Zdravím, obracim se na vás s dotazem, zda nemáte někdo tip na zpáteční letenku do Sarajeva pokud možno za co nejnižší cenu. Chtěl jsem letět už loni a měl jsem vyhlídnuté spoje z Budapešti s WizzAir za celkem dobré ceny, ale kvůli covidu jsem musel nakonec let odpískat. Když jsem teď hledal spoje, tak mi přijde že jsou všechny snad za dvojnásobek loňských cen a ani není taková nabídka. Nemáte teda někdo tip na nějaký lepší let do Bosny? Vím že dřív létal spoj přímo z Bratislavy, ale ten je už zrušený, a od spoje Vídeň-Tuzla mě plno z vás odrazovalo už loni, tak je ještě nějaká další alternativa, nebo mi nezbyde než se smířit s tím, že si zkrátka letos připlatím? Přece jenom se dá asi čekat, že kvůli covidu půjdou ceny celkově nahoru... Díky za odpovědi.😉  .

Sarajevo letecky - levně

Založil ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Zdravím,

obracim se na vás s dotazem, zda nemáte někdo tip na zpáteční letenku do Sarajeva pokud možno za co nejnižší cenu. Chtěl jsem letět už loni a měl jsem vyhlídnuté spoje z Budapešti s WizzAir za celkem dobré ceny, ale kvůli covidu jsem musel nakonec let odpískat. Když jsem teď hledal spoje, tak mi přijde že jsou všechny snad za dvojnásobek loňských cen a ani není taková nabídka. Nemáte teda někdo tip na nějaký lepší let do Bosny? Vím že dřív létal spoj přímo z Bratislavy, ale ten je už zrušený, a od spoje Vídeň-Tuzla mě plno z vás odrazovalo už loni, tak je ještě nějaká další alternativa, nebo mi nezbyde než se smířit s tím, že si zkrátka letos připlatím? Přece jenom se dá asi čekat, že kvůli covidu půjdou ceny celkově nahoru... Díky za odpovědi.😉

0

Zdražování se určitě konat nebude, pořád bude převis nabídky nad poptávkou, až se svět po plošném očkování trošku zmátoří a otevře, lidé určitě nebudou cestovat jako v době před covidem, všechno to bude velmi pozvolné. Za ty kosmické ceny, které má teď Wizzair u některých destinací, by neletěl skoro nikdo - teda myslím minimálně odsud z CL :-D To už je fakt lepší sáhnou po nabídkách legacy aerolinek nebo to vzít přes okolní země. 

0 Citovat

"Letos" je siroky pojem, februar mas za 20€ RT :)

0 Citovat

tak 3,4k s LHA z KRK případně o 2 stovky víc z PRG mi během léta nepřijde zas tak moc.. ale zrovna do Sarajeva bych znova nejel, ale Mostar byl hezký.. Já se stihl minulý rok proletět z Budapesti za nějakých 45€.

0
3 reakce