Dobrý den během cesty do Honolulu budu mít v Tokiu přestup z letiště Haneda na letiště Narita.Pokud je to v rámci jedné letenky budu muset i přes to vyzvedávat zavazadla a vézt je během trasferu sebou??Děkuji.  .

Trasfer mezi letišti

Založil ve fóru Letiště

Libor_S napsal(a):

Pohodlnější ta východní cesta na Havaj je a navíc podle mé 12 let staré zkušenosti nebyl na vstupu do USA v Honolulu žádný pohovor s frontou, jak asi bývá po příletu z Evropy (ale nikdy jsem takto do kontinentální části USA neletěl, na Havaji bylo asi jen pár rychlých otázek). Letěl jsem Praha - Soul - Honolulu s Korean Air díky tomu, že v Londýně mimořádně nasněžilo, takže nás přesměrovali z původní trasy s BA přes LHR a LAX. Dokonce nás dali s kamarádkou na úsek do Soulu do business, protože už neměli 2 místa vedle sebe v economy, když jsme byli na check-inu poslední. Ze Soulu jsme měli v zádech část cesty jet stream. Zpět už jsem letěl přes LAX (se stopoverem přes 5 měsíců na procestování Severní Ameriky od Mexika po Aljašku).

Já byl v USA na různých letištích už asi 10 x a pohovory byly vždy jen pár minut, ale jednou jsem letěl do jiného města v USA (přes Washington do New Yorku ) a stejně jsem musel vyndat kufry a zase je vložit z5.Takže starost navíc.A tohle by mě čekalo pokud bych do Honolulu letěl přes LAX.A stejně si myslím, že mít šanci si prohlídnout i  Tokio (2x 19 hodin) v rámci jednoho letu není zase tak špatná možnost.Prostě je nuda a cestu po východu USA jsem teď stornoval takže co dělat jinýho než plánovat a hledat další a další možné cesty.Jinak bych doma nudou prasknul.

0 Citovat

niemandos napsal(a):

Ono to celé nějak nehraje. Ale každý má svůj styl :-)

Co prosím přesně nehraje, že bych se na to podíval??

0