Tohle je ovšem pecka! Tarif basic i s odbaveným báglem.  .

[TP] Lisabon - Svatý Tomáš 4.170 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

za tu cenu... sem s problemy... tesim se na ne... cim vice, tim lepe.

0 Citovat

Eda Novak napsal(a):

za tu cenu... sem s problemy... tesim se na ne... cim vice, tim lepe.

Tak začněme třeba tím, že v době letu nebude možné odletět z důvodů odmítnuté ESTA žádosti. A je vymalováno. 

0 Citovat

Hmmm... nadhera.-) Uz aby to tu bylo.

0 Citovat

Tak nic, exotika nebude :-(

0 Citovat

Biz mám zrušený, má někdo zrušený i eco?

0 Citovat

Doufejme, že si TAP těma errorama nevylepšil cashflow, a my teď budeme čekat kdoví jak dlouho :-/

0 Citovat

Tak snad si někdo nemysli, že bude TAP posílat peníze, které nemá 😂😂

0 Citovat

Tvl, jak u blbych. Good luck with refund. Dibra zprava je ta, ze nikomu v tom nevisi velke penize.

0 Citovat

Nedávno mi prošel chargeback. TAP mi dokonce po telefonu slíbil poslat peníze a poslal i číslo události, ale já nechtěl čekat, tak jsem rovnou zažádal i přes banku. TAP dokonce sám informoval, že návrat nebude dřív než za měsíc. 

0 Citovat

A o to jde, do dubna budo vědět, jestli dostanou prachy od EU nebo půjdou do insolvence. Takze bud budou mít prachy na chargeback nebo jim to bude už jedno. A nekdo si vezme i voucher. Takze tyhle kejkle co predvadi prakticky každý týden jim přináší cash na provoz.

0 Citovat

Hele já mám taky Sv Tomas a na stránkách Tapu to vidím porad zive..:)někomu už zrušili Economy?:)

0 Citovat

ja kupoval pres expedii... do 7 dnu mi pry uvolni platbu co mi blokuji na karte... tak uvidime... at zijou hejtri.-)

edit : platba uvolnena, penize mam zpatky

0 Citovat

Copak Edo, nastala polární noc?

0 Citovat

mně se líbí jak všichni říkaj u každý akce, že to určitě zrušej :D takhle jste to říkali i u posledního LATAMu a zrovna tady s Edou, máme krásný business letenky z MAD do LIM :) to samý s BUD-HNL (kterej mi do dneška krásně drží) mimochodem, chargeback je fakt to nejjednodušší co člověk může udělat, samozřejmě to je risk a taková "investice" ale o tom to je :)

0 Citovat

Floodland : Nastalo to, ze zrusili let a penize mam zpatky... coz neodpovida tomu co tady celou dobu hejtujes. Jak pise fridgy... krasny business na vanoce do Peru.-)

0 Citovat

Si nerozumime. Ja vsem preji aby vse proleteli. To neni o hejtovani. Ma poznamka byla specificky k TAPu, znamemu spatnou financni situaci, mizernou zakaznickou podporou, resenim refundu pres chargeback.

0 Citovat

a tak ja zase nerikam, ze TAP je top aerolinka... cely to je proste o cene... za tu cenu si myslim, ze to stoji risknout. Proste to nevyslo. Nezhroutim se z toho. Penize mam zpatky a drzim palce ostatnim s vracenim penez. Priste to treba vyjde

0 Citovat

Ty vole!! Tady přece nejde o to, jestli to vyšlo nebo né, nebo jestli je TAP horší nebo lepší aerolinka. Tady jde o to, že TAP je prakticky po smrti podobně jako ČSA  a těmi neustálými akcemi si vydělává na výplaty. A jestli mu EU neschválí v příštích dnech další pomoc tak ti, co to koupili napřímo přes TAP, už ty peníze taky nemusí vidět, až padne do insolvence. A ta pravděpodobnost je tak 50 %. Takže asi tak k těm  hejtům. 

0 Citovat

tohle se tu resi minimalne pul roku... informacni hodnota tech komentu je v tuto chvili uz 0, slovy nula... o tomhle vi snad uz kazdej. Napis adminum at to info o TAPu daj na hlavni stranku at to nemusis znova a znova psat.

0 Citovat

Edo, pošli mi číslo na tvého dealera, velice kvalitní zboží zdá se.

 

0 Citovat

jj... hned co ze me sleze tvoje mama, tak ti ho poslu

0 Citovat

pán je gurmán...

0 Citovat

Tak co Fridgy? Jak to jde s TAPem. Viděl jsem u sousedů, že neděláš nic jiného než s nimi klábosíš. Jen pro ostatní, jak to je s tím nerizikovým nákupem u nich, jak tady Eda tvrdil :-).

0 Citovat

niemandos napsal(a): Tak co Fridgy? Jak to jde s TAPem. Viděl jsem u sousedů, že neděláš nic jiného než s nimi klábosíš. Jen pro ostatní, jak to je s tím nerizikovým nákupem u nich, jak tady Eda tvrdil :-).

já s nimi klábosil protože jsem měl schedule change, takže jsem MXP-YYZ rebookoval na PRG-YYZ. Úspěšně. Po tom co oznámili rušení, tak jsem úspěšně backfirnul a agentka mi celou rezervaci převystavila pod nový údaje, takže věřím, že by se mohl stát zázrak a třeba to i proletět :) No, uvidíme, zázraky už se mi podařili několikrát. Co tobě niemandosi, lítáš nebo o tom jen diskutuješ? :)

0 Citovat

No já o tom klábosím, protože mi všechno zrušili :-). Ale když se stane zázrak, tak poletím v květnu s tím TAPem do Mexika. Ale dávám tomu 5%. Je fajn, že ti to přehodili,  ale vyhráno bude, až to proletíš :-) Mě to taky přehodili a pak zase zrušili a tak poŕád dokola :-).. Zrovna včera jsem se měl vracet z Kolumbie :-).

0