AF/KLM  https://www.fly4free.com/flight-...o-japan-2/    .

Tokio z Prahy 340 euro

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

12 reakcí

AF/KLM 

https://www.fly4free.com/flight-...o-japan-2/

 

0

Mimořádná linka Praha-Tokio,
přístav nádherných dnů.
Mimořádná linka Praha-Tokio
dávných přání a snů,

0 Citovat

Tohle nema smysl kupovat... japonci mozna nekdy v dubnu teprve reknou jak to bude od leta se vstupem do zeme.

0 Citovat

Japonci už to řekli, podmínka vstupu do země bude alespoň jedna vstupenka na Olympiádu. Sama jsem nad tím uvažovala, Japonsko byl vždycky můj sen.

0 Citovat

Cena dobrá, ale po tom co mi letos Japonsko 2x zrušili, tak počkám až vstup bude na tuty... 

0 Citovat

AlejandraS napsal(a): Japonsko byl vždycky můj sen.

Japonsko je super, ale určitě bych volil jiný termín než léto. 

0 Citovat

A já bych určitě volil jiný termín jak olympiádu. I při menších akcích ceny ubytování raketově rostou. 

0 Citovat

Já tam byl v květnu a myslím, že je to pro Japonsko ideální termín, a tady souhlasím s Michalem, každá velká akce prodražuje úplně vše (i běžný závod F1 zvedne ceny v okolí klidně i na více než trojnásobek), takže pokud nejedeš speciálně kvůli olympiádě, tak kdykoliv jindy to bude jen lepší.

0 Citovat

O Japonsku teď bude mít spoustu aktuálních detailních infos jeden profláklý cestovatel, který tam nedobrovolně tráví kvůli lockdownu už několik měsíců;-)  Modří vědí...

0 Citovat

Já byl v květnu na Honšú, v říjnu na okinawě a kjúšú, a pak ještě začátkem listopadu jen na okinawě.

Vždycky vyšlo počasí a na podzim málo turistů...  Možná bych i ten podzim upřednostnil před jarem... 

 

0 Citovat

@cali

Myslíš pana bruma :-). Ten už tam přece není. Dával fotku medvěda v kontejneru z Prahy 😀. Ale možná to byla historická fotografie.

0 Citovat

Opravuji: Nejzajímavější termín je duben, kdy probíhá kulturní festival Kanamara Matsuri.

https://theculturetrip.com/asia/...val/?amp=1

 

0 Citovat

Vhodný termín na Japonsko záleží na tom, kam chcete jet a co vidět a dělat. Přelom dubna a května je Golden Week, ve druhé půlce podzimu jsou barevné listy, které na některých místech znamenají návaly a velkou obsazenost hotelů:

https://zoomingjapan.com/travel/...-in-japan/

http://japan.aoimirai.net/resour...japan.html

Pro mě byl ideální červenec, který jsem celý strávil na Hokkaidó (tam asi nejlepší měsíc, pokud nejedete lyžovat) a na Honšú (mj. stanování s výlety v horách v údolí Kamikochi, výstup na Fudži, který je mimo léto zakázaný). Počasí bylo ideální, pršelo jen vyjímečně, turistů včetně domácích bylo poměrně málo. Následně jsem byl začátkem srpna v Kjótu a Naře, kde bylo většinou také pěkně a minimum turistů (velmi levné hostely mimo sezónu).

Na závěr jsem šel kousek Kumano Kodo, kde bylo znát to letní teplo a vysoká vlhkost vzduchu při výstupu s batohem 1. den prudkou cestou v lese (byl jsem celý zpocený, což se mi stává málokdy). Mimo tento výstup to bylo už příjemné, akorát jsem musel skončit o den dříve, protože se blížil tajfun Noru. Ten dorazil na pevninu asi 50 km západně od Tanabe, kde jsem před odletem z Kansai pobýval. Projít se v té době prázdným městem za deště a větru na pobřeží s vlnami byl také zajímavý zážitek. Druhý den jsem si na stejném místě u písečné pláže při modré obloze zaplaval, což je také lepší v létě než na třeba na jaře, kdy tam má voda kolem 20°C. 

0
12 reakcí