Zajímavá sleva u bravofly, je třeba mít nastavený Google Flights na Norsko a norské koruny. Cena OSR-PRG u LOTu 1.150 Kč, na BF 252 NOK, úspora přes 500 Kč ;-) Opačný směr je za 272 NOK, zpátečka za 464 NOK. Platba jakoukoli kartou by měla být bez poplatku, zkoušel jsem vyplnit MC debit.  .

[LO] Ostrava - Praha 635 Kč OW

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Tak fajn, zase jsem o něco menší lama. Teď jenom najít v práci někoho s Dinerskou, než příjde ta moje.


dyse.jpg

0 Citovat

Tahle diskuze mě přivedla na myšlenku, jestli by se nevyplatila karta Diners Pure+. Roční vedení 990 Kč, v ceně by mělo být celoroční cestovní pojištění plus volný vstup do letištních salónků. Může někdo sdílet své zkušenosti, jak to reálně funguje?

0 Citovat

Určitě tam za 990 nebude volny vstup do lounge.

0 Citovat

Volný vstup, aspoň co jsem viděl já a to ještě omezen na 5 vstupů, má jen Premium a ta má roční poplatek 5000Kč, tak to se teda určitě nevyplatí.

0 Citovat

@eremi - máš pravdu, omylem jsem se díval na nějaké letité stránky, kdysi tomu tak bylo. Nyní je to u tohohle levelu karty za nějaký blíže nespecifikovaný poplatek...

0 Citovat

U toho Pure+ je zdarma opravdu jen to pojištění, které ale třeba u ČSOB daleko lepší (zdarma u premium, případně mimo premium za 1410 Kč ročně). Jinak u Diners stojí vstup do salonku 640 Kč a to můžeš mít i u té Pure co je zdarma.

Jakákoliv placená karta u Diners nemá smysl, ta karta je dobrá akorát tak na rumbování, jinak je to akorát banda lolků a celkově instituce zaseklá někde v devadesátých letech. Mám tu kartu asi 2 roky a za tu dobu bych použití spočítal na prstech, za to už mi ji ale stihli jednou na internetu vyčorovat. Český support je jedna paní v jejich mini české pobočce na starém městě, cokoliv složitějšího se řeší přes bratislavskou pobočku, kde jsou příjemný jak osina v prdeli :D Jejich pseudo webová správa účtu, kde věčně něco nejde, je pomalá jak prase a má krásný design z roku 2000. Výpisy ani nejsou schopni poslat mailem, musíš se k nim prokousat jejich super webem. Nehledě na to, že ta karta ani nepodporuje 3D secure. Nedej bože se nima řešit nějaký chargeback, to bude jistě dobrá zkušenost. :D

0 Citovat

Ja mam Diners rad, mam tu Pure zdarma (ked sa este rumbovalo vo velkom som mal Pure+ za body). Ano, ich stranka je strasna, pohyby vidite po 2-3 dnoch a pod. Lenze napr. ked som reklamoval platbu za letenky Ryanair cez Bravofly, kedze refundu som sa po mesiacoch nedockal, tak do mesiaca som mal reklamaciu vybavenu a peniaze dokonca 4 dni po zadani na karte.

0 Citovat

Dnešní PRG - OSR -> div to WAW :D Letět jako nějaký fanatik PRG - OSR a přistát ve WAW bez testů apod... tak ten člověk možná dopadne jako Tom Hanks :D 

0 Citovat

Ve Varšavě je přistání bez testů v pohodě. Jednak ti karanténa začíná až následující den a navíc, pokud by ses vracel domů do ČR tak pro tebe karanténa neplatí. A když to zvládneš do 12 hodin, jako že to v pohodě jde, tak pro návratu nemusíš mít ani test.

0 Citovat

Být to ranní let, tak to asi neřeším, protože v 13:30 jede vlak přímo do PRG nebo do OSR ;) Naštěstí to mám koupené naopak, tak možná nás jen nevyzvednou :D 

0 Citovat

to by mně zajímalo, jak to pak kluci poláci řeší.. rebook na WAW KTW/KRK a vypraví bus do OSR, nebo vám zaplatí vlak a nazdar..?

