Zajímavá sleva u bravofly, je třeba mít nastavený Google Flights na Norsko a norské koruny. Cena OSR-PRG u LOTu 1.150 Kč, na BF 252 NOK, úspora přes 500 Kč ;-) Opačný směr je za 272 NOK, zpátečka za 464 NOK. Platba jakoukoli kartou by měla být bez poplatku, zkoušel jsem vyplnit MC debit.  .

[LO] Ostrava - Praha 635 Kč OW

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Martin Vícha napsal(a):

No super, než stačila Dinerska přijít, tak už ta akce, co sem postl Cali nefunguje. Přiznám se, že i když jsem teda přišel na to, co to je dyse ( i snění) tak netuším, jak přijít na to, jak tam vyhledávat nejvhodnější mutací. A vzhledem k tomu, že tohle je momentálně jediná linka, která je realizovatelná bez testu (než zase začnou lítat Katowice a Vídeň - Varšava), byl bych vděčný, pokud někdo objeví zase nějaký výhodný nákup, jestli by to sem dal...

Jde to pořád, jen může být na konkrétním letu vyprodaná nejnižší BC, ale zkusmo jsem nahodil 7-10.3. a pořád 273,-.

0 Citovat

LukasAK napsal(a):

Co jsme za 35 h zazili, videli a porusili, to nema obdoby🤣 Doba je sice zla, ale to neznamena, ze si to clovek nemuze uzit. A nikdy nezapomenu na 10 min, kdy Cali dopo zeleny mlcel v tram, kdyz jsme zakufrovali a nejakym omylem se objevili na nadrazi Ova Vitkovice ve snaze dostat se do Opavy. Urbex🤟

Dnes dodatečné rozšíření našich zážitků z 36h výletu, kdy mně dnes volala paní z restaurace Gókaná, proč jsem jim dal tak nízké hodnocení.  Pořád nemohla pochopit, že to přivezli studené, yelow curry svého jmenovce připomínalo jen názvem a že jsem se taky druhý den málem připosral;-) Takže suma sumárum to nebyl nějaký gastronomický zážitek. Ale máme 20% slevu na příště:-))

0 Citovat

Takže za tu zelenou barvu druhý den mohlo "yelow curry" :-))).  Jinak Padrino si to musí proletět, aby pochopil. Žádný test, žádný QR kod, žádná karanténa a test po návratu, ale jinak salonek a fajn let s vrtulákem jako normálně :-)). Ale ano, je to pro srdcaře, co jim létání (cestování) chybí.

0 Citovat

Jednosměrně PRG-OSR to na 7.3. hází 274, vidíte to někdo levněji?

0 Citovat

padrino11 napsal(a):

Co na té lince všichni máte, že je to takový hit?

To vis ze jo, ja ti to reknu a ty tam zacnes letat taky (s celou svou bandou s harcovnici Krupskou v čele)

0 Citovat

niemandos napsal(a):

Takže za tu zelenou barvu druhý den mohlo "yelow curry" :-)))

Tak urcite🤣 To vubec nebylo z tisice piv a flasky Pampero.

Jeste tady Cali napis, ze jsi ve 3 rano sel spat strizlivy🤣🤣🤣

0 Citovat

Dog napsal(a):

[citace="eremi"]

[citace="Dog"]

Ono to je jako pověstná slepice a vejce. Samozřejmě když bude k čemu jezdit, může to tam brázdit koleje co hodinu nebo i častěji. To je "jen" o penězích.

Zatím jsme v situaci, kdy se grafikon, který se spouští od prosince, uzavírá v dubnu. Pak je sice ještě možnost něco změnit zhruba do konce prázdnin, ale už s rizikem, že nebude volná dopravní cesta. A mezi Studénkou a Ostravou je jeden z nejvytíženějších koridorů...

I já bych byl rád, kdyby to navazovalo. Ale nestabilita a nepředvídatelnost letového řádu neumožňuje dělat na železnici návazné spoje na letadla. Taková je realita...

 

Nedivil bych se,ze pro CD muze byt nová skutečnost,že u vlaku na letiště je důležité,aby navazoval na prilety/odlety,ale opakuju,ze ten vlak tam je pro obsluhu letiste. Takze prijezdy a odjezdy vlaku by se měly přizpůsobit příletum/odletum a ne naopak. Nikdo neříká,že to musí jet 20 minut po příletu,ale třeba do 40 minut se i na vytizenem koridoru najde určitě nějaký slot,ve kterém by mohl vlak jet. Pochopil bych i to,kdyby to nebylo hned,ale ono to takto nejezdilo za tech 6 let snad nikdy. A FR lítal Londyn z Ostravy uz par let a ti s časy hýbou velmi málo.

[/citace]

Na FR vždy navazoval autobus, který vyčkává na zpožděné letadlo až 60 minut a odjíždí 45 minut po příletu (v případě Schengenu 30 minut). Toto vlak nikdy nebude moci udělat. Navíc časy FR byly každý den v týdnu jiné, takto opravdu nejde plánovat vlaková cesta na koridoru.

