Velke propousteni http://ekonomika.idnes.cz/malajske-aerolinky-poskozuji-dve-letecke-nehody-f60-/eko-zahranicni.aspx?c=A140829_102821_eko-zahranicni_fih .

Malaysia Airlines

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

17 reakcí

Velke propousteni

http://ekonomika.idnes.cz/malajske-aerolinky-poskozuji-dve-letecke-nehody-f60-/eko-zahranicni.aspx?c=A140829_102821_eko-zahranicni_fih

0

Tak když už diskuze, tak ještě jedno téma na base fare:
http://onemileatatime.boardingarea.com/ ... nes-fares/

0 Citovat

A ještě jedna fotka hovořící za vše... smiley

http://wildabouttravel.boardingarea.com ... structure/

0 Citovat

Klidně si s nimi další cestu naplánuju smiley (pokud do té doby nezavřou krám)

0 Citovat

To je to, člověk neví kdy to položí..

0 Citovat

Ve clanku u fotky od Davea je (sory za chyby v prekladu):

"Dneskem byla oznamena dlouho ocekavana restrukturalizace nejvetsim akcionarem Khazanah Nasional Bhd. Nektere z techto kroku jsem predpovidal v kvetnu. 12 bodovy plan nazyvany “Obnova narodni ikony – Revitalizace MAS” obsahuje:

- Vytvoreni nove letecke spolecnosti 1.7. 2015 ktera se patrne bude jmenovat jinak, nez Malaysia Airlines. Khazanah ji provizorne nazyva “Newco”. Zajimalo by me, jak se bude jmenovat. Air Malaysia? New Malaysia Airlines? Hibiscus Malaysia (podle narodni kvetiny), Aero Malaysia?
- Odchod z Kuala Lumpurske burzy do konce roku 2014
- Znovuvstoupeni na burzu do roku 2019
- Ponechani prezidenta spolecnosti Ahmada Jauhari Yahya ve funkci do cervence 2015
- Navrat k ziskovosti do konce roku 2017
- Propusteni 6000 z 20 000 zamestnancu s tim, ze Khazanah investuje do “korporacniho rekvalifikacniho centra” aby pomohlo zamestnancum aerolinek, kteri neprestoupi do Newco (nova prejmenovana spolecnost). V ramci toho presune 3500 zamestnancu Malaysian Airlines do jinych spolecnosti, jejichz vlastnikem je Khazanah National
- Zamereni na regionalni dopravu - Domnivam se, ze to znamena, ze lety mezi KL a Amsterdamem, Frankfurtem, Parizi a Londynem se zrusi. Domnivam se take, ze jejich nizkorozpoctova dcerina spolecnost Firefly bude prodana."

0 Citovat

Je to fajn, ale letos to uz nevyjde. tak snad se pristi rok neco vyskytne.

0 Citovat

http://ekonomika.idnes.cz/malaysia-airl ... ranicni_jj ...

0 Citovat

Asi jeden z nejtajemnějších případů letectví v historii dostává další naději ve vyšetřování.

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1 ... atri-mh370

0 Citovat

Nemá někdo nějaké aktuální osobní zkušenosti s MH. Máme s nimi segment KUL-NRT a já se to bojím ženě říct, s kým to poletí smiley

0 Citovat

Letěl jsem s nimi letos v září vnitrostátní let Johor Bahru - Kuala Lumpur. 30ti minutový let operovaný prakticky fungl novým B737-800. Letadlo bylo téměř úplně plné, milé a pěkně oblečené letušky, během letu rozdaly džus + nějaké chipsy. Cena včetně odbaveného zavazadla prakticky totožná jako za autobus smiley Ohledně bezpečnosti si myslím, že se není čeho bát, právě naopak, když už přišli o 2 letadla, tak statisticky už má další nehoda menší pravděpodobnost než u jiných aerolinek smiley

0 Citovat

Já s nimi letos v červnu letěl vnitrostátní let KUL - LGK a všechno v naprosté pohodě, takový průměr mezi aerolinkami.

0 Citovat

Letěl jsem s nimi letos v červenci trasu LHR-KUL-LGK a z hlediska služeb naprostá spokojenost.

Ovšem, náš let byl zrušen, takže jsme dostali 5* Sofitel, poukazy na jídlo...A jako bonus, jelikož jsme se nevešli do economy do dalšího letu, tak celou skupinku (4 lidí) nás šoupli do bussiness. Když si k tomu připočítám již obdrženou kompenzaci, tak MA byla výhra na plné čářé. smiley

0 Citovat

Já jsem v poho a ženu to snad uklidní. Mohli jsem vzít Cathay nebo JAL s SO, ale preferoval jsem přímý let s MH. Tak uvidíme, díky za reakce.

0 Citovat

s tou statistikou...to si asi říkali už cestující letu MH17 smiley

0 Citovat

čau, vyhledávač malaysia airlines mi našel spoj Medan - Bali s přestupem v Kuala Lumpur 1:05, lze to stihnout? nemá někdo zkušenost, jak se aerolinka zachová, když se první letadlo zpozdí a nestihnu přestup?
díky

0 Citovat

Neřešil někdo podobný problém při výběru sedadla v Manage my booking a po vybrání „volného“ sedadla se zobrazila chyba: At least one of your selected services was rejected by the system. (15239)?

Divné je, že mi systém povolí zvolit jen některé sedačky, jiné s touto chybou (u okýnka)... Co je ještě zvláštnější, že se jedná o sedadla, která se zobrazila až po zadání statusu OW Sapphire.

0 Citovat

Letěl jsem v květnu, s OW statusem šly vybrat sedačky v pohodě pro 4 lidi na jedné rezervaci kdekoliv, pro mě se statusem i exit. No probs.

0
17 reakcí