Fajnové přestupy, žádné nocování na letišti ;-) https://www.easyjet.com/cs/  .

[U2] Praha - Tenerife 1.996 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Mně to přišlo jen pro jednu rezervaci, pro tu druhou nic, ta je taky po únoru, což mě sere, protože tam je toho hodně :(

0 Citovat

Holt je mít rád přestaneš. To se stává :-). 

0 Citovat

Easyjet - zkušené(rozuměj starší) letušky povětšinou britské provenience, kde již od pohledu poznám pohlaví, velké (rozuměj ještě donedávna normální) kabinové zavazadlo v ceně letenky, velkorysý přístup k přebookování zrušené letenky na libovolnou trasu na libovolný datum, přehození letenky zdarma do 14ti dnů před odletem, žádné ofuky s refundy, dobře naceněné odbavené zavazadlo, vzorně se o tebe postarají když zůstaneš trčet na letišti (cancelled flight když už čekáš na letišti na svůj let myslím), prostě jen samá pozitiva a sociální jistoty. Sbohem Easyjete, přecházím do náruče vydřidušké maďarské společnosti, která má sice nezkušené, ale zato pěkné letušky, mají poměrně dost flexibilní letenky za dobré ceny, jinak tam člověk platí i za pozdrav a snad 40% revenues dělají na neletenkových věcech (sedačka, priority atd). Bylo nám spolu dobře, ale je čas jít o dům dál. Sbohem EZY, no nazdar W6.

0 Citovat

No vidíš to :-). A já proč jsem s nimi letěl jen jednou. A ty jsi mi to teď tím detailním popisem personálu (myslim v letadle) objasnil :-). Hurá W6. Kašlat na sedačky a priority. 

0 Citovat

Taky jsme litali ve vetsine pripadu s Easyjetem, prave kvuli 4 kabinovym zavazadlum, kdy nam vychazeli levneji jak Ryanair. Dobry to bylo, i kdyz z Berlina. Skoda velka.

0 Citovat

Nikdy jsem nepotřeboval jiné, než malé kabinové zavazadlo, takže určitě ty kvality letušek jsou důležitější 😁

0 Citovat

Tak to tezko poletis se 2 detma na 14 dni k mori s malyma batuzkama😂.

0 Citovat

Ne, to fakt nepoletím... To bych nepřežil já, nebo oni 😁

0 Citovat

Nevím, nemám v praxi vyzkoušeno, ale když se já i žena umíme sbalit do batohu (20l, malé příruční zavazadlo), tak nevidím důvod, proč by se do něj nemohly vejít věci i pro dítě? I to dítě má svůj batoh, ne? (Neuvažuji nemluvňata, jasně.) Nebo toho potřebuje výrazně víc než dospělý?

0 Citovat

No to prave nefunguje, deti (7 a 8) maji vic obleceni (vic se uspini), jak my dospeli, veci na plavani, snorchl, lopatky na pisek, zupan apod.😂Bez techto veci by delaly na plazi nevim co.  Ma kazdy svuj klasicky prirucak. A je to tak tak.

0 Citovat

Andreko, přesně, pro rodinu na delší pobyt s normálním kabinovým zavazadlem vycházeli cenově nejlíp. Já se na 14 dní do mini batůžku nesbalím, ten je tak na zrcadlovku, a nosit budu co?

Ne každej lítá jenom na víkendy

0 Citovat

mirjur napsal(a):

Nevím, nemám v praxi vyzkoušeno, ale když se já i žena umíme sbalit do batohu (20l, malé příruční zavazadlo), tak nevidím důvod, proč by se do něj nemohly vejít věci i pro dítě? I to dítě má svůj batoh, ne? (Neuvažuji nemluvňata, jasně.) Nebo toho potřebuje výrazně víc než dospělý?

Máš děti? Notabene dcery? 

0 Citovat

No kazdopadne to pro nas znamena vyrazne zdrazeni letenek a loveni v jinych vodach, protoze jestli zustane ta cenova hladina letenek u nich stejna, tak nebudou “levni”. 

0 Citovat

Bič boží napsal(a):

Easyjet - zkušené(rozuměj starší) letušky povětšinou britské provenience, kde již od pohledu poznám pohlaví, ...

Tak na letusky v BA urcite nemaju, aspon nie tuto (mozno ich je tam viac takych) :D

https://www.secretflying.com/pos...F8S6c_vw3s

0 Citovat

cali napsal(a):

Máš děti? Notabene dcery? 

psal jsem, že nemám zkušenost... ale dcery jsou podobné ženské jako manželky, ne? :-)

0 Citovat

Ve vlakne EasyJet je to rozebirane  , nejak jsem to  moc nepochopil jak to mysli s tim kdyz si koupim  sedadlo v predu nebo s vetsim mistem pro nohy  

A jinak k tem vecem a mnozstvi  na litani mezi Irskem a CR  neotrebujeme ani ja a ani zena  vic nez ten maly batuzek  me prochazi  25 l a  zene dokonce  30 l  Ovsem kdyz letime ne na 14 dnu ale na tyden k mori  tak  snorchl .brejle  ploutve  notas  . obleceni  nejake ty mapy ,pruvodce .. proste  to klasicke zavazadlo s 10 kg potrebujeme  kazdy  ,na druhou stranu staci i na 14 dnu  ,pochopitelne i maly batuzek k tomu  .takze u FR to znamena priority  takze jsem zacal minimalizovat prestupy  coz znamena jet s CR nekam vlakem  na odlet ,nebo se sejit nekde kam staci s Irska i CR jeden let  (vetsinou  pripad letu mimo Evropu ) S EasyJet  se mi prave libil ten  klasicky rozmer kabinoveho zavazadla i kdyz jsem nekdy brblal ze  muze byt jen jedno  a nic k tomu, obcas neco proslo 

Pokud s toho  ustupuji  tak prakticky  padaji  hodne z meho zajmu  Z Wizz jsem uz neletel hodne dlouho  a s EasyJet  byl naposledy let  pred   2 roky  .takze to vypada jeste zvyrazneni  pozice  Ryanairu  ,letos ani s nikym jinym let nemam 

0