- Fórum
- Letecké společnosti
- flydubai
flydubai
Zpáteční letenky s FD máme v jejich "businessu". Salónek v Colombo asi v ceně nebudeme mít, že? Ale při přestupu v Duabi ano, že?
Určitě je salónek v Praze (Menzies), v Dubaji také (tady mne upřímně dost překvapil) a v CMB bych si též troufl tvrdit, že něco bude ;)
Ale budu mít nárok na vstup zdarma? Na webu FD zmiňují jen salónek v domovské Dubaji. Z Colomba máme odlet po půlnoci, takže salónek by se vážně hodil.
Ohledně letu s Flydubai, když budu brát sebou repelenty, tak přepokládám že 100ml off do kabinového je v pohodě, ale můžu mít několik repelentů ve spreji ( Pradátor 150 ml) sebou v odbaveném zavazadle? někde píší že jo, někde že ne. Mám taky sebou dva velké Raidy 400 ml. Nebude s tím mít někdo problémy?
My sme kupovali na Martinik Care plus 50% DEET práve keď tam vypukla ZIKA a majú aj pre deti od 2. rokov. Celkom ich to odháňalo (sledovala som komáre ako odlietali preč). Skús pre dieťa pozrieť toto alebo niečo podobné.
Sem tam mě něco štípne, ale komára žádného nevidím. Stříkáme se predátorem. Počasí super, vánek, teplo, pod mrakem, moře teplé, ale kalné.
Asterix napsal(a):Pozor, v Praze repelenty z příručáku vyhazují!Ohledně letu s Flydubai, když budu brát sebou repelenty, tak přepokládám že 100ml off do kabinového je v pohodě, ale můžu mít několik repelentů ve spreji ( Pradátor 150 ml) sebou v odbaveném zavazadle? někde píší že jo, někde že ne. Mám taky sebou dva velké Raidy 400 ml. Nebude s tím mít někdo problémy?
Ahoj, nevíte náhodou kdy by mohla Flydubai zveřejnit nový letový řád na léto 2018? Např. z Prahy do Kathmandu jim ten aktuální končí někdy koncem března 2018. Dál už není nic. Díky
Flydubai nabízí Bangkok v sezóně za 9,8 tisíc z Prahy (+ 3 % poplatek kartou). Bohužel v porovnání s Qatar Airways je nabídka spíše směšná :)
David Eiselt napsal(a):hmm, naozaj to treba zoškrábať? :-DMusí být max 100ml a seškrábanou značku hořlaviny :D
Jsme zpátky, neviděli jsme jediného komára. Inkubační doba ještě neskončila, ale věřím, že to bude ok.
Také jsme zpět ze Srí Lanky. Komáry jsem viděl asi dva, takže úplně v pohodě. Stříkali jsme se Predatorem a stačilo to. Jinak do příručáku jsem repelenty nebral ,protože je údajně v Praze vyhazují, ale v odbavených kufrech jsme toho měli hromadu a rlzné druhy včetěn velkého Raidu a v pohodě, akorát na zpáteční cestě chtěli repelenty v odbaveném zavazdale v Colombu vidět, což mě naštvalo, že jsem m usel strhat folii z kufrů
Vouchery za stornovanou letenku teď vyávají jen s půlroční platností? Já stronoval loni v říjnu a voucher platí rok, tedy do letošního října. A jelikož nevím, jestli ještě stihnu nějakou zajímavější akci, budu muset vzít zavděk tím BKK za 9900,-
Chci se ale zeptat na něco jiného. FlyDubai zrušila veškerý catering v ceně letenky, za vše je zapotřebí si připlácet. Kupoval jste si někdo nějaké jídlo na palubě? Kolik chtějí za nějakou obyč vodu a malé jídlo? Jídlem myslím cokoliv od plněné bagety a lepší, nějaké chipsy nebo Snickersky mě nezajímají. :-)
https://www.flydubai.com/en/medi...-73857.pdf
Voda / sóda 5AED, bagety a wrapy od 15AED. Lacnejšie ako na 80% letísk. Teplé jedlá sa dajú prikúpiť pri kúpe letenky, cenu netuším ale nebude to niečo čo by ťa zruinovalo - tipujem tak 10-15USD.
MoonEclipse napsal(a):https://www.flydubai.com/en/medi...-73857.pdf
Voda / sóda 5AED, bagety a wrapy od 15AED. Lacnejšie ako na 80% letísk. Teplé jedlá sa dajú prikúpiť pri kúpe letenky, cenu netuším ale nebude to niečo čo by ťa zruinovalo - tipujem tak 10-15USD.
Děkuju za link. Ceny jsou vážně docela solidní a ty wrapy vypadají určitě líp než nějakej mekáč na letišti. Jinak zkusmo jsem kouknul na cenu teplých jídel při rezervaci letenky a ceny jsou CZK 160-220,- (tedy USD 7-10), což je taky OK.
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!