Ahoj. Nevíte o nějakých levných letech do Bangkoku v polovině února příštího roku? Odletové letiště může být kdekoliv v Evropě, ale nejlépe Praha nebo Vídeň. Děkuji. .

Únor 2015 Bangkok

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Ahoj. Nevíte o nějakých levných letech do Bangkoku v polovině února příštího roku? Odletové letiště může být kdekoliv v Evropě, ale nejlépe Praha nebo Vídeň. Děkuji.

0

Tak zkus tu akci s China Southern airlines. Praha - Bangkok - Vídeň nebo Praha - Bangkok - Mnichov. Prodej do konce září. Sice dva přestupy, ale cena kolem 13t.

0 Citovat

Jeste bych s nakupem vydrzel...okolo Vanoc se urcite neco objevi. Taky chcu v unoru nebo breznu Bangkok...minulej tyden byla akce z rima.... za 9600kc cca.... ale to bylo jen do konce roku. Zatim co to sleduju tak se nic dobryho krom te china air neobjevilo....

0 Citovat

Ahoj, hledám letenky pro šest lidí na únor 2015. Budu ráda za tipy, zdá se mi že za poslední týden nějak podražily a nevím, jestli má cenu s koupí ještě vyčkávat.

0 Citovat

Ahoj, rádi bychom letěli 2.nebo 3.února na plus minus tři týdny.

0 Citovat

Ahoj,

my bychom taky rádi letěli někdy v rozmení 2.-4. února + - 3dny. na cca 21 dní.
celkem 4 letenky
nebo Březen - s nejpozdějším návratem 28.3.

0 Citovat

Ahoj, sháním něco podobného, dvě letenky od 28.1. do 20.2. +- 3 dny z Prahy do Bangkoku. Teď je tedy akce na letenky, ale s odlety březen a dále a to mi nevyhovuje. Bohužel dřívější akce od Aeroflotu a Ukraine international jsem prošvihl, tak doufám, že ještě bude nějaká akce. No kdyby jste někdo něco objevil budu moc rád. Díky Tomáš

0
6 reakcí