V pondělí odlétám z Vídně do Porta. Jsem plně očkován na COVID (více než 14 dní). Můj certifikát svítí zěleně v apce Tecka. Na strankach ministerstva je deklarovano ze nepotrebuju zadnej test (mam dokoncene ockovani). Na na strankach Ryanairu (https://www.ryanair.com/ie/en/us.../map-page) totez az na posledni vetu:  Airlines that allow passengers to board without the mandatory negative RT-PCR or RADT C-19 test result are subject to administrative fines. Therefore, the option to be tested on arrival will not be facilitated. Failure to present, where required, the appropriate test result upon arrival, may result in fines from €1000 to €4000. Tak jak to jako mam chapat? Potrebuju test pro vstup na palubu nebo ne ??? Dík  Michal  .

Ryanair COVID test pri vakcinaci?

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

1 reakce

V pondělí odlétám z Vídně do Porta. Jsem plně očkován na COVID (více než 14 dní). Můj certifikát svítí zěleně v apce Tecka.

Na strankach ministerstva je deklarovano ze nepotrebuju zadnej test (mam dokoncene ockovani).
Na na strankach Ryanairu (https://www.ryanair.com/ie/en/us.../map-page) totez az na posledni vetu: 

  • Airlines that allow passengers to board without the mandatory negative RT-PCR or RADT C-19 test result are subject to administrative fines. Therefore, the option to be tested on arrival will not be facilitated. Failure to present, where required, the appropriate test result upon arrival, may result in fines from €1000 to €4000.

Tak jak to jako mam chapat? Potrebuju test pro vstup na palubu nebo ne ???

Dík 

Michal

0

Vždyť je tam jasně napsané: "...where required..."

0
1 reakce