Ahoj přátelé, Potřeboval bych poradit. Zda jste někdo neviděl letenku do Benátek nebo do istambulu, případně do Paříže od října? Hledám ale nikde nic pořádného neumím najít.. (Díky moc za připomínku Proky!!!) je mi jedno odkud. Samozřejmě Benátky nejsou tyto destinace nejsou tak daleko, tak by bylo super třeba z Prahy. Pokud by byla ale i od jinud, ale za super prachy, tak to nevadí.) Díky všem za radu!!  .

Letenka Istambul, Paříž, Benátky

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Ahoj přátelé,
Potřeboval bych poradit. Zda jste někdo neviděl letenku do Benátek nebo do istambulu, případně do Paříže od října? Hledám ale nikde nic pořádného neumím najít..


(Díky moc za připomínku Proky!!!) je mi jedno odkud. Samozřejmě Benátky nejsou tyto destinace nejsou tak daleko, tak by bylo super třeba z Prahy. Pokud by byla ale i od jinud, ale za super prachy, tak to nevadí.)


Díky všem za radu!! smiley

0

Neuvádíš odkud, ale třeba Wizz Air létá z Prahy do Benátek, z Katovic do Paříže a z Budapešti do Istanbulu. A aktuálně má po dobu 2 dnů (3. a 4. září) 20% slevu na všechny letenky (pro členy Wizz Discount Clubu).

Ryanair létá z Budapešti do Benátek.

Pegasus Airline létá z Prahy do Istanbulu.

Pak samozřejmě tyhle trasy můžeš absolvovat s běžnými společnostmi, například Praha – Paříž s ČSA. Ale už to nebude tak levné.

0 Citovat

Díky za radu. Upravil jsem příspěvek nahoře.

Chci vzít kamarádku někam do světa. Je to její sen ale nemá moc peněz a zaplatit si to nenechá! Ženský jsou občas zatraceně tvrdohlavý.... smiley

0 Citovat

Jo kamarádku.. teď máš akci na Paříž za 1700 z Prahy, to je paráda, nicméně je to až na jaro r2015 smiley tak třeba kamarádka počká. smiley

0 Citovat

K tomuto ideálně poslouží http://airixo.com - pokud přičteš menší úsporu díky členství WDC (http://cestujlevne.com/wizzair-discount-club/) máš už fakt trip za pár stovek. Pozor však na to, že jde jen o letenku.

Jestli jde jen o vytáhnutí kámošky na pár hodin do zahraničí, přichází v úvahu i kratší varianta - např. tento tip http://cestujlevne.com/tip-trip-aneb-24 ... hy-558-kc/

1
4 reakce