Bangkog - Hong Kong 17.5k RT s Emirates v A380  .

First class pro chudé

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

Dekujeme za podnetny komentar a posilame propisku

0 Citovat

Zrovna dnes jsem resil upgrade... puvodni let v economy PRG-MLE-PRG za 10k CZK, nove v BC po zaplaceni 15k CZK celkove 25k CZK/osoba. Ale bral jsem jen kvuli pani. Osobne bych se na to vykaslal taky. Litame vzdy min 14dni, takze byt rozbitej 1-2 dny mi nevadi.

0 Citovat

Zacinaji mi dochazet propisky....

0 Citovat

Tak katetry. Použité...

0 Citovat

Po Evropě jsem letěl v C tuším dvakrát a příplatek byl v řádu malých tisícovek. Jednou jsem chtěl překvapit manželku, podruhé jsem se vracel z C v Hong Kongu a vzal jsem to primárně kvůli kufrům. Ten rozdíl mezi eco s kufry a C už byl celkem malý. Celkově mi ale C po Evropě přijde spíše zbytečná. Výjimkou je Heathrow, kde vám C zkrátí boarding na pár minut.

Přes oceán už C dává větší smysl. Jsem vysoký, takže jsem ze sedačky rozbolavělý a rozhodně na ni neusnu. Economy je mekáč nebo hostel. C je prima zážitek a polohovací sedačka má zásadní vliv na kvalitu letu. C je čtyřhvězdičovký hotel nebo kvalitní restaurace. Zatím mě vycházely kolem 15 tisíc. Teď bych byl ochoten zaplatit kolem 1000 eur za zpátečku. Takže stále musím čekat na akci.

0 Citovat

Z lhr za litr na mauricius, ale companion fare.

0 Citovat

lma napsal(a):  Tak nějak to mám já za hotel si připlácím rád a v poslední době pod 4*nejdu .. připlatím i třeba za první třídu ve vlaku kde je to otázka několika stovek či desítek eur.....ale letadlo ? stovky eur za pár hodin ?? to fakt ne!  ..jediné co si v letadle na dálkovce připlácím je sedadlo do uličky v zadní části (a i to už je někde za litr)

Osobně mám na kontě 121 letů a vše čistá economy!

Docela by mě zajímalo,kolik kdo je ochoten připlatit za lepší třídu v letadle - já maximálně tisícovku v CZK !

Čistá economy s vykřičníkem, a tím se chlubíš? Nebo?

Každý to má jinak. Někdo má rád drahé kvalitní hodinky, někdo pěkné auto v plné výbavě, někdo drahé kabelky, a někdo opravdu velké částky projí. Z mého subjektivního pohledu jsou to vyhozené peníze, ale neshazuju ty lidi, jsou to přece jejich peníze. Já si naopak rád připlatím nižší stovky eur za pár hodin v letadle, za ten komfort obchodní třídy. Takový zážitek si vychutnám a dobře zapamatuji, a potom září v šedi všech těch mých ostatních letů v čisté economy!

Jak se lidově říká “Proti gustu žádný dišputát!”

0