Ahojte, Keďže sa tu v najbližšej dobe vyberie na Hawaii hromada ľudí (vrátane mňa  .

Hawaii - prelety medzi ostrovmi

Založil ve fóru Hledám letenku

Ahojte,

Keďže sa tu v najbližšej dobe vyberie na Hawaii hromada ľudí (vrátane mňa smiley ), predpokladám, že mnohí budú hľadať potrebné prelety..

Ak už sa niekto do toho hľadania pustil, prípadne niekto kto už to v minulosti absolvoval, bolo by super, ak by ste sa mohli podeliť o svoje skúsenosti. Nebránim sa samozrejme ani ďalším informáciám, linkom na blogy...

0

Ahoj Mojo, přelety mezi jednotlivými Havajskými ostrovy lze objednat u letecké společnosti Islandair (ceny v rozmezí 65 – 90 $). Další aerolinky na Havajských ostrovech: Hawaiian Airlines a Mokuleleairlines.

0 Citovat

Ahoj, obecně se kvalitativně doporučují společnosti v pořadí 1) Hawaiian Airlines 2) Islandair 3) Mokuleleairlines. Na Hawaii nejsou vyjímkou zpozdění, samozřejmě větší šance je u večerních letů. Vyzkoušel jsem první dvě .. vše v pohodě, lítá se menšími letadly boeing 717 u HA nebo vrtulákama u IA. Občerstení je pouze džus a sušenka ( lety jsou cca 30 min až hodinu ).

Promo akce moc nebývají ..určitě bych kupoval více dopředu .. minimálně 3 měsíce, potom už jde cena spíše nahoru. Platby proběhly v pohodě, e-tickety můžou někdy skončit ve spamu, tak koukněte i tam.
Letušky moc příjemné smiley Když to půjde klidně po přistání můžete poprosit, že nakouknete do kabiny k pilotům .. smiley

Užíte si Hawaii .. dle mého je nejlepší Kauai .. my se hecli a zaplatili let vrtulníkem a na Oahu potápění v kleci se žraloky smiley

0 Citovat

Mokulele doporučuju, letí se malou Cessnou pro 8 lidí, takže můžete sedět hned za pilotem. Za odbavené zavadlo se platí cca 15 USD. Hawaiian lítá nejčastěji a je asi i nejspolehlivější co se týká zpoždění.

0 Citovat

Ahojte,

mam kupon na 285$ na nakup leteniek u Mokulele Airlines ktory nevyuzijem. Platnost kuponu je do 30.01.2016 cena dohodou. Tak ak by sa niekomu zisiel dajte vediet dohodneme sa.

Podmienky:
This is your voucher. It can be used towards travel at our website, through the call centre or via a travel agent. Reservations using this eVoucher can be made online on our website at www.mokuleleairlines.com, for any traveler. This Voucher can be used for any services offered by Mokulele Airlines such as a new booking, additional fees
when making changes to a current reservation, or baggage fees. Vouchers cannot be used on board to purchase from the duty free magazine or from the menu.

0 Citovat

Ahoj,

mam letenky na zacatek unoru na Hawaii a jelikoz je toho ted faaakt moc v praci, tak jsem se jeste nedostal k planovani. Obecny plan byl 5dni Honolulu, 5dni Kahului, 5dni Kahului (Maui). Ale jeste nemam ani ubytko, ani plan kam se podivat ani nic. Tak nejak by se mi hodilo to resit po vanocich, ale to uz bude asi blbe pro ubytovani, ze? A jak je to s prelety na ostrovy? Mohu kupovat mesic dopredu za dobrou cenu, nebo to musim koupit uz ted? Diky moc smiley

0 Citovat

Zalezi co si predstavujes pod pojmem dobra cenam, na Honolulu asi budes vybirat ve Waikiki ,na unor 5 noci treba Beachside hostel 2 luzak asi 360 euro ( spolecna koupelna ) , z tech levnejsich je asi treba vybirat a rezervovat hned ,, nakonec na booking,com konkretne u tohoto, nic dopredu neplatis a zruseni zdarma lze cca 2 dny pred priletem na Maui to bude podobne , jak jsem se dival na booking,com tak ubytovani na 5 noci je minimalne o 100 euro drazsi a je tam obsazenost 80 % zatimco na Waikiki je asi 60 % obsazenost ,,
Osobne jsem byl na Wailkiki na Maui jsme meli jen mezipristani letel jsem ze San Franciscka ,,ale uz davno , takze ceny nemam aktualni z me cesty, ty co uvadim jsou soucasne z booking.com

0 Citovat

presne, urcite bookovat teraz uz (s free cancel najlepsie samozrejme), kedze februar je high season. tam to lacne nebude.

0 Citovat

Ano je mi to jasne...myslel jsem spis ty prelety

0 Citovat

Taky hned. Kupovala jsem několik měsíců předem a šlo to pouze nahoru, takže to bylo dobré rozhodnutí. Žádná akce se nekonala (mluvím o Hawaiian a Mokulele).