0 Citovat

V pondělí letí WAW-OSR.

0 Citovat

Jsa konečně střízliv, dovoluji si zhodnotit tento výlet, který jsme podnikli s Eremi, LukasAK a Niemandos. Myslím od předletové přípravy den před odletem, přes dopolední mlsání v Erste, až po kvalitní degustaci v Ostravě to byl povedený výlet, který by jistě nadchnul i Kačku Ostrou;-) Pokud by byly otevřené nálevny, možná bych ho absolvoval vzhledem k cenám letů i nějak pravidelně... Lukáš teď sice poslal na čtyři řádky seznam porušených pravidel, ale doba je zlá a každá povedená akce se počítá. Tedy díky spolucestovatelům!


1612721808076.jpg
img-20210207-wa0004-2.jpg
1612721786555-2.jpg

0 Citovat

to opravdu vypadá na vydařenou akci :)

0 Citovat

Opilecký výlet, který by za normálních okolností ani nestál za řeč, teď pomalu aspiruje na cestopis.

0 Citovat

Byl to skutečně povznášejí zážitek a rovněž bych ho zopakoval, ale tentokrát v opačném gardu a to let do Prahy, tam s Calim degustaci někde u Berounky a pak zpět do Ostravy. Pravda je, že část letů v týdnu LOT už zařízl a v Ostravě jednoduše nestaví. Ale člověk se nějak zabavit v této době musí. Takže létání zdar :-)

 

0 Citovat

😁😁😁 ...a ještě před měsícem jsi mě, za takové létání, posílal k cvokařovi. 

0 Citovat

No když se to spojí se služebními povinnostmi tak se to da 😅😅😅. A nezapomínejme rovněž na společenský význam. Konečně jsem se seznámil s Eremi a LukasAK :-). 

0 Citovat

LukasAK napsal(a):

Co jsme za 35 h zazili, videli a porusili, to nema obdoby🤣 Doba je sice zla, ale to neznamena, ze si to clovek nemuze uzit. A nikdy nezapomenu na 10 min, kdy Cali dopo zeleny mlcel v tram, kdyz jsme zakufrovali a nejakym omylem se objevili na nadrazi Ova Vitkovice ve snaze dostat se do Opavy. Urbex🤟


ba57c8ae-516b-4a9b-92b6-ea70398601e6.jpeg

0 Citovat

Jinak ja si po kazdem vylete snazim v hlave srovnat highlighty, ktere cini vylet odlisnym (a ze jich ted bylo!) a jednim z nich je setkani s @eremi, @niemandos a @cali v erste lounge v PRG. Diky chlapi!

0 Citovat

A přitom se chce říct, taková blbost, že.... :) Jeden let PRG-OSR... Takže k díky všem zúčastněným také díky LOTu a kéž by tu linku nechal v provozu i nadále :)))

0 Citovat

No eremi, ja jak videl na celem prazdnem parkovisti v OSR ten tvuj jediny osamoceny modry RAM 1500, tak jsem sel do kolen🤣 Snad niemandos prezil cestu do Studenky. Cali sobotni driftovacku z letiste v mem Maluchu prezil😎

0 Citovat

To víš, parkování za 70 na den v OSR není jen tak pro někoho, to je třeba flaška kvalitního vína z Penny v akci :))))

0 Citovat

padrino11 napsal(a):

Opilecký výlet, který by za normálních okolností ani nestál za řeč, teď pomalu aspiruje na cestopis.

Už ani ten Suchej únor se nedodržuje  :)

0 Citovat

Únor nebo květen. Pít se má pořád. Jízdu s Eremi jsem přežil bez vážnějších následků. Jen když teď vidím tu svoji Fabinku první generace, tak mám hned takový pocit stísnenosti. Měl jsem jít radši pěšky 😀 Jinak za 70 Kč by někdo koupil i v akci lahvinky dvě 

0