Etihad má pěkné promo na letenky do celé JV Asie, Kuala Lumpur za cca 9k, Bali za necelých 12k atd.  Termíny až do začátku prosince! https://dxbooking.etihad.com/dx/...ution=e2s1  .

[EY] Vídeň - Bangkok a jiné od 8.550 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Souhlas. Mně docela dráždí DPS v srpnu, ale pro Pražáka 12k z Vídně nejí zas taková výhra. Škoda, že nefunguje s codeshare OK/EY přískoky z Prahy přes FRA/MXP/MUC/DUS. Pak by to bylo asi jasný. Už proto, aby se měl člověk co nemá jiný vouchery než W6 na co upnout ...

0 Citovat

Zas taková cenová pecka to není, možná kdyby byl odlet z Prahy. Ale Vídeň je cenově jinde. Možná ten BKK dává smysl. Myslím že bude ještě dost zajímavějších nabídek.

0 Citovat

Bangkok na podzim zrušený :/

0 Citovat

no tak to mě jenom utvrzuje v tom, nic nebookovat... a to jsem se zrovna před deseti minutami díval na Etihad opět na Kuala Lumpur, za 10.800 - lépe mi vyhovali termíny více do prosince.... to je fakt úplně o ničem s těma letenkama... Nabídli ti nejakou alternativu nebo něco za ten Bangkok? Díval jsem se do rezervačního systému, tak VIE-BGK nenajde nic, ale na dvakrát VIE-AUH a AUH-BGK, tak lety tam normálně jsou.. Možná to byla bezplatná požička Etihadu :/

0 Citovat

Nic moc :/

Thank you for choosing to travel with Etihad Airways.

We’re sorry, your flight EY0054, scheduled to leave Schwechat Airport, Vienna, Austria on 28 Oct 2021 at 11:45, has been cancelled.

We understand how frustrating it is when travel plans change, so we’re doing everything we can to help - and make sure your next trip is even more incredible.

If you are travelling on/before 30 June 2021, you can change your flight for free. Or you can request a refund subject to certain conditions.

You can save your trip for later with Etihad Credit and use the value of your flight towards your next break. We’ll reward you with up to US $400 bonus credit and up to 5,000 Etihad Guest Miles. Or if you’d like to rebook your trip straight away, please call our Contact Centre.

For the latest advice and options to change your flight, please visit etihad.com/manage.

Remember, always check the latest travel regulations before you fly at etihad.com/destinationguide.

0 Citovat

Aha, lítají až od 31.10., do té doby VIE-AUH zrušena...kdo ví, kolikrát ti to ještě zruší.. pěkně mě to vyléčilo, navíc už i začínám mít obavy, zda se vůbec Thajsko otevře do té doby (o jejich 14 denní karanténu nemám zájem a golf nehraju :) ) Dej pak vědět, jak jsi dopadla..

0 Citovat

Alejandra S.  Podařilo se vám to nějak vyřešit?

0 Citovat

ještě jsem to řešit nezačla. Kdybych měla letět 1.11. tak to asi přežiju, ale spíše zkusím refund. Uvidím a dám vědět. Díky @czechtraveller8 za info! ;)

0 Citovat

Kdyby někdo mocí mermo toužil podívat se do 30.června do Abu Dabí za rozumné peníze s jejich B787, šlo by koupit let IST-AUH za ca. 198 USD a pak právě do 30.6. jde bezplatně změnit letiště v rámci stejné zóny, tedy místo IST třeba MUC, FRA, ad. 

0