0 Citovat

V srpnu 2016 jsme kupovali přelet HNL-OGG (Maui) na konec ledna 2017 s Island Air. Koukám na web dnes a cena je stejná jako v srpnu, jen 4 ze 6 letů v tom nejnižším cenovém pásmu jsou ten den vyprodané a zbývá jen úplně první brzo ráno a poslední později večer. Všechny lety jsou dostupné pouze ve vyšších cenových pásmech. Cena se zatím tedy nezvedá, ale mizí dostupné levné lety v denní časy. Co bude ale po novém roce, to nevím, tipuji nárust ceny nebo vyprodané levnější letenky a nutnost kupovat ty dražší.

0 Citovat

letíme v půlce ledna, naplánováno máme 3 dny Waikiki, pak 7 dní Big Island, 4 dny Maui, poslední noc na Waikiki.
Ubytování na Waikiki jsem rezervovala prakticky hned v květnu po nákupu letenek, nájem auta na Big Island a přelety s Hawaiian jsem dělala cca před třemi týdny.
Dnes ten zbytek na Maui a co nevidím? Letenky s Mokulele jsou o 10 dolarů dražší a nájem auta o 50 Euro více než před třemi týdny.
Radím neodkládat.

0 Citovat

iveta: to abych zabookoval pronájem aut, díky za upozornění. Ubytka i přelety máme, ale auta ještě ne.

0 Citovat

věř, že to sleduji několik měsíců a ceny byly stále stejné. Teď do odletu zbývá 70 dní a už se to hýbe směrem nahoru. Ubytování už na naše termíny takřka není - bez ohledu na cenu. Tedy neberu Trump Tower, že...

0 Citovat

Popr bookojete i jinde pro Hawai nez na booking a airbnb? Me vetsinou booking vyjde nejlepe, pokud chci hotel, ale mozna ma hawai jeste jine stranky? smiley

0 Citovat

Mrkni na :
Ubytování- https://www.vrbo.com/
Auro- https://www.discounthawaiicarrental.com/

0 Citovat

Waikiki kokoresort.com

0 Citovat

http://www.carrentalhawaii.com

jeste jsem nasel napr toto... zruseni zdarma anytime ALE pojisteni se resi az pri prevzeti auta a z jejich podminek to vypada, ze jedine mozne pojisteni proti nabourani a kradeze je 30USD/den smiley Me z toho asi jebne

0 Citovat

ja mám billiger-mietwagen.de
Big Island, Toyota Rav na 6 dní, 2 řidiči, plná pojistka - vše 298 euro, storno zdarma

0 Citovat

To je dobrý! To jsem neznal, akorát ta němčina mi dělá trošku problémy smiley

0 Citovat

Pravda, pojištění jsme měli zvlášť přes insurance4carhire, což už teď pro české občany není myslím možné, takže bych to řešila asi taky přes billiger-mietwagen.de. Dokonce jsme řešili výměnu auta, kvůli nabouranému nárazníku, ale nebyla to naše vina, šlo to z pojistky viníka. Výměna proběhla tak (Alamo), že nám řekli, ať si vybereme jakékoliv auto chceme, což byl příjemný bonus, vzhledem k tomu, že jsme měli zaplacné nejlevnější pidiauto.

0 Citovat

Letíme v únoru a taky jsem dlouho hledal. Teď v září jsme letěli s British do LA a zkusil jsem bookovat auto přes stránky British Airways a vyšlo mě to asi o 6 tisíc levnější (minivan na 21 dní) než přes stránky půjčoven a bylo to včetně CDW!

Takže jsem teď zkusil prubnout Lufthansu na Havaj a taky jsou zde ceny mnohem nižší a včetně LDW a SLI. Ne u SUV a třeba kabriolet Mustang v Honolulu mi vychází na 118€ na den včetně pojištění. A normální, třeba Focus nebo Fusion na den 58€.


To je dobra cena myslim... a vy mate koupeno primo na strankach lufthansy nebo tady pres cestujlevne? Protoze ja tady a to potom operuje studentagency a tam je cena nic moc... jinak letime s KLM a Delta

0 Citovat

My jsme koupili chybový tarif z Milána. Přes Pelikána. Tam letíme s Air Canada a zpět s Lufthansou. Ale kromě segmentů z pevniny na ostrovy to celé operuje Lufthansa.

A myslím že ani nemusíte mít letenky od Lufthansy, prostě místo vyhledávání letů dáte hledat auto.

0 Citovat

ja objednavam cez nich pravidelne. Po nemecky neviem, Google Chrome prelozi do anglictiny. Poistenie beriem tak, aby som nemal ziadny "excess". Po rezervovanie pride voucher a separatne aj poistenie (niekedy to trva aj par dni, kym pride poistka). V pozicovni potom ukazes voucher, odmietnes ich postenie a na karte ti bolknu ten "excess". Keby nieco, tak potom cez poistku od Billigeru riesis preplatenie. Bookoval som aj v Polsku, aj na Krete.

0 Citovat

cena je vzdy o ruzne kombinaci "nahod" smiley
na havaji nam https://www.discounthawaiicarrental.com/ usetril vice nez 30% (bylo potreba jim napsat osobne a udelali nam perfektni nabidku, vcetne vysvetleni podminek, nabidka pouze napsana v mailu, auto nakonec u Dolaru - u Dolaru nam nedali automaticky do ceny nejake pojisteni, stacilo ukazat vytisteny mail od DHCR a vse bez kecu vyreseno okamzite).
Vzdycky projedeme vsechny mozne servery, ted nam na zapad USA nejlip taky vysel billiger-mietwagen (Alamo).

0