Zdravím všechny cestovatele :) Měl jsem s Level letět z Mallorcy, ale jak jsem se dočetl na webu tak už neletí :D Má někdo stejnou zkušenost? Divím se, že nepřišel ani mail, naštěstí jsem sehnal nové letenky přes ryanair. Myslíte, že je nějaká šance, že vrátí peníze? Na officiálním webu je nějaké info s adresou a poplatkem 23e, který klidně zaplatím ale není tam žádný vzorový formulář nebo něco takového, takže nevím co bych měl napsat a ani kde ten poplatek zaplatit. Kdyby někdo věděl jak na to, budu rád za každou informaci :)  .

Level Europe - bankrot, ví někdo jak dostat peníze zpět?

Založil ve fóru Letecké společnosti

6 reakcí

Zdravím všechny cestovatele :) Měl jsem s Level letět z Mallorcy, ale jak jsem se dočetl na webu tak už neletí :D Má někdo stejnou zkušenost? Divím se, že nepřišel ani mail, naštěstí jsem sehnal nové letenky přes ryanair. Myslíte, že je nějaká šance, že vrátí peníze? Na officiálním webu je nějaké info s adresou a poplatkem 23e, který klidně zaplatím ale není tam žádný vzorový formulář nebo něco takového, takže nevím co bych měl napsat a ani kde ten poplatek zaplatit. Kdyby někdo věděl jak na to, budu rád za každou informaci :)

0

nejspíš přijde voucher od Vuelingu. Viz:

Dear Bič Boží,

Whilst the flight you had booked was operated by another airline, Level Europe, in order to avoid any inconvenience or loss as a consequence of LEVEL Europe’s insolvency, Vueling is willing to offer you a Voucher for flight credit valid for use on Vueling flights, valid for 18 months from time of purchase.

In light of this unfortunate and sudden news, we are currently working on a dedicated process to enable the creation of voucher for flight credit for LEVEL Europe customers. We will be in touch in the near future with further details.

At this time we kindly request you do not contact our Call Centres unless your travel is imminent, as we are experiencing high levels of call volume at this time.

We would like to apologise for any inconvenience as a consequence of the cessation of Level Europe and would like to reassure you we are doing our best to offer you an alternative solution on Vueling.

Kind regards,

The Vueling Team

0 Citovat

Dobrý den, mám stejnou zkušenost jako pan Urban. Nikdo mne neupozornil a dnes jsem úplnou náhodou zjistila, že můj let 4.7., což je tuto sobotu se neuskuteční a společnost je v insolvenci. Voucher od žádné společnosti zatím nepřišel. Nechci podléhat skepsi, ale nedali ani vědět ohledně zrušení letu. Vřele uvítám radu, jak se situací naložit. 

0 Citovat

Takze mate volny vikend a to se musi oslavit! Voucher od Vuelingu treba nekdy dorazi. A pokud ne, hlavne ze jsme zdravi.

0 Citovat

Měla bych dotaz na Bič boží, zda jste žádali ofiko o voucher vueling nebo vám tento email přišel automaticky? Máme od prosince koupené bilbao na srpen, nicméně to vypadá, že nikam nepoletíme... tak jestli je šance, že dostaneme aspoň voucher na vueling... moc děkuji*

0 Citovat

o nic jsem nežádal, přišlo to samo od sebe. já to bookoval přes vueling, vlastně ani nevím jestli level měl své stránky či ne

0 Citovat

Aha tak já to bookoval přímo přes stránku level.. žádný voucher nepřišel a asi už ani nepřijde :D Škoda aspoň ten voucher by se šiknul

0
6 reakcí