[/citace]

Díky za informaci. Taky jsem to dříve s těmi vlaky nedokázal pochopit, teď už se u ostatních snad v tématu u o Mošnově dozvíme i jiné věci než že tam nenavazuje vlak :)

0 Citovat

No taky nejak nechapu to nadseni nad tim LOT a trasou mezi PRG a OSR ani pripadne prodlouzeni do Polska  

Sice jsem taky lital treba  Cork -Dublin dokud to litalo  ,ale tam to bylo o tom ,ze  letenka byla za 5 nebo 10 euro a bus stal  20 

0 Citovat

Mikre, ne každý lítá pro to,aby se dostal z místa A do místa B, ale lítají jenom pro ten pocit letu, nebo aby letěli letadlem, které ještě nemají na seznamu typů. Co je na tom divného?

0 Citovat

Ne každej je socka jako ty a i ušetřená hodina času na práci náklady zcela kompenzuje. Nemluvě o tom, že v Low Cost kupé Regiojetu je sice dobré na chytnutí Covidu, pro práci ale naprosto nepoužitelné.

0 Citovat

Pokud nemáte Dinersku jako já, lze to přes dánskou trysku pořídit na "mém výletu" se standardní Mastercard/Visou jen o 15 dánských korun více...

0 Citovat

LukasAK napsal(a):

[citace="padrino11"]

Co na té lince všichni máte, že je to takový hit?

To vis ze jo, ja ti to reknu a ty tam zacnes letat taky (s celou svou bandou s harcovnici Krupskou v čele)

[/citace]

Nikde se nesmí pařit, tak je salónek asi jediný způsob, jak řádně oslavit Vítězný únor a v té Ostravě si dát repete.

0 Citovat

V Ostravě už není otevreny ani bar,natož lounge :)

0 Citovat

AlejandraS, já bych se na práci nemohl soustředit ani ve vyšších třídách, jako přečíst tři strany textu, pak záložka, ani v letadle, kde po hodině letu už po sobě Číňani z kelímku lijou červené 🍷.

Taky jsem spíše pro rodinu hledal tu linku, chtěli se tam proletět i s dítětem, protože už jim taky ze všeho hrabe, když se říkalo, že má 16.1. končit. Ale pod 500 jsem nenašel, mé limity končí u Skyscannery Dohop a stejně už nejraději nakupuji přímo od aerolinek než tam u těch pofidernich společností. Rumbovani a podobné už je na mě vyšší dívčí, pamatuji časy, kdy se muselo jít do cestovky, tam manik skočil do IATA agentury pro papír se všema možnostma, já si vybral a on pak skaknul pro letenku.

 

0 Citovat

Tak taky jeste prispeju k tomu vydarenemu vyletu do Ostravy ,vyzbroj na nej byla pripravena ,bohuzel nebyla pouzita, treba nekdy priste :-))


20210210-164048-resized-800.jpg
photo0339-800.jpg

0 Citovat

eremi napsal(a):

V Ostravě už není otevreny ani bar,natož lounge :)

Vsak oni prijdou na to ,ze ho maji otevrit az zacne litat FR Cork-Ostrava -)) ,zatim to bude jen Londyn-Praha  a pak uz  v pendolinu budu valat kyty a ta stovka co mi zbude je prispevek na chude bo Ostrava je region razovity  ,akorat v UK chteji pry tri testy ,,, treba se naucim zrumbovat i ten LOT

0 Citovat

Mikire ty jsi i vtipný,kdyz nepíšeš hovadiny :) 

0 Citovat

Neplánujete někdo v následujících 2 týdnech vydat se s LOT na OW trip PRG-OSR? Rád to s někým komunikativním z fóra spojím.

0 Citovat

ja mam v merku letet 4 brezna... pokud to jeste bude litat :)

0 Citovat

Někdo v Sobotu OSR-PRG? 😁

0 Citovat

@Vojta Slezsko - buď jsem slepý, nebo 4.3. nic neletí...

@Romain - ale tahle sobota se zrovna nedá nějak zrumbovat, pod tisícovku se nedostanu.

0 Citovat

Nejlevněi vidím PRG-OSR 7.3. za 244 Dánů

0 Citovat

Ideální je to kupovat jako zpáteční, tam ti cena pořád vychází kolem 700Kč , no a ten zpáteční, když ho nevyužiješ, si na něco přehodíš. Teď to jde v pohodě. A mimochodem, ten Embraer lítá pravidelně na lince Vratislav - Varšava. Při přivření všech očí by ses do 12+pár, vlezl...

0 Citovat

@V.B. jo teď koukám taky, museli změnit řád, protože to lítalo ve čtvrtek večer, optimální na pateční home office z východu... takže asi toho 5.3. předběžně

0 Citovat

@Roiman4 - na jakou cenu ses dostal na tu sobotu s OSR-PRG?

@Martin Vícha - bohužel mi pořád ještě nepřišla Dinerska, takže se na tuhle cenu nedostanu. Počkej, jak přehodíš ten zpáteční let na něco jiného, když to kupuješ u těchhle pochybných OTA?;)

0