Ahoj, uz jsem tento dotaz psala do poradny a dostalo se mi odpovedi, avsak mam k nemu jeste dalsi otazky a za navalem dalsich dotazu v poradne nemohu ten svuj puvodni najit  .

San Francisco

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ahoj,
uz jsem tento dotaz psala do poradny a dostalo se mi odpovedi, avsak mam k nemu jeste dalsi otazky a za navalem dalsich dotazu v poradne nemohu ten svuj puvodni najit smiley

Hledam letenku do San Francisca na 2. ci 3. ledna 2015, s tim ze nevim, kdy se presne budu vracet, a take bych asi uvitala odlet zpet do Prahy z NYC a ne ze SF. Nevite na jakych vsech portalech lze vyhledavat letenky s navratem z jineho mesta? (Vim, ze na Pelikanu, ale ten mi nic nenasel.)

Bylo mi doporuceno koupit si jednosmernou na Norwegian. Ten je opravdu levny, ale clovek nakonec musi prikoupit zavazadlo a jidlo, a tak se to vysplha. Nemate prosim jeste tip na dalsi levne spolecnosti?

A muj posledni dotaz: Myslite, ze kdyz nebudu mit zakoupenou zpatecni letenku, ze me bez problemu pusti na imigracnim?

Dik moc, jste skveli! smiley

0

No, abys mohla být půl roku a víc v USA, musíš mít vízum. Esta je na 90 dní.. V tom případě tě pustí.

Tvůj dotaz byl víc o flexibilitě, než pevné letence. Proto jsme poradili koupit 2x jednosměrnou s tím, že Norwegian vychází nejlépe - toho jídla bych se nebál, usneš a je to smiley případně zabalíš něco s sebou nebo dokoupíš. Nevyjde to rozhodně dráž.

Největší problém je jen v tom, že prostě nevíš kdy letět zpět.

0 Citovat

Tak jo, dik moc!! smiley Dam na vase rady a koupim ted jen jednosmernou. Strasne moc dik! smiley
Btw. ceny u Norwegian uz asi do konce roku dolu nepujdou, ze... spis jen nahoru...? Nebo mate jine zkusenosti? smiley

Co se viz tyce, budu tam na studijni vizum a pak si ho po konci semestru bud necham predelat na pracovni, nebo vyjedu do Mexika a vratim se na estu, tak to by snad nemel byt problem smiley Tak dik moc!

0
2 reakce