kroku, jak v Parze  tak na Lefkade   a ty plaze na Lefkade hodne nacpane 

Porto Katsiki jsme rovnou vzdali  ,kdyz jsme to videli z lode . Egremni  byla prisupna  jen   lodi, vylet ale tim jen chvilka koupani , jeste Milos ale poradny krpal a volneji az vzadu  

Ale pri soucasne bide zatim asi dobre,,,,jen nemyslim ,.ze to tam bude prazdne 

0 Citovat

Mikire, co bylo v roce 2018 nebo kdy jindy před koronavirem, nebude nyní. Myslím, že teď to bude všude prořídlé. 

Příští měsíc mám Fuerteventuru na týden a naprosto bez problému seženu apartmán s bazénem do 40 euro za noc, a navíc je z čeho vybírat. Loni bylo tohle skoro nemyslitelné nebo byly takové nabídky už dávno rozebrané! 

Další věc jsou hodně zredukovaná letecká spojení, na Fuerteventuru se teď nedostaneš přímým letem z Prahy ani Vídně. Lefkada to samé, spousta leteckých společnosti s Prevezou letos vůbec nepočítá. 

0 Citovat

Lukáši, necháš se otestovat až po příletu? Údajně mají být výsledky do hodiny, tak by mě zajímalo, co je to za test. CRP test to tedy nejspíš nebude.

0 Citovat

Pokud bude testování bezplatné, tak nemám nejmenší problém. Podle mě to budou ty klasické rychlotesty z kapilární krve. 

0 Citovat

Myslíš ty, co otestovaly pozitivně kozu a papáju?;-)

Dělám si srandu, ale asi bych byla lehce nervózní kvůli jejich občasné chybovosti...

0 Citovat

Lukáš Horák napsal(a): Mikire, co bylo v roce 2018 nebo kdy jindy před koronavirem, nebude nyní. Myslím, že teď to bude všude prořídlé
Lukasi asi mas pravdu ,samozrejme ze se neda srovnavat letosek a stav pred COVID-19 ,ale na druhou stranu, kdyz behem nekolika malo dnu Regio vyprodalo vlak do Chorvatska a za dva dny od zahajeni prodeje meli 9000 prodanych jizdenek ,tak to vypada ,ze zase uplne prazdne plaze nebudou A porad krome Chorvatska a Bulharska je Recko hodne v oblibe Vcera jsem koukal Solun s Vidne za 18 euro zpatecni na zacatku cervence , Korfu , Rhodos , slusne ceny o prazdninach i v zari On je rozdil s leteckou dopravou a s ubytovanim , toho bude asi nadbytek , tak musi jit cenove dolu ,Kanary jsme nikdy v lete neleteli ,ale v hlavni sezone , tedy na vanoce ( na Silvestra ) jsme meli apartman na tyden pro dva kolem tech 55-60 euro na noc .takze 40 v lete je tak nejak asi v norme ,navic se psalo,ze tam cizince pusti az od podzimu ...coz urcite lidi ovlivnilo Spis jsou podstatne ty letadla ,jak koukam na ty ceny z Vidne, tak se to asi rozbehne hodne rychle a pak to uplne proridle nebude ,,ale souhlasim nebo tedy verim., ze narvano nebude a ze nektera mista muzou byt proridle Ja spis reagoval na to , ze si nemyslim, ze Lefkada je mene proflaknuta

0 Citovat

Mikire, ty se dokážeš hrabat v každém ho*ně. Letenky na Lefkadu jsme promovali za celou historii webu, tj. za 7 let, jen jednou, a ještě v hromadné nabídce na více letenek. O Lefkadě se tu nikdo nebaví, ve svém okolí neznám nikoho, kdo by byl na Lefkadě, všichni byli na Rhodosu, Krétě, Korfu, Santorini nebo na Chalkidiki, to jsou pro mě totálně profláklé řecké dovolenkové cíle. Chorvatsko je úplně jiná kategorie, to nelze srovnávat. Hlavní sezóna na Kanárech je určitě v létě... ;-) Dovolené zdar!

0
7 reakcí