Ahoj, koupila jsem letenky u Wizzair, platba převodem, ne kartou. rezervaci mi ani po osmi pracovních dnech nepotvrdili. Peníze se mi na účet nevrátily, z banky mám informaci, že peníze odešly na účet Wizzairu. Na infolince WA se stále dozvídám něco jiného. Dle mého došlo k tomu, že peníze nespárovaly s rezervací, nemáte někdo zkušenost, zda v takovém případě zasílají peníze zpět, nebo potvrzují rezervaci? Nebo neznáte někdo e-mail, na který lze poslat žádost o info ohledně rezervace? Již odmítám volat na infolinku a dozvídat se opět něco úplně jiného. Děkuji. V.  .

Wizzair nepotvrzená rezervace, nespárovaná platba

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

8 reakcí

Ahoj, koupila jsem letenky u Wizzair, platba převodem, ne kartou. rezervaci mi ani po osmi pracovních dnech nepotvrdili. Peníze se mi na účet nevrátily, z banky mám informaci, že peníze odešly na účet Wizzairu. Na infolince WA se stále dozvídám něco jiného. Dle mého došlo k tomu, že peníze nespárovaly s rezervací, nemáte někdo zkušenost, zda v takovém případě zasílají peníze zpět, nebo potvrzují rezervaci? Nebo neznáte někdo e-mail, na který lze poslat žádost o info ohledně rezervace? Již odmítám volat na infolinku a dozvídat se opět něco úplně jiného.


Děkuji. V.

1

Písemný kontakt na Wizzair - poslední dobou odpovídají cca za týden až dva. Pro řešení problému s nespárovanou platbou však bude stále lepší volat.

https://wizzair.com/en-gb/inform...omplaints/

1 Citovat

Řeším aktuálně stejný problém. Volal jsem třikrát, pokaždé hovor na 10-15 minut a neustále nové info. Jednou se dokážou dostat do systému a říkají že platba nepřišla, podruhé do systému vůbec nemůžou, potřetí měli technický problém a že mi nemůžou pomoct. Provolal jsem pomalu cenu letenek. :-D

Vyplnil jsem formulář na stránkách a do dvou dnů se mi ozvali, ať pošlu potvrzení o platbě - obratem jsem posílal naskenované potvrzení o odeslání platby, potvrzené razítkem a podpisem ze strany mé banky. A nyní čekám na vyjádření asi třetí týden.

Od jednoho zaměstnance v City Bank vím, že moje platba dorazila na účet Wizzair hned druhý den. Navíc mi let v mezičase stihli změnit a rád bych jej refundoval zpět na bankovní účet.

1 Citovat

Na Wizzair existuje i lokální české číslo. Oficiálně pro speciální asistenci a letové nepravidelnosti - čili změny, rušení a problémy s rezervací ;)

+420 225 850 035

2 Citovat

Jo, tam obvykle volám. Ale stejně se nic nového nedozvídám...

1 Citovat

Zdravím . Stalo se mi teď úplně to stejné. Člověk by nečekal, že to jsou takové problémy dostat peníze zpět. Prosím vás už je někdo dostal a co tomu předcháztelo¨?

1 Citovat

Dobrý den, stalo se mi stejná věc. Povedlo se to vyřešit? Děkuji za info. Richard

1 Citovat

Ahoj, prosím jak vám to všem dopadlo? Mám stejný problém.. jak mohu řešit? Děkuji

0 Citovat

Mela jsem ten stejny problem. Dnes jsem zkousela chatovat s AI na jejich strankach, zkousela jsem porad cekat na live chat a zadavala, ze nemam potvrzeni. Ale pak jsem zadala jako tema v chatu, misto "flight" a "boking", tema "invoice" a hned se prihlasil live agent. Sdelila jsem, ze nemam potvrzeni ani fakturu, a behem par minut dohledala platbu bankovnim prevodem a prislo mi potvrzeni. Preji at dobre dopadne. 

1
8 reakcí