Ahoj, vzhledem k omezení cestování, jsem si zrušil kreditku Mastercard World u ČSOB, ke kteremu byl program Elite, takže jsem v Praze a Vídni brázdil salonky. Po vyřízení necestovatelské karty zdarma u KB - 4U jsem byl mile zaskočen, že mi přišla poštou karta World (bez Elite programu). Co jsem se dočetl, tak vstup ve Vídni by měl být pořád možná a v Praze za menší doplatek. Nějaké zkušenosti?   Díky, Marek  .

Kreditka KB 4U - salonky

Založil ve fóru Letiště

3 reakce

Ahoj,

vzhledem k omezení cestování, jsem si zrušil kreditku Mastercard World u ČSOB, ke kteremu byl program Elite, takže jsem v Praze a Vídni brázdil salonky. Po vyřízení necestovatelské karty zdarma u KB - 4U jsem byl mile zaskočen, že mi přišla poštou karta World (bez Elite programu). Co jsem se dočetl, tak vstup ve Vídni by měl být pořád možná a v Praze za menší doplatek. Nějaké zkušenosti?

 

Díky,

Marek

0

Bejvávalo. https://www.mujmastercard.cz/pre...lonky.html

 

V Praze to skončilo minulý rok s koncem Priceless Specials. Udělej si komerční kartu a ta tě pustí na T1 do MC salónku zdarma. 

0 Citovat

Ahoj mám dotaz ke kartě 4U od KB, máte někdo osobní zkušenost s rezervací aut přes tuto konkrétní kreditku ? Komerčka nabízí jako " cestovatelskou " jejich A kartu a tu mi také při dotazu na call centru urputně nabízejí bez jasné odpovědi, že 4U funguje stejně / zřejmě proto, že je tam měsíční poplatek a u 4U je vedení zdarma / . Osobně nevím, proč by rezervace nešla, ale raději se před pořízením ptám, pokud ji někdo vyzkoušenou máte, ať nešlápnu vedle :-) díky díky

0 Citovat

Auto jsem s ní nerezervoval, ale je to klasická kreditka. 

1
3 reakce