Ahoj,v pondělí letíme z Prahy do Milána. Chtěl jsem udělat online Check-in a ke konci to chtělo nahrát Covid pass a přístupový formulář do Itálie (je tam i možnost nahrát později). Musím ty doklady nahrát? Máme odbavené zavazadlo, takže stejně půjdeme na přepážku,kde ho budeme odevzdávat. Tam bychom to mohli přeci ukázat. Dále by mě zajímalo,jak to aktuálně funguje (stále se to mění). Požaduje Ryanair testy, když jsme plně očkováni? Na jejich stránkách nic o tom nepíší,tak spíše jestli má někdo aktuální zkušenosti. Diky moc rady.  .

Ryanair Check-in Covid pass

Založil ve fóru Letecké společnosti

1 reakce

Ahoj,v pondělí letíme z Prahy do Milána. Chtěl jsem udělat online Check-in a ke konci to chtělo nahrát Covid pass a přístupový formulář do Itálie (je tam i možnost nahrát později). Musím ty doklady nahrát? Máme odbavené zavazadlo, takže stejně půjdeme na přepážku,kde ho budeme odevzdávat. Tam bychom to mohli přeci ukázat.

Dále by mě zajímalo,jak to aktuálně funguje (stále se to mění). Požaduje Ryanair testy, když jsme plně očkováni? Na jejich stránkách nic o tom nepíší,tak spíše jestli má někdo aktuální zkušenosti.

Diky moc rady.

0

Nemusis. Ja som to sice nahral ked sme leteli na Cyprus, ale prehodil som pasazierov a nic sa nestalo. Ryanair testy nevyzaduje.Riadi sa podmienkami cielovej destinacie.

0
1 reakce