Ahoj, už nějakou dobu vyhlížim nějakou příhodnou akci jak vypadnou v období Vánoc a silvestra někam do tepla-do Asie. Těžko očekávat, že přijde zajímavá letenka přímo třeba do Denpasaru, takže i když jsem původně počítal s cestou do Singapuru/Kuala Lumpur, začal jsem prověřovat možnost odletět z Prahy do Pekingu/ Šanghaje, kam se dá sehnat letenka v období Vánoc úplně bez problémů za slušný peníze a odtamtud se vydat někam dál a řídit se spíš podle výhodný nabídky, než podle svý touhy jet někam konkrétně. Problém je, že třeba konkrétně Air Asia z těchto míst nemá velkou nabídku odletů, takže bych tu rád získal nějaké tipy kam se dál podívat po letence, nebo se jen utvrdit, že cena 6000Kč za zpáteční letenku do Kota Kinabalu z Hangzhou (kam bych se přesunul vlakem ze Šanghaje) je košér. Plán je zkrátka dostat se někam do tepla v Asii, takže jsem otevřen i jiným návrhům kam a jak se vydat...díky .

Cesta ze Šanghaje/Pekingu kamkoliv na pláž

Založil ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Ahoj, už nějakou dobu vyhlížim nějakou příhodnou akci jak vypadnou v období Vánoc a silvestra někam do tepla-do Asie. Těžko očekávat, že přijde zajímavá letenka přímo třeba do Denpasaru, takže i když jsem původně počítal s cestou do Singapuru/Kuala Lumpur, začal jsem prověřovat možnost odletět z Prahy do Pekingu/ Šanghaje, kam se dá sehnat letenka v období Vánoc úplně bez problémů za slušný peníze a odtamtud se vydat někam dál a řídit se spíš podle výhodný nabídky, než podle svý touhy jet někam konkrétně.

Problém je, že třeba konkrétně Air Asia z těchto míst nemá velkou nabídku odletů, takže bych tu rád získal nějaké tipy kam se dál podívat po letence, nebo se jen utvrdit, že cena 6000Kč za zpáteční letenku do Kota Kinabalu z Hangzhou (kam bych se přesunul vlakem ze Šanghaje) je košér. Plán je zkrátka dostat se někam do tepla v Asii, takže jsem otevřen i jiným návrhům kam a jak se vydat...díky

0

Ahoj, je fakt ze Cina asi neni pro Air Asia uplne priorita. My jsme leteli z Chengdu do Kuala Lumpur a tam uz pokracovali na ostruvek na plaz - v Malajsii je i behem obdobi destu pekne teplo na koupani, tedy pokud jde o zapadni pobrezi a ostrovy na zapad od pevniny.

Jinak ta cena do Kota Kinabalu mi prijde v pohode, nic predrazenyho...

0
1 reakce