- Fórum
- Tipy na levné letenky
- [LO] Ostrava - Praha 635 Kč OW
[LO] Ostrava - Praha 635 Kč OW
Zajímavá sleva u bravofly, je třeba mít nastavený Google Flights na Norsko a norské koruny. Cena OSR-PRG u LOTu 1.150 Kč, na BF 252 NOK, úspora přes 500 Kč ;-) Opačný směr je za 272 NOK, zpátečka za 464 NOK. Platba jakoukoli kartou by měla být bez poplatku, zkoušel jsem vyplnit MC debit.
Podle všeho je to už pryč...
Google Flights v norštině s regionem Norsko mi takovou cenu nenajde a po prokliku na BravoFly se nezmění.
Pro doplneni, na cenu okolo 650 Kc za let OSR - PRG je mozne se dostat i s prikoupenim nejakeho letu po Polsku prubehu roku v ramci multicity. (Vyzkouseno napriklad OSR - PRG, WAW - RZE ... celkem 1300 Kc primo na webu LOTu).
Jakub Langer napsal(a):Pro doplneni, na cenu okolo 650 Kc za let OSR - PRG je mozne se dostat i s prikoupenim nejakeho letu po Polsku prubehu roku v ramci multicity. (Vyzkouseno napriklad OSR - PRG, WAW - RZE ... celkem 1300 Kc primo na webu LOTu).
no a k čemu mi pak bude ten let WAW-RZE když zaplatím 1300? muzu poprosit o vysvetleni, moc nechapu, diky :)
Nemusi jit jen o vnitrostatni let z WAW do RZE, ale treba i do/z KRK, KTW, WRO, GDN atd. treba nekdy pozdeji v prubehu roku. Obcas se to nekomu hodi. Dale take lety z Vidne do Varsavy byvaji za 10 euro (Ryanair, Wizzair).
No já koupil nečekaně PRG-OSR :-). Nikdo se nepřidal, tak si udělám zážitkový let sám při cestě ze služebky v Praze. Holt to vezmu přes Ostravu. Jen špekuluju, jak to vykážu s takovou zajížďkou (záletem). To by na ekonomickém asi čučela děvčata, kdybych jim předložil letenku do Ostravy :-)) Každopádně díky Lukáši.
Martin Vícha napsal(a):Funguje to i na linku Katovice-Varšava. Ani ne tři stovky v jednom směru, to je dobrý.
Je to dobré jako segment run *A, dají se udělat zajímavé okruhy a za 2 dny nalétat klidně 8 segmentů.
Tak teď ještě aby zrušili tu karanténu a můžeme letět. Nějak se mi nechce věřit, že by to po 17. lednu, vzhledem k situaci, zrušili.
A to jsem si takovou pěknou letenku našel do Krakova, ale potřebuju tam hned začátkem února.
Lukáš Horák napsal(a):A co více rezervací na jednu platební kartu, není problém?
Já jsem platil 2 rezervace na 2 různá jména kartou na svoje jméno.
Lukáš Horák napsal(a):Ne, nebyl. 3 rezervace na moje jméno, dvě na jiné mojí kartou.A co více rezervací na jednu platební kartu, není problém?
niemandos napsal(a):Tak teď ještě aby zrušili tu karanténu a můžeme letět. Nějak se mi nechce věřit, že by to po 17. lednu, vzhledem k situaci, zrušili.
A to jsem si takovou pěknou letenku našel do Krakova, ale potřebuju tam hned začátkem února.
Na vnitrostátní lety se karanténa nevztahuje. Navíc, do karantény máš nastoupit v den následující po příletu. Takže jestli se do té doby vrátíš...
Ještě mě napadlo, LOT má teď zdarma změnu letu i u nejlevnějších tarifů. V systému LOTu je cena za letenku v plné výši, ( prakticky 2x víc, než jsem zaplatil) takže by neměl být problém s přesunem, kdyby náhodou... že?
Díky. K té platbě stejnou kartou, taky mi poprvé vyskočila taková ta dlouhá hláška, že mám použít jinou kartu, tak jsem na "koupit" klikl ještě dvakrát a na potřetí se to "chytlo" a platba prošla (Revolut).
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!