Corendon má celkem zajímavé promo, ve kterém nabízí tři druhy slev, přičemž nejnižší sleva je na letenky, které lze pouze rezervovat, a pokud opravdu budete chtít letět, letenky uhradíte nejpozději 6 týdnů před odletem. Druhá vyšší sleva je na částečně předplacené letenky, 25 EUR za let, úhrada zbývající částky nejpozději 4 týdny před odletem. V případě zrušení rezervace před tímto termínem bude záloha vrácena. Třetí nejvyšší sleva se vztahuje na letenky, které uhradíte hned po rezervaci.  Podmínky akce, trvání, výše slev podle období atd. https://www.corendonairlines.com...g-campaign Sleva je samozřejmě nezajímavá, ale možnost bezplatné rezervace stojí za zvážení, třeba na podzimní cesty. Příkladně trasa Vídeň - Kayseri ( Göreme - Cappadocia)  na září za 86 EUR zpátečka.  .

Corendon: Rezervuj nyní, zaplať až před odletem!

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

15 reakcí

Corendon má celkem zajímavé promo, ve kterém nabízí tři druhy slev, přičemž nejnižší sleva je na letenky, které lze pouze rezervovat, a pokud opravdu budete chtít letět, letenky uhradíte nejpozději 6 týdnů před odletem. Druhá vyšší sleva je na částečně předplacené letenky, 25 EUR za let, úhrada zbývající částky nejpozději 4 týdny před odletem. V případě zrušení rezervace před tímto termínem bude záloha vrácena. Třetí nejvyšší sleva se vztahuje na letenky, které uhradíte hned po rezervaci. 

Podmínky akce, trvání, výše slev podle období atd. https://www.corendonairlines.com...g-campaign

Sleva je samozřejmě nezajímavá, ale možnost bezplatné rezervace stojí za zvážení, třeba na podzimní cesty.

Příkladně trasa Vídeň - Kayseri ( Göreme - Cappadocia)  na září za 86 EUR zpátečka.


vie-asr.png

0

Lukasi, urcite zajimava nabidka  i kdyz to neni Ryanair -)) Oovsem dival jsem se na nejake odlety  na podzim k mori  coz by davalo ten smysl jak pises o te rezervaci zdarma, ovsem nic pod 100 euro jsem nenasel ,,,,a to uz jsem ten limit hodne zvednul i kdyz si moc neumim predstavit  davat za zpatecni letenku po Evrope  kdykoliv v roce vic jak tech 70 euro odkudkoliv  

Mozna ty hory ,nebo nejake malo letecky obsazene misto  

0 Citovat

Tak minimálně Kanáry z Norimberku nejsou k zahození, za 3,6 zpátečka na léto je celkem fajn cena, když vezmu v úvahu, že teď nemusím nic platit, nikde zadávat číslo karty atd. Podle vývoje situace se jednoduše mohu rozhodnout měsíc a půl před odletem, zda do toho jdu nebo ne, zda třeba bude povinnost očkování pro vstup do země, zda se neobjeví mezitím něco levnějšího, zda tady ještě v té době vůbec Corendon Airlines bude atp. 

Nic neriskuješ, naopak můžeš získat ;-) 

0 Citovat

Tak v lete jsme na Kanarech nikdy nebyli a 3600 Kc nebyla letenka snad ani v Silvestrovskem terminu ,ale s tim ostatnim mas pravdu ,clovek nic neriskuje  tak proc ne  Asi spis moje povaha ,kdy nerad neco rezervuju , kdyz mam pocit  ze to stejne neuskutecnim ,stejne tak nerusim vetsinou bezplatne rezervace u booking,comu  Letosek .ale je tak divoky ,ze nejake ohledy na neco,k  nemaji smysl 

0 Citovat

Ahoj všem, chci se zeptat, jestli jste někdo letěl s tureckou společností CORENDON AIRLINES. Koupila jsem si od nich promo letenku a při rezervaci jsem si dokoupila zavazadlo. Jen jsem si nevšimla, že zavazadlo kupuji jen na zpáteční cestu. Zavazadlo stálo 10 Eur a tato částka se objevuje ve faktuře. Dodatečně jsem si dokoupila odbavené zavazadlo za 35 Eur, ale nikde nevidím tu částku. Ani na faktuře, ani v rezervaci. Mám jen bankovní potvrzení o zaplacené částce. Má s tím někdo zkušenost? Objeví se to třeba až na letence? Děkuji za odpověď

