V souvislosti s rušení letů do Maroka sdílím svůj ověřený tip na levnou letenku. Koupit lety z Maroka kamkoliv (nejlevnější je kupovat přímo v marockych dinarech) a nejnižší ceny jsou 50 MAD. Během několika hodin a dnů budou tyto lety zrušeny. Ryan umožňuje tyto lety prebookovat na jakoukoli jejich trasu v rozpětí +-14 dnů s tím ale že se mi zatím vždy podařilo získat rebook cca +21 dní   .

Letenky s Ryan kamkoliv za 10ecek

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Včera, že let neexistuje, dnes, že nemohou měnit destinace.

Asi jdou od toho, protože během minuty ukončí sami chat, nebo sdělí, že předávají kolegovi.

 

0 Citovat

mxp napsal(a):

Dneska na chatu bez front. Esther na první našlápnutí eskalovala můj požadavek (prosincový AGA-OPO na červencový NUE-FNC) na head office. Prý 1-5 dní.

...a dneska už to vidím jako potvrzené.

0 Citovat

Bych to nechal tak měsíc, dva "vyhnít"...

0 Citovat

Menil jste nekdo letenku i po puvodnim datu odletu? Napr. jste meli letet 1.-5. ledna, let byl zrusen a o zmenu jste zadali az treba 15. ledna?

0 Citovat

Jo, měl jsem letět 14.12. a měnil jsem letenku 12.1.

0 Citovat

Tak ono do chatu jde (celkem nově) připojit i příloha, např. obrázek.

Na tvrzení, že linka neexistuje, doporučuji připojit screenshot.

0 Citovat

Ivo napsal(a):

Menil jste nekdo letenku i po puvodnim datu odletu? Napr. jste meli letet 1.-5. ledna, let byl zrusen a o zmenu jste zadali az treba 15. ledna?

Já měl odlet 28/12 a měnil jsem včera.

0 Citovat

Mıchal napsal(a):

Tak ono do chatu jde (celkem nově) připojit i příloha, např. obrázek.

Na tvrzení, že linka neexistuje, doporučuji připojit screenshot.

To jsem samozřejmě zkoušel u více agentů a bylo mi to k ničemu. Říkám si, jestli to nebyl třeba nějaký nováček a systém mu neukázal lety více než 90 dnů a proste napsal, že to nejde. 

0 Citovat

Mıchal napsal(a):

Tak ono do chatu jde (celkem nově) připojit i příloha, např. obrázek.

Na tvrzení, že linka neexistuje, doporučuji připojit screenshot.

Tak ta možnost je tam už déle.

Použil jsem ji i včera a dnes, jako argument, že let je aktivní.

Dnes jsem dokonce poslal screen, že mi změnili let na jinou destinaci i datum za několik měsíců(měl jsem každý rout koupený zvlášť). Potom mi bylo navrhnuto změnu letu přes formulář a chatující se odpojil.

0 Citovat

Jo občas jsou to kurvy a když se s nima moc vykecavas nebo argumentujes tak z toho chatu utečou 

0 Citovat

Tak dneska, šestý den po zadání změny mi volala nějaká kočka, ze mám pozadano o trasu Krakov - Tenerife south, a jestli mi nevadí letět na north. Říkám ze OK a za dvě hodiny změněno v rezervacích, ale stejně na Tenerife South. 😉 Každopádně děkuji autorovi za toto vlákno !

0 Citovat

Tak to jen sleduju ty spekulativni nakupy, vcera tam byla jeste moznost Fez - Madrid  za tech 8euro ale tentokrat do toho nejdu i kdyz v tom prvnim se mi podarilo letet misto Viden -Agadir za 8 euro Praha - Dublin po Novem roce a celke, byla uspora ,Pokud to pak menite za leto o prazdninach, tak se to jiste ve vice lidech vyplati i kdyz ta uspora nebude v zadnem pripade  soucasna cena letenek 

Ale jelikoz o prazdninach  moc nelitame a muzeme kdykoliv behem roku ,tak si rikam ,ze stejne nejake akce  zase budou a i kdyz by nebyly akce za 5-15 euro ale treba o 10 euro vic tak zase tak uzasna sleva  to ve dvou nebude a dopredu vubec nevim kam letos  poletime 

Uznavam, ze to je dobra zabava a takovy sport pak letet co nejlevneji  a kdyz se nepodari vymenit 8 euro a propadnou tak se taky nic nedeje  

0 Citovat

Mikire kup mi prosím tě třeba za 40,- € Kanáry z Krakowa. Klidně tě tady pochválím a navrch ti přidám za každou letenku dalších 50,- €. Předem děkuji.

