V souvislosti s rušení letů do Maroka sdílím svůj ověřený tip na levnou letenku. Koupit lety z Maroka kamkoliv (nejlevnější je kupovat přímo v marockych dinarech) a nejnižší ceny jsou 50 MAD. Během několika hodin a dnů budou tyto lety zrušeny. Ryan umožňuje tyto lety prebookovat na jakoukoli jejich trasu v rozpětí +-14 dnů s tím ale že se mi zatím vždy podařilo získat rebook cca +21 dní   .

Letenky s Ryan kamkoliv za 10ecek

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

V jeden čas z toho šlo udělat přes picker Tenerife. Ale ty časy už minuly. Teď jen přes linku a obvykle nechtějí měnit zemi.

0 Citovat

Tak jsem ještě minulý týden risknul letenky za 16 euro do Maroka a teď přišel mail o zrušení. 

Zatím zrušili lety na první únorový týden (kromě těch do Londýna)

0 Citovat

Sakra, já koupila až na druhý týden v únoru, tak doufám v další změny

0 Citovat

Maroko ale nepredlžovalo zakaz letov nie? Bude možné prehodiť letenky na akukoľvek trasu?

0 Citovat

to zjisti a da dej ostatnim vedet

0 Citovat

Nesleduji to, ale pokud to není zrušené z důvodu banu do Maroka jako takového, což evidentně není, protože RAM pořád letenky prodávají, rozhodně bych nečekal od Ryana nějakou vstřícnost jako byla minule. Tedy pokud vyloženě nechcete do Maroka, rozhodně bych to jako investici neviděl a letenky nekupoval...

0 Citovat

Stejný mail jako v prosinci-


We’re sorry to inform you that your flight from Bologna to Agadir on 01Feb22 from Agadir to Bologna on 05Feb22 , has been cancelled due to travel restrictions imposed by Morocco. 

0 Citovat

Třeba jo, ale RAM to i na tento routing a datum prodává, a to je pro mě jistý etalon. Ale jsem jen prostý člověk, školy nemám...

0 Citovat

Pokud neprodlouzi zakaz určite bych zkusil přes agenturu žádat kompenzaci 

0 Citovat

Hmmm, koupila jsem teď na druhý únorový týden Tenerife-Agadir za 16 euro a ani ta nejhorší možnost mi žíly netrhá. Omicron za 14 dní nezmizí. A marocká vláda je známá tím, že dělá klidně rozhodnutí platná od dalšího dne, čili ten zákaz klidně prodlouží až příští týden.

0 Citovat

Is it possible to handle how to delete cash app account on a single device?

It is very hard to manage  how to delete cash app account  on a single device. That is why experts always suggest using a single account on a device. Moreover, if you want to use multiple accounts then you have to log out the first one to log in to a different account. You can also contact our professionals in case you need guidance to manage your cash app account. 

0 Citovat

Tak jsem zkusil zmenit jeden zruseny let.

agent c.1 - zmena na Praha-Zadar, Berlin-Tel Aviv na srpen neprosla z duvodu, ze na obou linkach se ocekava ruseni letu a agent nemohl lety prebookovat

agent c.2 - potvrdil mi to co predchozi agent. Plus mi doporucil refund. Na moji otazku jestli muzu let rebookovat pozdeji zdarma, rekl, ze ano.

Nicmene lety co jsem chtel zmenit jsou normalne v systemu a jdou koupit… tak nevim kde je pravda

 

0 Citovat

Zrušený let na 7.2, teď jsem se připojil na chat a u prvního agenta mi úplně bez problému prošla změna na říjnové Lanzarote :)

0 Citovat

Hehe, já mám 8.-12. února Tenerife-Agadir, tak čekám že to zruší dneska nebo zítra. Budu tentokrát držka drzá a kdyžtak jako první zkusím změnit na Rhodos z Prahy přes červencové svátky.

0 Citovat

Tak to budes krutoprisna. Me prave prosel ten Zadar. Takze chce to stejne jako v predchozich pripadech zkouset dokud nenarazite na spravnyho agenta.

1 Citovat

Mám to zkusit ještě koupit? Dají se pořád na 1. půlku února najít zpátečky za 16 E do Agadiru.

Tu první vaší "akci" jsem prospal a nějaká letenka na Kanáry by se hodila :D

0 Citovat

Ne, nekupuj to… pak ti tech 400kc bude chybet a nebudes mit na elektrinu. 🤦‍♂️

1 Citovat

Jak už tu bylo řečeno několikrát, to je na uvážení každého, maximálně přijdeš o pár stovek

0 Citovat

Netyka se to spekulativnich letu ale nechci zakladat nove vlakno , jedna se o novy cenovy tah Ryanairu jiz dnes  zverejnena 50 % sleva  ,ovsem koupe letenky az 23.1. takze dneska jsou tam jeste  strare ceny  nakup  tedy  za 2 dny odlet od 1.2. 

0 Citovat

Další fáze rušení letu do Maroka.

Zrušeno 08.02.

0 Citovat

Také jsem zaregistroval :-)

Chci se zeptat, nechce se mi číst celé fórum: Když chci změnu letu v případě zrušení původního, pomocí stránek Ryanairu jsem schopen naklikat cokoliv. Na konci procesu ukazuje rozdílovou cenu s tím, že "If you are changing your flight due to a flight cancellation, this will be free of charge once the change is confirmed at the end of this process." Předpokládám, že to není tak jednoduché a budou chtít doplatek? A pak je třeba požádat agenta na chatu?

díky

 

0 Citovat

tbu: Tím "free of charge" se myslí "bez poplatku za změnu letu". Rozdíl v ceně letenky je něco jiného.

0 Citovat

mirjur: ok, díky. A to přehození na jiné destinace zdarma je možné pouze přes agenta a ještě se modlit, aby měl dobrou náladu, že? :-) 

0 Citovat

Tak právě mi přišlo zrušení Tenerife - Agadir. Hned jsem napsal Agentovi a obratem mi to přehodil. Nový itinerář klasicky do 24 hodin...na únor jsou tam další a očekávám, že i ty 12.2. a dál se budou rušit...

0 Citovat

Taky jsem "zagambloval" s 12.02. :D tak snad to zruseji...

0