Letenky s Ryan kamkoliv za 10ecek
LIS - AGA - LIS 15.12 - 17.12 zrušeno, samozřejmě i AGA - LIS - AGA 15.12 - 17.12 zrušeno, BLQ - AGA - BLQ 14.12 - 21.12 zrušeno
Tak to jsem stihl za sekundu 12. V 18:15 koupeno Agadir Alicante na 14.12. a už taky zrušeno.
Zrušen let VIE - AGA - VIE .. 19.- 23.12 za 10Eur a zrušen také BLQ - AGA - BLQ 21.- 28.12 za 10Eur .. .. jdu se zkusit handrkovat na chat 😂 do ní nebo po ní, kdyžtak refund .. za tu srandu to stojí !
A lety, které spadly do prošlých rezervací a vyžadovaly ověření za 0,35e, se zase vrátily do My Trips
Mě teď spíše napadá velmi zajímavá myšlenka. Nikde jsem totiž nezaznamenal, že by Maroko prodloužilo svůj původní zákaz letů na své území - zřejmě se tedy jedná o rozhodnutí samotného dopravce. Jelikož lety (alespoň ty do 15. prosince) byly zrušeny 14 dnů před jejich uskutečněním - není zde právní nárok na kompenzaci dle 261/2004? :-)
Nemyslim si…
We’re sorry to inform you that your flight from Agadir to Bologna on 18Dec21 , has been cancelled due to travel restrictions imposed by Morocco. If you're travelling with others, please inform them of this cancellation. We sincerely apologise for any inconvenience caused.
A mne zas napada, prave po prikupeni napr. AGA-PSA a naslednom zruseni (nie zo strany statneho nariadenia), tak mi v systeme dovoluje rebooknut len datum na rovnakej trase, teda ziadny reroute
AGADIR-NAPLES-AGADIR - 17.12.-20.12 10€ ……. Koupeno a za 2 minuty zrušeno 😂😂😂 btw je nějaký limit do kdy se to musí změnit nebo požádat o peníze? Jak dlouho mi to muže viset zrušeny ?
AGA-NAP som a ja kupil pre srandu na toho 27.12. Este som stihol 18.12. RAK -CIA tiez za 49MAD. Uz je zrusene. To je tak, ked nesledujem forum ked treba.
Michael. napsal(a):BLQ-AGA na 21. zatím ještě v prodeji za 5€
Stihl jsem koupit a hned zrušeno 😃
Dokupil som este nieco na 27.12. nakolko od 28.12. je akoby dalsich 14 dni novych, ak ratam 14-dnove predlzovanie zakazu letov.
JardaM napsal(a):AGA - OPO - AGA 28.12 - 29.12 10Eur
To je za mě favorit, ale ono je favorit úplně všechno
Tak na 18.12 mi uz prisiel mail z dovody Marockych obmedzeni. Takze s tym.by sa malo dat hybat. Okolo Silvestra tam je toho dost. Staci si vybrat. Podla mna aj tam.budu veselo rusit.
AGA - OPO - AGA 28.12 - 29.12 a AGA - NAP - AGA 27.12 - 31.12 taky zrušený, tak snad jste stihli :)
jen dotaz - mám dvě jednosměrky zvlášť , obě zrušeny - řešíte to najednou? jako že na chatu uvedete obě a vyměníte to za jednu obousměrnou? nebo se to musí každou zvlášť - s rizikem, že u jednoho směru se bloknou?