Skládačka do SAE, na zpáteční cestě možné pobýt déle v Istanbulu. Letenky od Pegasusu lze změnit bez poplatku až do 31. 3. 2021, doplácí se jen cenový rozdíl. Z dřívějších zkušeností mám pocit, že lze změnit i destinaci. Takže největší riziko představuje nejlevnější segment ;-) Katovice - Abú Dhabí 59 PLN https://wizzair.com/cs-cz/#/book...null/1/0/0 Šardžá - Istanbul 61 EUR https://web.flypgs.com/booking?a...anguage=en Istanbul - Vídeň 29 EUR https://web.flypgs.com/booking?a...anguage=en  .

[W6+PC] KTW-AUH / SHJ-SAW-VIE 2.705 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

5 reakcí

Skládačka do SAE, na zpáteční cestě možné pobýt déle v Istanbulu. Letenky od Pegasusu lze změnit bez poplatku až do 31. 3. 2021, doplácí se jen cenový rozdíl. Z dřívějších zkušeností mám pocit, že lze změnit i destinaci. Takže největší riziko představuje nejlevnější segment ;-)

Katovice - Abú Dhabí 59 PLN
https://wizzair.com/cs-cz/#/book...null/1/0/0

Šardžá - Istanbul 61 EUR
https://web.flypgs.com/booking?a...anguage=en

Istanbul - Vídeň 29 EUR
https://web.flypgs.com/booking?a...anguage=en


ktw-auh-shj-saw-vie.png

0

V SAE by měl být povinný test i pro pohyb mezi jednotlivými Emiráty ;)

0 Citovat

I v březnu? 

0 Citovat

Michal napsal(a):

V SAE by měl být povinný test i pro pohyb mezi jednotlivými Emiráty ;)

 

Teď se konečně Abu Dhabi otevřelo, ale kromě více testů i pro většinu karanténa... https://www.arabianbusiness.com/...n-thursday

0 Citovat

Mám Katovice - Abú Dhabi na únor a pořád ještě mění časy odletů, takže velká šance na možnost přesunu nebo zrušení letu zdarma. 

0 Citovat

pred 3 mesicema se mi podarilo za 10eur AUH-KTW, dva tydny zpatky se postestilo i KTW-AUH za 10eur... ta karantena mi nici moje plany na levny Abu Dhabi trip. Pocital jsem jen covid testem. Tak treba to polaci bloknou.-)

0
5 reakcí