5.12. začne lowcostová společnost flydubai létat 4x týdně do Prahy (úterý, čtvrtek, pátek, neděle). Rezervace přímo na www.flydubai.com/en/ Údajně má jít rezervace přípojů přímo přes stránky Emirates, ale nějak mi to nefunguje. RECENZE Flydubai: http://cestujlevne.com/recenze-ekonomic ... -flydubai/ .

flydubai

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Tak nakoniec som to našiel. Keď zruším daný sektor, tak mi vrátia takmer polovicu ceny letenky mínus pokuta 1895czk

Takže aspoň 50€ dostanem naspäť :D

0 Citovat

Neví někdo jak (kde) sehnat voucher na vstup do Marhaba Lounge T2. Nechce se mi platit plná palba pro celou rodinu.

0 Citovat

PRG a BKK mezi prvními destinacemi s novou business class, vypadá to celkem solidně, lie flat..

Aktuálně BKK kolem 35k


flydubai-new-business-class-1.jpg

0 Citovat

Lepší. Jestli bude zase akce business za polovinu, tak zkusíme. Akorát mi chybí větší soukromí mezi sedadly.

0 Citovat

Na to že to není widebody, tak to vypadá dobře, větší soukromí v 737 nevymyslíš, pokud bys tam neměl konfiguraci 1-1 což nemá nikdo. Naopak si myslím, že soukromí vypadá na maximální možný.

0 Citovat

Moc flydubai nesleduju, mívají nějké akce na business letenky ? Hodilo by se mi to jako přípoj..

0 Citovat

Mívá. Letěli jsme za osmičku business jedním směrem ze Srí lanky. Čekám na Silvestra, co zase koupím ..

0 Citovat

Leoš Literák napsal(a):

Lepší. Jestli bude zase akce business za polovinu, tak zkusíme. Akorát mi chybí větší soukromí mezi sedadly.

Mně tam to oddělení anopak štve, když cestuji s dětmi. :D Nicméně po nedávné zkušenosti s economy fly dubai a jejich extremě vypruzenou posádkou s nimi už jen v business a pořád vstávat, kor když ty sedačky půjdou do lehu.

0 Citovat

Zrušit část cesty můžeš, otázkou je, kolik z toho nakonec uvidíš. To musíš vyřešit tam, kde jsi letenku kupoval.

Nenastoupení na let je pro tebe ok, žádná pokuta se neplatí.

0 Citovat

Ahojte, chtěla bych se zeptat. Koupili jsme letenky přímo na internetových stránkách flydubai, platba se strhla a nám pořád nepřišly letenky. Máme pouze Booking reference a Payment reference. Je to takhle v pořádku? Stačí to k odbavení? Mockrát díky za radu.

0 Citovat

ano staci + v pripade destinacii ako napr. Sri Lanka, alebo Nepal mozu pri checkine vyziadat aj kreditku/debetku s ktorou ste kupovali letenky

0 Citovat

Super, o kreditce jsem se dočetla, ale o letenkách nikde nic není (aspoň jsem nic nenašla). Mockrát děkuji za odpověď.

0 Citovat

Ahoj, otázka tu zazněla, ale bez odpovědi, tak třeba už bude víc info - pokud si nepřiplatíme za výběr místa, ale budeme dělat check-in online, rozhazuje to naschvál po letadle nebo ne? Nebo je lepší udělat check-in až na letišti? Jsme 3, z toho aspoň 2 bysme byli rádi spolu.

0 Citovat

Nerozhazuje, to dělá jen Ryanair.

0 Citovat

Na stránke flyDubai aj na všetkých vyhľadávačoch zmizli lety DXB - BKK od 15. marca ďalej. To naozaj prestávajú Bangkok lietať? Mám let PRG-DXB-BKK na 3.3 - 18.3, zatiaľ mi neprišlo žiadne info od nich a rezervácia sa tvári byť Confirmed.

0 Citovat

Možná nějaké čachry v rámci Flydubai+Emirates.

