Zdravím, hledám levnou jednosměrnou letenku na Kanárské ostrovy (zatím je jedno kam, někde kde je v prosinci teplo) v období 26.12.-30.12. odkudkoliv, kam se dá dojet busem nebo levně doletět. Letenka zpátky se dá pořídit cca za 1200,- do Německa, ale jestli něco levnějšího najdeš, bránit se nebudu  .

Kanárské ostrovy v prosinci

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Zdravím,

hledám levnou jednosměrnou letenku na Kanárské ostrovy (zatím je jedno kam, někde kde je v prosinci teplo) v období 26.12.-30.12. odkudkoliv, kam se dá dojet busem nebo levně doletět. Letenka zpátky se dá pořídit cca za 1200,- do Německa, ale jestli něco levnějšího najdeš, bránit se nebudu smiley

Díky Lenka

0

abych nezakládal nové téma - prosím o radu, který z Kanárských ostrovů je nejlepší pro návštěvu první dva týdny v říjnu? Cílem je především odpočinek a koupačka s dítětem. Takže co nejmíň větrno a nejtepleji :)

případně - jaké jiné místo byste, kromě SAE (známá se bojí tak dlouhého letu s jejich "neposedou"), doporučili v blízkosti? Dá se touhle dobou ještě Kypr nebo Malta?

0 Citovat

Nejkrásnější pláže má Fuerteventura. Doporučuji laguny v oblasti El Cotillo, kde můžete v klidu nechat koupat se dítě, aniž byste měli strach, že jej strhnou vlny.

Teplo ještě bude také na Kypru a Krétě.:)

0
2 reakce