2 Citovat

Audit ,ja to nehanim tu akci ,jen jsem konstatoval jako treba Eda Novak  ze do toho nejdu  Jinak treba  z Lutonu  jedna cesta  26.2. FUE  10 liber   Proste kdyz muzes behem roku kdykoliv tak me tyhle akce a tahanice s  agenty  nechavaji tak trochu chladnym  Jasne kdo potrebuje planovat dopredu musi mit prazdniny  a jine exponovane volno tak  je to jasne Nebo kdyz bych mel presny plan  Kdyz jsem kupoval  1 letenku  ten Agadir a vedel presne ze musim po Novem roce odletet zpet do Irska a videl ty ceny po Novem roce  tak to byla jina situace Tam ten risk ze prijdu o 8 euro byl adekvatni  tomu  vydaji  kdyz bych tu letenku nemel  Ale tady jsem jednak tu akci registroval pozde  uz tam nebyl vyber a pak bych do toho  musel vlozit  32 euro aby to melo ten efekt (2 letenky zpatecka ) Nepotrebu litat pro carku kamkoliv  Ale to je kazdeho vec ,tecka 

Je mi jasne ze s koncem covidu  vylitnou ceny letenek i u Ryanairu nahoru a ze takove ceny nebudou nikam ,ale jejich  slevy  budou porad  

1 Citovat

Luton tady nikoho nezajímá, ceny z Anglie a Irska za 25,-€ tady nikoho nezajímají. Tady je fórum o letenkách a cestování z Česka a okolí. Tečka.

6 Citovat

Dublin mam z Prahy za 350 Kc  opacne 13.50 euro  ja myslim ze to nekoho zajimat muze  Londyn  v covidu taky 10 euro  Kosice -Dublin  5 euro jasne trochu nepohodli a  ztrata casu a dalsi vydaj na priblizeni nebo  nocleh, s takovym pristupem ,ze let jen z CR a okoli  to muzes rovnou koupit zajezd pres CK  

Drive dost davno jsem treba absolvoval  Brno  -Girona   ,Girona  - Billund  . Billund  -Dublin  vse po 5 eurech   jinak primy Dublin  nesrovnatelne vic ... a nekoho skladacky bavi  a bere to jako pridavnou hodnotu 

Dneska se pochopitelne skladacky  vyplaceji malo a jedine s malym batuzkem, navic ne kazdy let chytnes po 5-10-20 eurech a prime lety pres  50 euro zase tak casto clovek nekupuje  

1 Citovat

Audit, (nejen) mě třeba levné letenky z UK nebo Irska zajímají. Protože přímo z Česka se dá letět levně přímo tak akorát do !dele.

0 Citovat

MIGUELAS napsal(a):

Audit, (nejen) mě třeba levné letenky z UK nebo Irska zajímají. Protože přímo z Česka se dá letět levně přímo tak akorát do !dele.

 

Píšu Česko a okolí. Takže Lety z Vídně, nebo Berlína vyjdou lépe, než přestupy na UK a Irsko a to nemluvím o návaznosti letu a ještě větší problém dneška Covid testy. 

Pro mne je lepší ze Severní Moravy jet do Vídně a letět přímo například Aqaba, Amman, Agadir, Kanáry ... za průměrných 60,- eur. Protože se za ty peníze přes UK, nebo Irsko nedostaneš. A to nemusím řešit několika hodinové vysedávání po letištích. Navíc mám výhodu, že jsem už starší dorostenec a nemusím trestat děti těmito nesmysly. Jinak je mnohem lepší trasovat tyto destinace přes Španělsko, nebo Itálii. Nepotřebuji ještě absolvovat pasovku.

3 Citovat

Tak a máme po srandě. 

https://en.hespress.com/35064-mo...ary-7.html

Snad půjdou letenky ještě přehodit kamkoliv. Nicméně bych s tím asi úplně neotálel. 

0 Citovat

A sakra. To je blby. Nicmene jeste je tu sance prehodit lety zdarma (za doplatek, pokud je novy letenka drazsi, nicmene bez renooking fee). Lze max. 7 dnu pred puvodnim datem odletu. 

https://www.ryanair.com/ie/en/us...confidence

0 Citovat

Právě jsem úspěšně provedl změnu.

Na chatu - John P

0 Citovat

Já dneska změnila Porto-Agadir-Porto na Bratislava-Trapani-Bratislava v září. Byla jsem 3. ve frontě, takže rychlovka. Vyšlo to na poprvé, Valerie napsala ať počkáme na potvrzení

0 Citovat

Jak rychle se vam to propise v systemu?

0 Citovat

OK, tatk jsem teď let Tenerife-Agadir chtěla změnit na Praha-Rhodos přes červencové svátky a Victor R to poslal výš ke schválení. Tak uvidíme.

0 Citovat

Neaky tip na ow letenku za 8€? Najlepsie az na jesen.

Ostal mi let fez-madrid

0