Dobrý den, chtěl bych v listopadu s kamarády vyrazit směr Londýn. Při hledání jsem zjistil že nejlepší je pro mě letět z Brna. Jedná se o datum okolo 12(13).11. - 16.11. 2014. Ceny jsem našel od 1300kč nejlevnější.. Dají se najít výhodnější ceny?? Jak se levně pohybovat po Londýně a jak se levně dostat z letiště? za všechny rady předem moc děkuji:))  .

letenka Londýn

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

10 reakcí

Dobrý den, chtěl bych v listopadu s kamarády vyrazit směr Londýn. Při hledání jsem zjistil že nejlepší je pro mě letět z Brna. Jedná se o datum okolo 12(13).11. - 16.11. 2014. Ceny jsem našel od 1300kč nejlevnější..
Dají se najít výhodnější ceny??
Jak se levně pohybovat po Londýně a jak se levně dostat z letiště?
za všechny rady předem moc děkuji:)) smiley

0

Zdravím chrouste smiley

Z Brna se letí s Wizzair.com (http://cestujlevne.com/wizzair-discount-club/) nebo s Ryanair.com .. když porovnáš tyto aerolinky, najdeš nejnižší cenu.

z letišť pak nejlépe přes easybus.co.uk - ceny začínají od 2 liber.

0 Citovat

Letíme také poprvé v listopadu do londýna z Brna a podařilo se mi koupit letenky za 475, je potřeba si jen nainstalovat tu jejich android aplikaci a přes to zkusit rezervaci, měli tam 10 % slevu. Zkus třeba ti to pomůže.

Jinak jak postupně zjišťuji, jelikož jsme 3 členna rodina tak ta 20 - 25 možná i více padne. Pro pohyb využiji visitor oyster card, ubytování chci v zoně 1, a největší soda bude vstupné. Co už, každa sranda něco stojí, stejně se těším.

0 Citovat

Ahoj, prosím o radu - kde mám hledat levné letenky z Houstonu (IAH) do Cancúnu (CUN) v datu 17. – 25. 11. 2014? Jsem už z toho docela nervózní. smiley

Nevíte někdo o nějaké zajímavé akci?
Díky za jakoukoliv reakci.

0 Citovat

Ahoj, http://www.kayak.com/flights/IAH-CUN/20 ... 2014-11-25, u Spiritu pozor na poplatky za zavazadla.

0 Citovat

mám letenky za 358kč tam i zpět..napiš SZ .. smiley

0 Citovat

Fridgy, prosím Tě, kde jsi koupil letenky za tuhle cenu?

0 Citovat

Dotaz - potřebujeme letenky na březen z Londýna do Prahy. Předpokládám dobře, že je ještě čas? Teď jsou ceny cca 1500 a víc. Díky.

0 Citovat

na prelom unora-brezna jsem kupovala letenky Pha-Londyn na zacatku zari u wizzair, obousmerna byla za 1000,-.
A nemam pocit, ze by se jednalo o nejakou promo akci.
Od te doby ceny splhaji nahoru.

0 Citovat

My se chystáme do Londýna na začátku dubna, a zatím co jsem koukala tak šly teď letenky od začátku zaří trošku dolů, ale zrovna tou dobou kdy letíme jsou Velikonoce, takže počítám s tím že už to víc dolů nepůjde. Nákup letenek planuju na prosinec/leden.

0 Citovat

Dobry den,chtela bych ject do Londyna 12.3.-15.3. ...myslite ze mam na koupi letenek jeste cekat nebo kupovat?pujdou ceny dolu?

0
10 reakcí