Skládačka za celkem pěknou cenu, úsek Varšava - Gdaňsk je možné vyřešit vlakem nebo autobusem, jízdenky momentálně nejsou v prodeji, ale třeba na Pendolino (EIP) stojí jízdenky od 49 zlotých. Není od věci si koupit jízdenku jen do Malborku a pak pokračovat regionálním vlakem do Gdaňsku. Malbork je tak na půl dne.  https://www.google.com/travel/flights/s/eqs4  .

[FR] Praha - Varšava / Gdaňsk - Krakov - Praha 634 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

2 reakce

Skládačka za celkem pěknou cenu, úsek Varšava - Gdaňsk je možné vyřešit vlakem nebo autobusem, jízdenky momentálně nejsou v prodeji, ale třeba na Pendolino (EIP) stojí jízdenky od 49 zlotých. Není od věci si koupit jízdenku jen do Malborku a pak pokračovat regionálním vlakem do Gdaňsku. Malbork je tak na půl dne. 

https://www.google.com/travel/flights/s/eqs4


prg-wmi-gdn-krk-prg.png

0

V jiných letech bych kupoval, až bych brečel... Takhle dokud nebudu mít 2 týdny po druhé dávce covid vakcíny, tak mě to nechává v klidu. Na červenec super cena i fajn routing.

0 Citovat

Do Polska ti stačí i antigenní test, co dělají zdarma v nemocnici a pro cestu zpátky (zatím) žádné úlevy pro očkované nejsou. Tak to si tou druhou dávkou nepomůžeš.

0
2 reakce