Novinka na léto 2015 - Heraklion HER - http://bit.ly/1pegChr  .

Aegean Airlines

Založil ve fóru Letecké společnosti

Pokud změnu oznámili více než 14 dní před odletem, máš nárok na vrácení peněz nebo se s nimi můžeš domluvit na jiném termínu či trasování, ale to je spíš o ochotě. Pokud by ta změna byla ohlášena méně než 14 dní před odletem, měl bys nárok, protože by ses dostal do cílové destinace o více než 4 hodiny později.

0 Citovat

Ajaja, musím říct, že to naplánovali přesně 15 dní předem. Ale nikdo mě nijak nekontaktoval, pouze poslali emai z expedie, to je vše, takže mám asi smůlu. Každopádně děkuji za radu

0 Citovat

Za 14 dní – informován ještě 14 dní a více nebo méně před odletem?

Více – žádný nárok

Méně – nějaké kompenzace by se daly řešit

0 Citovat

Díky Dave

Pokud se za informování letecké společnosti dá považovat email od Expedie tak mám smůlu. Díky za info

0 Citovat

Mam dotaz na  trasu praha-tirana. Primo u aegean jde koupit Tirana-Praha za skvelych 70eur OW. Nicmene na trasu Praha-Tirana mi skyscanner najde stejnou cenu, nicmene aegean uz ty letenky u sebe vubec nevidi (vetsinu  terminu ma prazdny policko, jakoze nelitaji). Kde je chyba? Kdyz s cestou zpet neni problem.. (nechce se mi to kupovat pres Tripair apod.) Diky

0 Citovat

A tie letenky idú kúpiť na Aegean separatne? Prg-ath a ath-tia? Ja som tiež kupoval 2 roky dozadu  skg-ath-vie a ist-ath-prg cez OTA, lebo Aegean to priamo neponúkal

0 Citovat

separatne (4 letenky prg-ath ath-tirana atd.) to jde. Dohromada cena asi 400eur :D. Pres Tripair 3200kc. Coz mi prijde na aegean  vyborna cena, co myslis? A co tripair, sel bys do toho v tomto pripade? pelikan ci student o 400-500 vic..

0 Citovat

Které datum? Běžně stojí okolo 2 tisíc https://www.cestujlevne.com/lete...rs_adt%3D1

Jinak Aegean tyhle comba moc vystavit neumí, ale skrze prodejce to jde v pohodě.

0 Citovat

napr. 8-15.kveten. 

0 Citovat

Já takhle kupoval loni z VIE open-jaw EVN + TBS, na webu A3 to nešlo vůbec, opravdu jen přes prodejce, a to snad jen u dvou. 

0 Citovat

Lukáš Horák napsal(a):

Já takhle kupoval loni z VIE open-jaw EVN + TBS, na webu A3 to nešlo vůbec, opravdu jen přes prodejce, a to snad jen u dvou. 

jen pro zajimavost, na kolik to vyslo? Ted mi skyscanner nic takoveho nevyhodi na kveten..

0 Citovat

Ivo napsal(a):

jen pro zajimavost, na kolik to vyslo? Ted mi skyscanner nic takoveho nevyhodi na kveten..

Cca 4k na osobu. Tu Tiranu klidně dej tam z BUD s Wizzem a zpět třeba ten Aegean nebo jako tonic jednosměrku na Korfu a pak z Tirany zpět. 

0 Citovat

Kdyz si spocitam, kolik by me stala trasa Praha-Budapest casu+penez nehlede na vysokou cenu letenky na pozadovany datum z Bud do Tirany, tak to absolutne nema cenu. To si radeji zaplatim ubytko u letiste a udelam den na plazi v Artemide. Na Corfu myslis odlet odkud?

0 Citovat

Nejzajimavejsi se mi jevilo to vzit pres Bud a Pristinu (let 300kc), ale zase, cas ztraceny cestou do Bud v buse plus cas v buse do Tirany z Pristiny se mi uz nelibi, zabity den a pul... Byt pristina zajimavy zpestreni. Bohuzel Ryanovske ceny na prg-bud nejsou prilis ryanovske..

0 Citovat

Nevím, jaké letiště máš nejblíž, ale jinak třeba ta Priština se dá opravdu přes tu Budapešť z Prahy, akorát je třeba tam nocovat, proto to má smysl jedině, když chceš do Budapešti jet.



prg-prn.png

0 Citovat

Pohybuju se hlavne v Praze..

Tohle by varianta mozna byla.. Nevim, jak to, ze jsem tuhle moznost prehlid. Mozna mel Ryan jiny ceny vcera.

0 Citovat

Na Korfu trajektom z albanskej Sarandy

0 Citovat

Ak si pamatate davnejsie sa dali kupit jednosmerne letenky PRG/VIE/BUD/WAW -> VIE/PRG/BUD/WAW za dobru cenu s dlhymi prestupmi na roznych letiskach v Grecku (Ateny, Kreta atd...) ale aktualne sa mi uz nic nedari najst, neviem ci to uz nefunguje alebo len zle hladam?

0 Citovat

Jde to najit, ale je to tezke koupit, zpravidla to jde jen pres problematicke kiss&fly atd.

0 Citovat

Pravda, ja som mal tak IST-ATH-PRG a SKG-ATH-VIE a vždy to bolo nejaké fluege

0 Citovat

Momondo to dokáže najít. Před týdnem jsem letěl IST-ATH-VIE za cca 1200Kč se zastávkou v ATH na jedno odpoledne (víc tam stejně není moc co dělat).

0 Citovat

Ahoj, nějaký nápad jak koupit toto ? Po kliknutí na  tu cenu to vyhodí hlášku, že není dostupné. Zkoušel jsem i web Aegeanu a tam to taky nejde koupit. Nejradši bych koupil tady, než to zkoušel přes Gotogate apod. Díky



snimek-obrazovky-2019-06-20-v-22-08-55.png

0 Citovat

Po funuse ale přeci jen, tohle je normální one-way tarif a jediný důvod proč to nešlo, že byla cena zřejmě nedostupná v daném tarifu. Použít preferenci aerolinky + omezit vyhledávání na přesné datum, pak to sáhne do databáze přesně jen pro tyto varianty a s byť vyšší cenou, půjde to koupit. Případně mrknout po jiných termínech.

0 Citovat

Už jsem našel a koupil jiný termín o trochu dráž. Ale i tak díky :)

0 Citovat

Tak z dlouhé chvíle si kontroluji rezervaci s Káhirou na příští rok z jedné akce a co nevidím. Spoustu vykřičníků :D Kdoví jestli se tam vůbec podívám. Zdá se, že se jim ta akce nějak nelíbila. Lety jsou beze změny. Jen inbound je posunutý o 10 minut a z 2h 5 min je 1h 55 min jako čas na přestup. To by vadit nemělo. Na cestu tam mám 50 minut jako validní čas. A to stále prodávají.

A e-mail o změně samozřejmě nepřišel. Hlavně, že jsem to kupoval přes ně a dělal si i FFP.

aegean.png

0