Ahoj, prosím o radu. Mám zpáteční letenku s Wizz  VIE->ATH->VIE s přikoupeným Wizz Flex. Rád bych nakonec cestoval VIE-ATH a zpátky Thessaloniki -> Vienna (z Athén do Soluně bych si to projel autem, kolem klášterů a tak...). Nenašel jsem ale možnost, jak ten zpáteční let změnit na tyto dva lety. Nenašel jsem ani možnost stornovat pouze ten směr ATH->VIE.   Musím to asi stornovat komplet celé a koupit si dvě nové jednosměrné letenky že? A ještě prosím, Ryanair nemá teď aktuálně žádnou covidovou možnost změny / zrušení letu za pár kaček (tak jako Wizz Flex) na nyní prodávané lety, že? Co jsem našel, tak to obsahuje pouze jejich tarif Flexi plus s příplatekm za 70 eur / osobu / let..... Moc děkuji a přeji všem bezva zážitky v 2021 :-)  .

Změna zpátečního letu Wizz

Založil ve fóru Letecké společnosti

1 reakce

Ahoj, prosím o radu. Mám zpáteční letenku s Wizz  VIE->ATH->VIE s přikoupeným Wizz Flex.

Rád bych nakonec cestoval VIE-ATH a zpátky Thessaloniki -> Vienna (z Athén do Soluně bych si to projel autem, kolem klášterů a tak...). Nenašel jsem ale možnost, jak ten zpáteční let změnit na tyto dva lety. Nenašel jsem ani možnost stornovat pouze ten směr ATH->VIE.   Musím to asi stornovat komplet celé a koupit si dvě nové jednosměrné letenky že?

A ještě prosím, Ryanair nemá teď aktuálně žádnou covidovou možnost změny / zrušení letu za pár kaček (tak jako Wizz Flex) na nyní prodávané lety, že? Co jsem našel, tak to obsahuje pouze jejich tarif Flexi plus s příplatekm za 70 eur / osobu / let.....

Moc děkuji a přeji všem bezva zážitky v 2021 :-)

0

Ano,bohuzel online nelze zmenit zpatecni let, nevim jestli by zavolani na jejich linku toto zmenilo.  Spis bych ty letenky s eurovym flexem prehodil na jinou destinaci (cert vi kdy se eurovy flex znovu objevi a myslim je to bezkonkurecni produkt).

0
1 reakce