Zajímavá nabídka s LH z Polska (KRK, WRO) na Kanáry přes vánoční svátky a Nový rok. Samozřejmě lze i open-jaw. Termíny jsou jinak k mání od zimního LŘ.  https://bit.ly/2LOMhy3  .

[LH] Krakov - Kanáry za 2.295 Kč na Vánoce, Silvestr

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Na to jsem se tu chtěl taky zeptat. Koukám na tu dnešní akci a říkal jsem si, že bych na jeden, dva dny zkusil z Tenerefie na Gran Canaria a ty ceny trajektů jsou hodně mastný :D 

0 Citovat

To neni 2x tolik, ale 4x i vic🤭. Ow letenka 80€ Vs. 20€, trajekt totez v blede modrem. OW 32€/8€ Nechapu. Chteli jsme se podivat na La Gomeru a El Hiero🙄.

0 Citovat

@Andreko situaci z poslední doby neznám, bývalo to tak, že si turisté priplaceli 2x tolik. Kanaran za loď letadlo třeba 20e a turista 40. Bylo to tak nastavené z toho důvodu, aby mohli snáze navštěvovat příbuzné na jiných ostrovech nebo si zaletet levně třeba na lékařské ošetření na pevninu... aby náhodou je nenapadlo chtít autonomii.

0 Citovat

@Andreko: zřejmě koukáš na Binter, zkus CanaryFly.

0 Citovat

Treba koukam Tenerife-El Hiero return 2+2 bez auta 340€ vs. 76€ pro mistnaky. Asi tam turisty nechteji (covid??🤷) Kdyby to bylo 2x, ok. 😂 Jinak teda i Siam Park a Loro Park zatim zavreny, Masca taky (byla i pred Covidem).  To asi jeste odlozime. Detem jsem slibila. Nas zajimaji zejmena ty male ostrovy.

0 Citovat

mirjur napsal(a):

@Andreko: zřejmě koukáš na Binter, zkus CanaryFly.

No koukam na ne😂(CF), myslela jsem, ze budou levni.

0 Citovat

Residenti nebo obyvatele maji vzdycky ve Spanelsku velkou slevu, je to tak uz dlouho 😀 bohuzel pro nas

0 Citovat

Tak třeba v listopadu za 20e Tenerife-El Hierro mi nepřijde drahé...

0 Citovat

@mirjur ,uz jsem se tu k zavazadlum vyjadroval ,tak to nechci znovu rozebirat. ale o to, ze to je LH a ne Ryanair skutecne nejde ,mas pravdu v tom, ze to asi vazit nikdo nebude,, jestli tam mame 8 kg, nebo 10 kg ,je to ale trosku i o pohodli, kdyz muzes mit  dve zavazadla a nemusis vse cpat do jednoho 

@Miguelas ,chapu tu obavu  s tim rusenim letu,,Bergamo s temi  el.,zasuvkami  je blbe, ale uplne vzadu jak je tam videt na parkoviste,   nejake jsou ,nebo teda alespon byly  Na security si stezovat nemuzu  Trosku drazsi asi  na ubytovani Bergamo je ,ale vyzdycky jsme zatim nasli neco slusnejsiho cenove  a kdyz byly letenky okolo tech 20 euro, nemyslim jen Kanary  tak se vyplatilo tam i prespat  a nahore  to stare mesto  je fajn a z letiste bus +lanovka ,nebo busem az nahoru za 5 euro a hlavne 20 minut i kdyz jsme odlitali ten samy den tak jsme zajeli nahoru do toho parciku ,Ted zatim neni , ale Bergamo bylo jak z Prahy ,tak z  Brna i  Ostravy levne  ,,

0 Citovat

Trajekty pro turisty oproti předcovidové době citelně zdražily. Mám poznamenané ceny za zpáteční cestu (2 osoby, malé auto) Tenerife - Gomera z roku 2019: Fred Olsen - 155 EUR, Armas - 147 EUR. Teď vyjde ta samá cesta na 189 EUR.

 

0 Citovat

Omlouvám se za dotaz, ale zajímalo by mě, zda je lepší zakoupit u Brussels Airlines letenky v té třídě s rezervací míst nebo to potřeba není. Zavazadlo 8 kg mi nevadí, ale jde mi o to, abychom seděly s dcerou spolu. Děkuji.

0 Citovat

Brussels Airlines je klasicka aerolinka a posadi vas po spolu, to neni Ryan :-) a k tomu zavazadlu je jeste kabelka nebo neco maleho

0 Citovat

LH group nerozesazuje cestující, takže pokud nechcete konkrétní místa, tak není třeba kupovat sedadla extra. Pokud nebude úplně plne letadlo a neuděláte check in úplně poslední tak budete sedět spolu.

0 Citovat

@Andreko  Ano, ceny byly rozdílné i předtím, co si pamatuji u aerolinek, měli místní ceny poloviční. A teď je to ještě větší rozdíl, protože místní mají ceny dokonce jen čtvrtinové(!) a ceny interisland letenek u Binteru/CanaryFly tak pro ně začínají na 5 EUR.

@Jarda Zkus CanaryFly, jednosměrky začínají běžně na 20 EUR (bez daní), takže od cca. 26 EUR s daní.

CF je ideální pro poznání menších ostrovů nebo při delším pobytu pro sekvenci několika ostrovů, když člověk využije levné lety na velké ostrovy. Navíc ty levné ceny se dají chytit i v turisticky exponovaných časech.

 

0 Citovat

takymto tempom tu rozhorcene CL bude pisat do Strasburgu, ze co si to Spanieli dovoluju :))

0 Citovat

Vlastimil B. napsal(a):

Trajekty pro turisty oproti předcovidové době citelně zdražily. Mám poznamenané ceny za zpáteční cestu (2 osoby, malé auto) Tenerife - Gomera z roku 2019: Fred Olsen - 155 EUR, Armas - 147 EUR. Teď vyjde ta samá cesta na 189 EUR.

 

 

Ono uz drive  melo smysl  pujcit na kazdem ostrove  auto zvlast a trajektem jet jen jako cestujici bez auta ,diky naprosto bezproblemovemu pujcovani aut na Kanarech bez depozitu a kdekoliv .Udelali jsme to jak na La Gomere,  tak na La Palme  v obou pripadech jsme pluli bez auta s Tenerife ,  na La Gomere jsme si pujcili auto hned v pristavu  a na La Palme jsme se zajeli mistni dopravou  ubytovat a  na druhy den jsem zajel pro auto na letiste  ( v pristavu bylo  pujceni vyrazne drazsi )navic jsme pak odlitali primo z La Palmy 

0 Citovat

Jel jste nekdo Tenerife-La Gomera-El Hiero- Tenerife, da se prejet mezi La Gomera a El Hiero?

0 Citovat

Podle mne přímo ne. Lodí i letadlem s přestupem na Tenerife. Lodí přes Los Cristianos, letadlem (Binter) přes TFN.

0 Citovat

Jak píše Tesna, z Gomery na El Hierro jsem letel s přestupem v Tenerife Sever a na to, že to byly dva lety (na jedné letence), tak nebyly ani drahé. 

0