0 Citovat

MoonEclipse napsal(a):

Na stránke flyDubai aj na všetkých vyhľadávačoch zmizli lety DXB - BKK od 15. marca ďalej. To naozaj prestávajú Bangkok lietať? Mám let PRG-DXB-BKK na 3.3 - 18.3, zatiaľ mi neprišlo žiadne info od nich a rezervácia sa tvári byť Confirmed.

Na facebooku som dostal extrémne uspokojivú odpoveď:

"The available flights are scheduled online. Schedule for some flights may be under review. You may check our website for upcoming updates."

Niekedy je snáď lepšie nenapísať nič, ako tú druhú stranu nasrať totálne generickou odpoveďou.

0 Citovat

Dobrý den, mam dotaz letíme do Dubaje a pak do Bankoku, celé s cestovní společností Flydubai, chtěl bych se zeptat při přestupu zavazadlo musím v Dubaji vyzvednout a nebo mi ho samy přemístí na další let? A druhá otázka je, musím udělat check-in online nebo stačí na letišti až? nenašel jsem jestli je odbavení na letišti za nějaký poplatek nebo je to zdarma. U některých nizkonákladových společností je nutnost check-in online jinak se platí vysoký poplatek. Děkuji za Vaše rady

0 Citovat

Zavazadlo putuje až do cílové destinace a check-in na letišti je zdarma.

A pozor na y ve slově "samy"

0 Citovat

Tak flydubai naozaj od 15.3.2018 prestáva lietať Bangkok. Ponúkajú zdarma rebooking na Emirates, zmenu destinácie v sieti FlyDubai alebo full refund na kartu.

Za 280 euro Bangkok z Prahy s Emirates je celkom fajn cena :)) Hlavne upgrade z hladoletu v narrow body bez IFE do A380 potešil. Trochu ma teraz mrzí, že som vtedy nevzal ten Business za cca 450 euro. Ak by bol ten rebooking u Emirates do businessu, nenahneval by som sa.

0 Citovat

Otázkou je, s jakou novinkou do té doby přijdou u Emirates :) aby hladolet nezůstal...

0 Citovat

Tak jsem taky spadl do zrušené linky Bangkok - Dubaj 20.3. Problém je, že mi sice nabízí náhradu s Emirates, ale za prvé nestíhám přestup v Bangkoku z Phuketu (let už mám zaplacený) a dál ještě mají Emirates jiný terminál v Dubaji než původní Flydubai a s těmi pokračuji do Prahy. Čas na přestup je možná 3 hod. Původní lety byli z PRG - BKK a zpět jako celek, ale nazpět zrušili jen půllet z BKK do Dubaje. Jak to vidíte s vyjednáváním s FD. Emirates lítá i z Phuketu a to jim navrhuji.

0 Citovat

Odpovím na půlku dotazu - přestup v Dubaji bych neviděl jako problém - za ten bude ručit flyDubai, protože to stále povede jako jeden itinerář. Ohledně letu z Bangkoku to bude těžší.

0 Citovat

Jak píše kopecký, přestup v Dubai je úplně v pohodě. Mězi terminály tě odveze autobus zdarma vrámci letiště. Mám to z vlastní zkušensoti.

Co se týče tvého letu HKT - BKK, za to nenese FlyDubai nebo Emirates žádnou odpovědnost. Pokud se ti jejich nový itinerář nelíbí určitě ti vrátí peníze. Případně mužes maximálně zkusit jestli Emirates nemá ještě jiný spoj BKK - DXB.

0 Citovat

Emirates nalétáva BKK-DXB 5x denně. Tak snad nějaký let ti bude vyhovovat. Nebo požádat FlyDubai zároveň o posunutí letu na další den, ať stíháš vpoho. Kufry bez starosti odbaví do PRG a přesun mezi terminály zmíněn výše. Zkus vytřískat víc, ale pochybuji. Přece jen FlyDubai :-)

0