SOS.  Nabízím letenku do Valencie z Vídně za 500.- zpáteční (možný přepis zdarma pro 1 osobu do zítřejších 17h)  •v termínu 26.-29.7 Využila jsem včerejší ryanair akce ale následně zjistila, že můj parťák nemůže.  Lze přepsat jméno pouze u 1 letenky, takže ráda přepíšu s tím, že případně pro svého parťáka dokoupíte letenku u ryanair , které jsou velmi příznivé v tomto datu stále. Nebo další možnost pokud někdo cestuje rád sám a chtěl by si užít pár dní ve Špáňu.  Budu moc ráda když si někdo užije tuto skvělou dovču místo nás a letenka nepropadne.  V případě zájmu mě kontaktuj ihned, přepis je zdarma pouze do 48h od zakoupení tj. do zítřejších cca 17h  .

Prodám letenku do Valencie za 500.-

Založila ve fóru Hledám letenku

3 reakce

SOS. 
Nabízím letenku do Valencie z Vídně za 500.- zpáteční (možný přepis zdarma pro 1 osobu do zítřejších 17h) 
•v termínu 26.-29.7

Využila jsem včerejší ryanair akce ale následně zjistila, že můj parťák nemůže. 
Lze přepsat jméno pouze u 1 letenky, takže ráda přepíšu s tím, že případně pro svého parťáka dokoupíte letenku u ryanair , které jsou velmi příznivé v tomto datu stále. Nebo další možnost pokud někdo cestuje rád sám a chtěl by si užít pár dní ve Špáňu. 

Budu moc ráda když si někdo užije tuto skvělou dovču místo nás a letenka nepropadne. 

V případě zájmu mě kontaktuj ihned, přepis je zdarma pouze do 48h od zakoupení tj. do zítřejších cca 17h

0

Zdravím, nechtěla bych Vám brát iluze, ale přepis jména na letence určitě  u Ryanair zdarma není. Do 48h od nákupu jde zdarma jen poopravit stávající jméno (opravit třeba překlep), myslím, že jde třeba i změnit křestní jméno, ale určitě ne napsat nové jméno. Ráda se ale budu mýlit:-)

0 Citovat

Já jsem to právě moc nepochopila ale zkoušela jsem tam napsat nové jméno a psalo mi to bez poplatků. Tak kdyby se někdo našel, tak bych to zkusila 

0 Citovat

No to je ale vazne sos. Ta to holt mate jako bez te slevy no. Porad dobra cena ne?

0
3 reakce