Zdravím, máte nějaký tip na slušné letenky na Sardínii v září? My jedeme s rodinou autem, brácha měl dorazit s kamarádem, ale dnes jim Volotea zrušila letenky. Může to být i z okolí ČR, třeba Vídeň (Ryanair?), atd, termín byl 12-23.9. Díky Jarda  .

Sardínie v září

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

13 reakcí

Zdravím,

máte nějaký tip na slušné letenky na Sardínii v září? My jedeme s rodinou autem, brácha měl dorazit s kamarádem, ale dnes jim Volotea zrušila letenky. Může to být i z okolí ČR, třeba Vídeň (Ryanair?), atd, termín byl 12-23.9.

Díky Jarda

0

Nevíte náhodou proč let zrušili? Měla jsem spadeno na letenky od Volotey z Prahy přímo do Cagliari ve čtvrtek 9.9.2021 a najednou zmizely z nabídky. 

0 Citovat

Volotea mi rusi letenky uz od lonska a mam pekne kolecko voucheru 😊

0 Citovat

Teď mi taky zrušili lety na konci září :-(

0 Citovat

Možná nedostatek letadel, linka sice plná, ale dochvilnost tragická. Teprve dnes přivezli čtvrteční cestující. Na odlet včera menší letadlo, takže se všichni nevešli. Dítě může letět, rodič ne, to chceš... snad lepší, že to zrušili.

0 Citovat

Bráchovi psali, že díky COVID zhoršující se situaci... Mně se tomu úplně nechtělo věřit, spíše jsem si myslel, že nemají cestující, ale to koukám dle komentáře přede mnou asi také není ono, takže že by prostě nějaké jejich problémy? Hlavně, že teď zase byly od nich v nabídce akční letenky od cca 10.10...

0 Citovat

Volotea ruší, co může. Mně zrušili snad pět letů, pořád se snažím uplatnit vouchery, bez úspěchu. Vždycky se to navýší o 20 %, za chvíli u nich budu mít stovky eur, ale k ničemu.

Jinak na Sardinii se samozřejmě létá z Vídně i z Berlína, z Prahy se Smartwings nebo se dá letět s přestupem, použijte nějaký vyhledávač letenek, třeba Google Flights: https://www.google.com/travel/fl...ad2xIST0 

Nejlepší asi budou ty Smartwings, ve vašem termínu mají překvapivě nízkou cenu.

0 Citovat

A raději  nekupovat pod značkou ČSA.

0 Citovat

Požádal jsem Voloteu o refund, proces byl jednoduchý. 👍 Poslední lety byly na začátku září, pak už vůbec nic. Z letos tří koupených letenek mi dvoje zrušili a proletěl jsem jen AMS s KLM.

0 Citovat

No jo no. Wizzair a Volotea nebrat, pokud chce nekdo jet s rodinou na dovcu. To jsou takovi notoricky rusici, uz pred Covidem.

0 Citovat

Díky za info, to nás trochu uklidnilo s tím, že by dovolená autem na pevnině Itálie i Sardínie mohla vyjít a letenky jsem koukal zatím Ryanair z Vídně, hodně fajn cena, Smart minimálně jednou tolik, shání i s velkým zavazadlem. 

Fajn zbytek víkendu.

0 Citovat

andreko napsal(a):

No jo no. Wizzair a Volotea nebrat, pokud chce nekdo jet s rodinou na dovcu. To jsou takovi notoricky rusici, uz pred Covidem.

Zvažuju v půlce září Itálii s Wizzem. Víkendový termín odletu i příletu by měl být v pohodě ne, nebo to ruší třeba těch 15 dní předem (aby se vyhnuli kompenzacím, pokud by to bylo >14)?

0 Citovat

Ahoj, nedávno jsem narazila na tuto stránku: https://www.sunheron.com/ a musím vám ji doporučit, jsem s ní moc spokojená. Díky ní jsem vyrazila na Sardinii, jelikož vyhovovala všem mým požadavkům ohledně počasí, teploty moře apod. :) 

0 Citovat

:D

2
13 reakcí