Ahoj, mám koupené letenky do Kutaisi a zpět, jenže jsem si včera poranila kotník a nejspíš nebudu schopná výlet absolvovat, ideálně bych to celé přeložila o pár týdnů později, nějaké zkušenosti se změnou terménu letu? na stránkách jsem nemohla nic najít a předražená linka jejich call centra je až poslední možnost )  popřípadě zkušenost se zrušením letů nebo změnou jména cestujícího (kdyby jel někdo místo mě)? Díky!  .

wizzair změna termínu letu

Založila ve fóru Letecké společnosti

1 reakce

Ahoj, mám koupené letenky do Kutaisi a zpět, jenže jsem si včera poranila kotník a nejspíš nebudu schopná výlet absolvovat, ideálně bych to celé přeložila o pár týdnů později, nějaké zkušenosti se změnou terménu letu? na stránkách jsem nemohla nic najít a předražená linka jejich call centra je až poslední možnost )  popřípadě zkušenost se zrušením letů nebo změnou jména cestujícího (kdyby jel někdo místo mě)? Díky!

0

Máte ty letenky s nepotvrzenou změnou ze strany Wizzairu? Pokud ne, tak je nezměníte ani nerefundujete. Let můžete s doplatkem posunout, pokud jste si koupila Wizz Flex. Jinak budete platit i poplatek za změnu (tj. téměř jistě se nevyplatí dělat změnu). Co se týče volání, dá se k nim volat i na pražské číslo: +420 225 850 035, ale slouží pro případy, že máte od nich změněný nebo zrušený let.

Poraněný kotník je spíš otázkou pro pojištěný storna nebo úrazovou pojistku, pokud nějakou máte.

0
1 reakce