Těžko říci, zda budou letenky z Prahy levnější, tedy po započtení poplatků za příruční zavazadla, pokud FR začne na CFU létat znova.  https://www.lufthansa.com/xx/en/...ra#Cabin=E  .

[LH] Praha - Korfu 3.521 Kč v hlavní sezóně!

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

9 reakcí

Těžko říci, zda budou letenky z Prahy levnější, tedy po započtení poplatků za příruční zavazadla, pokud FR začne na CFU létat znova. 

https://www.lufthansa.com/xx/en/...ra#Cabin=E


prg-cfu.png

0

Dobra cena.. Premyslim jestli to nekoupit, ale asi jeste pockam, jak se to bude hybat s tim ockovanim..

0 Citovat

Ty jo, to je dobrý. Mám, nemám...

0 Citovat

Zastavte toho Lukáše! Už žádné akce prosím. Pro mě je výhodnější Wizz z Vídně, mrknu v PC na letenky VIE-CFU 3.-10.7.2021 a oba směry po 9.99Eur/let pro WDC, koupil jsem pro 6 lidí za 12.99EUR/směr. Na stejný termín mám z LGW Kefalonii s Easyjetem. Jaksi se to v průběhu rezervace netvářilo, sekalo se to, ale prošlo to a potvrzení v emailu. Když jsem se pak díval do mobilní aplikace, tak VIE-Corfu létají pátky a ne soboty, čili myslím tam mají nějakého šotka. Každopádně jsem to ani neflexoval, protože očekávám zrušení a zdarma přesun na jiný termín.  Tak dlouho jsem se držel a nic nebookoval (OK, Cancun koupený před 2 dny na květen nepočítám) a až ten Lukáš Horák! Zabít!!

 

EDIT: tak ve stejném termínu mám ještě s Wizzem Menorcu....help!

EDIT2: toto jsem myslel tím šotkem, ukazuje to žádné lety, ale ten žádný let lze za 9,99koupit, na printscreenu 12,99 je cena za osobu v sesticlenne skupine.

EDIT3:WIZZ je asi uprostřed nějakých změn, protože pořes mobilní aplikaci nelze v červenci 2021 koupit žádnou letenku VIE-CFU. Že by windows of oportunity?


screenshot-2021-01-20-wizz-snete-vic-zazijte-vic-budte-vic.png

0 Citovat

My vyckavame.

0 Citovat

pokud máte Vídeň dostupnou, kupte za pár šušňů přímý let na Korfu s Wizzem

0 Citovat

Dik za info prebookoval som aspon z pondelka na sobotu

0 Citovat

Wizz má fakt nějakej bordel v systému, To Corfu pro nejrychlejší je super, kdyby měl někdo čas v tom štourat a něco ještě našel tak se pochlubte :D 

0 Citovat

Tak som nakoniec zbytocne doplacal (aj ked len 50c), to nepridavali jeden let navyse, ale menili rotacku a tusim ubrali jeden den. Ked z VIE uberaju lety na leto, tak tento rok bude ehm ...

EDIT: mimo temu, zacalo Wizz rosambo :D Posunuty Mahon (august) a v systeme sa neobjavuje Ohrid (maj), Mahon (august), Alexandria (september), Odesa, Suceava (oktober) ... takze asi budu zmeny tiez resp. padol im system, cize to este nemusi nic znamenat

0 Citovat

už tam nahrávají "správné" ceny, leč koupit levně se stále dá....


screenshot-2021-01-20-wizz-snete-vic-zazijte-vic-budte-vic-1.png
screenshot-2021-01-20-wizz-snete-vic-zazijte-vic-budte-vic-2.png

0
9 reakcí