Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s vrácením peněz z voucherů za zrušené lety u Ryanair z důvodu srti? Můj bratr zemřel loni, teď mu přišlo na mail , kolik voucherů za loňský rok mu prodlužují. Je to dohromady částka okolo 800 eur (platil za víc lidí, se kterýma se už vyrovnal), což není pakatel. Nemáte někdo zkušenosti s tímto? Nechce se mi to nechat propadnout, nevím, jak se postupuje v tomto případě.  .

Ryanair -Refund za vouchery z důvodu smrti cestujícího

Založila ve fóru Letecké společnosti

5 reakcí

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s vrácením peněz z voucherů za zrušené lety u Ryanair z důvodu srti? Můj bratr zemřel loni, teď mu přišlo na mail , kolik voucherů za loňský rok mu prodlužují. Je to dohromady částka okolo 800 eur (platil za víc lidí, se kterýma se už vyrovnal), což není pakatel. Nemáte někdo zkušenosti s tímto? Nechce se mi to nechat propadnout, nevím, jak se postupuje v tomto případě.

0

Napsal bych na livechat

0 Citovat

"In the event of death or serious illness making it impossible for a customer to travel, the reservations of the affected customer and anyone travelling on the same booking reference may, at our discretion, be refunded."

https://help.ryanair.com/hc/en-f...und-Policy

0 Citovat

Moc díky za rady, zkusím zítra live chat, popř. Refund, tam jsem koukala,že je to za každou letenku zvlášť,to bude jízda. Ale proč ne? Škoda každé koruny, co se dá procestovat. Sám brácha, velkej cestovatel, by to tak chtěl. 

0 Citovat

Jan Vidim napsal(a):

Napsal bych na livechat

Není livechat jenom pro živé?

0 Citovat

Jdu si pro sklenici s vodou jak suchej vtípek to je

0
5 reakcí