0 Citovat

Já si koupil to 2x 10€ kabinové, je to i na faktuře na oba směry, ale ukazuje se v rezervaci jen při cestě tam, tak v tom asi spíš mají jen bordel. Ale jestli vám nepřišlo ani emailem potvrzení o tom dokoupení a není to v rezervaci, tak je raději kontaktujte. Mají tuším anglické i německé operátory. Možná platba neproběhla a nemáte nic :-)

1 Citovat

Ačko: před chvílí jsem tvůj příspěvek nahlásila jako nevhodný🤣 Tak to se moc omlouvám,  protože není nevhodný, ale blbě jsem se uklikla. Ta platba deset Euro za let z Norimberka na Gran Canaria to vidím v potvrzení rezervace,.ale Těch 35 Euro nevidím, ale je pravda, že v emailu mi přišlo nějaké potvrzení o platbě 35 euro Takže si to prostě vytisknu a na letišti jim to když tak omlátím o obličej

0 Citovat

V pohodě, zatím to není smazané :D  Tak to máme stejnou cestu, kdy letíš? :D 

0 Citovat

Ahoj, letím už tohle úterý, 11.4. Půjčení auta od půjčovny Autoreisen a tradáááá :-) Za týden zpět a jen vybalím, přeperu a valím Turecko Dalamán. Ale to už letím z Ryanair. Tam už mám pár letů za sebou. 

0 Citovat

Já 8-18, tak se přecejen potkáme na cestě zpět :D  Máme 2 místa v autě do Prahy, kdyby byl zájem, pojedeme ještě v noci po příletu :) 

0 Citovat

Ahoj....tak jak to šlo??? Zítra letíme a opravdu na letence není žádné zavazadlo. Díky za nabídku, my pokračujeme z Plzně na Písek. 

0 Citovat

Ahoj, asi píšu pozdě, ale všechno v pohodě. Nekoukali na velikost zavazadel - ty malé 3 kg tam někteří lidi měli i jako krosny a dávali je nahoru :D  Kdybych to věděl, tak ani nekupuju ten cabin bag. Já s ním prošel a ani se na něj nepodívali, těžko říct, jestli jí vůbec někde vyskočilo, že ten kufřík můžu mít. I tak jsem měl místo 3 kg asi 7 a ten kufřík místo 8 tak 12, tak jsem rád :D 

0 Citovat

Taky vše vpoho, máme půjčené auto, už se válíme 😉


20230412-191515.jpg

0 Citovat

Ahoj, chceme udělat checking z letiště Gran Canaria do Norimberka a píše mi to, že check-in jde udělat pouze na letišti. Jak to máte vy? Odlétáme zítra 18 dubna

0 Citovat

To stejné a evidentně většina lidí na přepážce check inu taky naštvaná :D  Ale tak co by člověk chtěl za tu cenu.. nakonec oba lety tuším na minutu přesně, letěl bych s nimi příště znova. Nakonec jsem nabral i spolujízdu z Nur letiště přes blablacar :D  PS: Nekontrolovali cabin bags ani na kanárech, tzn. projde s cabin kufrem i ten co si ho nepřikoupil za 10€ a neměří nikomu váhu žádných zavazadel, vypadalo to, že ani nemají info co má vůbec jaký zákazník za zavazadlo. 

0 Citovat

ahoj, my jsme měly naskenovaný displej mobilu a kdyby chtěli nějaký peníze, tak jsme byly rozhodnuté, že je tím mobilem zmlátíme :-) jo...dobře to dopadlo, jen to bylo dlouhé s tím mezipřistáním a Němci jsou docela hluční. Ale jinak vpoho. Aspoň budu vědět jak příště, letěla jsem s nimi poprvé. Tak cestování zdar:-) 

0
15 reakcí