Původně zveřejněno na konkurenčním webu, nicméně koupil jsem. Tohle je super nabídka a hlavně to, že v tom nefiguruje ten portugalský letecký scammer, tím to má cenu zlata :D  .

[LH] Praha - Ponta Delgada 3281 Kč na léto

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

12 reakcí

Původně zveřejněno na konkurenčním webu, nicméně koupil jsem. Tohle je super nabídka a hlavně to, že v tom nefiguruje ten portugalský letecký scammer, tím to má cenu zlata :D


ponta-delgada.png

0

Co kdyz to poleti, pujde to proletet, ale podminky budou natolik nesmyslne (napr. 14 denni karantena po priletu z CR na Azory), ze se rozhodnes neletet? Jak je to s pripadnym rebookingem/refundem, nevis?

0 Citovat

Letenky koupené do konce března možnost free rebooking, přesně podmínky se podívej na stránkách LH mají to tam jasne a jednodušše popsáno.

0 Citovat

Je to tak jak píše eremi, free rebooking s případným doplacením rozdílu a to i na jinou linku. Nehledě na to, že na řešení jakýchkoliv změn, včetně případného vrácení peněz, kdyby to bylo zrušeno aerolinkou, je Lufthansa momentálně jedna z nejvstřícnějších aerolinek.

0 Citovat

ja vzal open jaw s cestou tam do lisabonu... cena je podobna, dostupnost smerem tam i ve vsednich dnech a s tou nabidkou sata, ze vas odvezou kamkoliv po priletu na Azory z pevninskeho Portugalska, mi to prijde dobre... tak snad uz v cervnu budou podminky když už ne přímo dobré tak alespon lepsi nez ted

0 Citovat

A prelet Lisabon-Azory planujes s kym?

0 Citovat

Asi se SATA (resp nejlépe to navazuje), ale ještě koupeno nemám...

0 Citovat

Tak Azory jsou momentálně co se týče vstupu celkem benevolentní (PCR test před příletem a pak na místě po 6ti dnech) a nemyslím si, že by se to změnilo do léta k horšímu. Na druhou stranu stop-over v Lisabonu to už je jiná, tam momentálně bez vážného důvodu nesmíš, respektive jinak karanténa. Opuštění letiště byť na pár hodin by tedy nemuselo vyjít.

0 Citovat

To by neměl být problém, pojedem bez odbavených bagů a s online check-inem nemusíš tranzitní prostor opustit ne? Akorát si asi nedám pivo a foukačku v tom baru s venkovním posezením, co je vedle vchodu do terminálu... ale bohužel i takové smutné příběhy píšou koronavirové restrikce :(

0 Citovat

A v takovým případě se to vyplatí podstoupit jen kvůli letence zdarma v rámci Azor? Nevyjde ten let Lisabon - Azory dráž než ta letenka mezi ostrovy? Nebo je ten open-jaw výrazně levnější než rovnou do Ponta Delgady?

0 Citovat

nejde mi ani tak o pár stovek +- jako spíš o to, že můžeš letět i jindy než v neděli

0 Citovat

Jasně takhle to dává smysl. Ty nedělní rotace jsou nešťastný, když chce někdo navštívit víc ostrovů. Týden je málo a dva týdny už můžou být pro někoho hodně. Na samotný Sao Miguel si ale myslím, že týden stačí.

0 Citovat

Tak opět musím pochválit CZ callcentrum Lufthansy, kam jsem zavolal s trapným dotazem, jestli by mi mohli dát stopover ve Frankurtu, kde jsem ještě nebyl a rád bych se tam podíval. Chtěl jsem tedy odlet z Prahy do FRA v sobotu dopoledne, když teda ty lety do Ponta Delgady jsou jen v neděli, tak abych zužitkoval celý víkend. Kupodivu s tím neměli vůbec žádný problém a zadarmo mi to změnili tak, jak jsem chtěl.

0
12 reakcí