Mám od dubna zakoupené letenky Ryanair na měsíc červenec-srpen. Ve všeobecných podmínkách mají pod.čl.10 uvedeno, že lze žádat o vrácení peněz mj.z důvodu úmrtí nebo závažnější nemoci. Partnerka v květnu onemocněla a jelikož se nemoc zhoršuje,potvrdila ji lékařka, že nemůže letět. Vyplnil jsem tedy formulář žádosti o vrácení peněz na stránkách ryanairu a druhý den jsem dostal jejich vyjádření , že v tomto případě nejsou lístky refundable (dokonce ani při úmrtí). Tuto stránku jsem myslím našel přes web cestujlevne.com. (angličtina není moje silná stránka..). Odkazují mne na pojišťovnu. Pokud máte někdo s tímto zkušenost, zajímalo mne co vlastně platí a kde jsou důvěryhodné informace. Mám totiž dojem, že Ryanair se chová, na rozdíl od mnoha jiných,ignorantsky,slušně řečeno, a našinec neví jak s nimi vůbec komunikovat.      .

České stránky Ryanair (ryanair.com/cz/cs)

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

1 reakce

Mám od dubna zakoupené letenky Ryanair na měsíc červenec-srpen. Ve všeobecných podmínkách mají pod.čl.10 uvedeno, že lze žádat o vrácení peněz mj.z důvodu úmrtí nebo závažnější nemoci. Partnerka v květnu onemocněla a jelikož se nemoc zhoršuje,potvrdila ji lékařka, že nemůže letět. Vyplnil jsem tedy formulář žádosti o vrácení peněz na stránkách ryanairu a druhý den jsem dostal jejich vyjádření , že v tomto případě nejsou lístky refundable (dokonce ani při úmrtí). Tuto stránku jsem myslím našel přes web cestujlevne.com. (angličtina není moje silná stránka..). Odkazují mne na pojišťovnu. Pokud máte někdo s tímto zkušenost, zajímalo mne co vlastně platí a kde jsou důvěryhodné informace. Mám totiž dojem, že Ryanair se chová, na rozdíl od mnoha jiných,ignorantsky,slušně řečeno, a našinec neví jak s nimi vůbec komunikovat.

 

 

0

Pri umrti to mivali. Vsechno ostatni (je tam i umrti) se resi storno pojistenim. Cetla jsem, ze nekomu snad uznali onemocneni rakovinou…

0
1 reakce