Fajnová cenovka na přímých letech z Vídně k Černému moři. Letenky jsou dostupné prakticky na každý den v průběhu července a srpna. S sebou si můžete vzít dvě příruční zavazadla (velké a malé). Nemusíte za nic připlácet. http://bit.ly/392YeZX  .

[OS] Vídeň - Varna 2.590 Kč na celé léto!

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

8 reakcí

Fajnová cenovka na přímých letech z Vídně k Černému moři. Letenky jsou dostupné prakticky na každý den v průběhu července a srpna. S sebou si můžete vzít dvě příruční zavazadla (velké a malé). Nemusíte za nic připlácet.

http://bit.ly/392YeZX


vie-var.png

0

Great job Lukáši! Lepší než extra drahý Wizz z PRG nebo VIE. Byl jsem loni poprvé a moc se nám tam s manželkou líbilo. Varna a Zlaté písky  jsou takový bizarní vidlákov, že i ukrajinské pobřeží od Oděsy k Zatoce je proti tomu Miami Beach. Ale stejně už se těšíme.

0 Citovat

:-D Bulharsko se vždycky zavděčí. All inclusive pobyty za kačku, ale člověk od toho nesmí mít velká očekávání! 

0 Citovat

Škoda že není něco podobnýho do Kalamaty. Respektive Condor z Mnichova je momentálně za 140€ bez zavazadel. Furt zbytečně drahý.

0 Citovat

Wave resort v Pomorie za 13k na tyden ultra all inclusive v rijnu 2020 nas, Lukasi, naprosto uchvatil. Nekde jsem cetl, ze to je nejluxusnejsi 5* resort u Cerneho more. Rozhodne doporucuji, pokud budou zase mit akcni cenu na zacatek ci konec sezony. V lete to tam stoji cca 50k na tyden..

0 Citovat

Znám od vidění, jezdili jsme kolem :-D A zrovna u tohoto resortu jsem si říkal, že snad ani nepatří do Bulharska :-) 

0 Citovat

pekna cena, ja som zvedavy ci mi vydrzi rovnaka trasa s Wizz :) nastastie kupena za pretocene kredity.

0 Citovat

mxp napsal(a):

Škoda že není něco podobnýho do Kalamaty. Respektive Condor z Mnichova je momentálně za 140€ bez zavazadel. Furt zbytečně drahý.

Skoro kamkoli na Peloponés se dostaneš z Athén za 3-4 hodiny autem půjčeným na letišti, který si po příletu do Kalamaty budeš beztak půjčovat. Přijde mi zbytečný se trmácet do Mnichova, když do Athén to létá za hubičku s prominutím z každé p*dele ;-)

Ano, pokud by se v budoucnu objevily letenky za 20 EUR RT, tak to je samozřejmě jiná situace!

0 Citovat

Tak samozřejmě Athény jsou záložní varianta, vloni jsem to taky tak udělal. Ale Kalamata by byla příjemnější. Jinak pro mě Praha/Mnichov/Vídeň vyjde skoro nastejno.

0
8 reakcí