- Fórum
- Tipy na levné letenky
- [W6] Katovice - Reykjavík 645 Kč WDC
[W6] Katovice - Reykjavík 645 Kč WDC
V zari a nebo alespon v rijnu to neni a hlavne aspon na tyden ? Letenka je na Islandu ten nejmensi nutny vydaj o te celkove vydaje nejsou ...Modra laguna je turisticka opicarna A Reykjavik neni pravy Island na ten uz je v listopadu pozde Byl jsem tam sice dost davno ale v puli zari a to uz bylo na hrane objel jsem ho ale za tyden cely busem a stopem
Tak já tam letím v říjnu na prodloužený víkend... půjčím auto, ubytko už je buklé za relativně malý peníz... jo, bude to něco stát, ale třeba dopadnu líp než v Norsku :-). Modrou lagunu nebrat.
Tak to ti preju koukam ,ze jsi se pekne rozjel Sicilie ,Island , nad tou Sicilii jsem taky zvazoval ted nekdy jeste Island je parada ale moc se toho ani s autem neda stihnout za prodlouzeny vikend, co budes mit pujcene za auto 4x4 ? Ja tehdy zvladl okruh Reykjavik, Akureyri, Godafoss,Husavik,Myvatn,Dettifoss,Hof, Reykjavik obden bus zbytek stop Noc v Reykjaviku ,pak v Akureyri ,na Godaffosu ,na Myvatnu 2 noci v kempu na odpocce na Dettiffos a v Hofu a znovu v Reykjaviku asi 1400 km Nocleh jsem si zajistil jen v Reykjaviku a pak uz az na mistech byla uz druha pulka zari
mikir: dík. Ne, budu mít normální, levné auto. Velký okruh už mám za sebou, dokonce bych řekl, že se stejným itinerářem jako ty. Teď se chci podívat k Viku, protože minule jsem u Dyrholaey měl mizerné počasí s nulovou viditelností, cestou asi znovu Zlatý trojúhelník, a pak zpět na severozápad od Reykjavíku, to bude novinka (bylo tam levné ubytování) :-) A doufám, že cestou potkám polární záři. Jo, rozjel jsem se, protože nějak nezvládám nekupovat ty 20-eurové letenky z Vídně. :-)
mirjur,tak to jo az nekam k Reykjanes a na obe starny toho klepeta? To mi taky chybi i kdyz to moje bylo tak davno ,ze bych mrknul na Island kamkoliv ,ale porad mam jeste taky bile misto s temi Azory Uz nad tim premyslim snad dele nez jsem premyslel nad Thajskem ,ale kdyz se podivam z okna tak rychle zapmenu na ty uvahy a zase to skonci na Kanarech :-)
Tak daleko ne, přece jen toho času tolik nebude... Jedno ubytko mám v Reykholtu a druhé v Hellissanduru. Thajsko jsem pro letošek úplně pustil z hlavy, Kanáry by šly, ale letenky zatím nic moc a ceny za ubytování (na konec roku) taky šly dost nahoru, tak nevím... Azory mám na březen. :-)
Tak ja nemyslel Thajsko letos ,spis ze jsem ho dlouho planoval nez jsme tam vyrazili ,Azory na jare taky vidim lip ,Kanary v listopadu z Bergama Lanzarote za 20 euro jedna cesta Ubytovani 25 euro/osba/noc v Puerto del Carmen celkem jeste ujde Na Silvestra to bude asi zase moc nacpane ,ale jeste neni spravna doba Koukam ale ,co lidi zlakalo to Jordansko
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!