LOT bude na letní sezónu provozovat několik přímých linek z Katovic do Athén, Burgasu, na Korfu, do Olbie, na Mallorcu, na Rodhos, do Soluně nebo Varny.  Ceny nejsou nikterak zajímavé, avšak v rámci dnešní Szalonej Środy má LOT promo, ve kterém nabízí za stejnou cenu Saver i tarif Standard, který zahrnuje bezplatnou přepravu odbaveného zavazadla do 23 kg a taktéž výběr místa. Nemusím určitě rozepisovat, kolik byste za tyhle služby navíc připlatili třeba u Ryanairu nebo Wizzu. Kdo tedy nemá moc velké možnosti výběru třeba kvůli dovolené a běžně se bez velkého kufru na dovolené neobejde, jsou tyto letenky ideální volbou. V náhledu červencový termín, na který potřebujete jen tři dny dovolené ;-) https://www.lot.com/cz/en/book-f...irport=CFU  .

[LO] Katovice - Korfu 4.686 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

0 reakcí

LOT bude na letní sezónu provozovat několik přímých linek z Katovic do Athén, Burgasu, na Korfu, do Olbie, na Mallorcu, na Rodhos, do Soluně nebo Varny. 

Ceny nejsou nikterak zajímavé, avšak v rámci dnešní Szalonej Środy má LOT promo, ve kterém nabízí za stejnou cenu Saver i tarif Standard, který zahrnuje bezplatnou přepravu odbaveného zavazadla do 23 kg a taktéž výběr místa. Nemusím určitě rozepisovat, kolik byste za tyhle služby navíc připlatili třeba u Ryanairu nebo Wizzu.

Kdo tedy nemá moc velké možnosti výběru třeba kvůli dovolené a běžně se bez velkého kufru na dovolené neobejde, jsou tyto letenky ideální volbou. V náhledu červencový termín, na který potřebujete jen tři dny dovolené ;-)

https://www.lot.com/cz/en/book-f...irport=CFU


ktw-cfu.png

0
0 reakcí