V souvislosti s rušení letů do Maroka sdílím svůj ověřený tip na levnou letenku. Koupit lety z Maroka kamkoliv (nejlevnější je kupovat přímo v marockych dinarech) a nejnižší ceny jsou 50 MAD. Během několika hodin a dnů budou tyto lety zrušeny. Ryan umožňuje tyto lety prebookovat na jakoukoli jejich trasu v rozpětí +-14 dnů s tím ale že se mi zatím vždy podařilo získat rebook cca +21 dní   .

Letenky s Ryan kamkoliv za 10ecek

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Pfff, tak ještě že jsem aspoň tu linku z Prahy do Malagy využila tři roky zpátky. Tak to by mě fakt zajímalo, jestli to hodlají něčím nahradit. Hmm, nebudu naivní. Česká letiště jsou čím dál tím nepoužitelnější a pomalu nejlepší strategie bude sehnat co nejlevnější letenku do Bergama a podle toho se zařídit..

1 Citovat

Náhodou, LM od Čedoku, když to spadne takřka na cenu letenky bývají na dálkovky použitelné ;)

2 Citovat

Pokud talosi dostanou rozum tak ano , ale co kdyz k tomu budou pristupvat tak jak uvadi ted MZV ? Kdyz vylezes z letadla z Prahy  do  vstupni haly a ne do tranzitu tak i kdyz nakrasne nikam nepojedes a hned vlezes znovu na security  a budes chtit na dalsi let tak ti mohou podle toho co ctu rict smula  5 dnu karantena a dalsi test,,jasne jen neockovani ,,,,,To uz snad lepe ten Berlin nebo Viden pridne Polaci  jenze z Bergama  je prave nejvic letu po cele Evrope v nejlepsich cenach a taky jsou dalsi letiste pobliz Kdy konecne prestane buzerace  kdyz mam PCR tak aby uz nic nechteli Nekde to jde  nekde porad ne a to uz ani nedoufam ze by stacil antigen  ,kdyz zvladnu dva lety bez  noclehu 

0 Citovat

No, abych nebyla jenom negativní - Wizz má v plánu od léta vrátit linku z Prahy do Palerma, na kterou mám zálusk na nějaký podzimní termín. Uvidíme, jestli někdo na letní sezónu nepřijde s nějakým překvapením. Mě osobně by lákala Transylvánie nebo severní Španělsko.

1 Citovat

Jelikož to vypadá, že je tato "Ryanair akce" už opravdu ukončena a už mi zbývá přehodit jen pár letenek, které nejspíš nebude problém přehodit, tak bych chtěl Honzovi poděkovat za tenhle tip, protože to bylo perfektní. Na konci listopadu to vypadalo, že už nikam do konce roku nepoletim a nakonec jsem letěl  4x, vyřešil tím dárky k Vánocům a rozplánoval si většinu dovolené na tenhle rok. :D 

Měl jsem asi štěstí, ale všechny letenky, co jsem koupil (a ze jich nebylo malo :D , jak pro mě, tak pro přátele a rodinu), tak byly na lety, které byly zrušeny. 

Tak ještě jednou díky a pokud by měl být někdy sraz diskutujících z cestujlevne, tak máš u mě minimálně pivo. :D 

6 Citovat

Rádo se stalo, pivo piju 😍 ale spíš než pivo pošlete pětikilo např. Lékařům bez hranic nebo až někam pojedete kupte někomu, kdo to potřebuje, třeba oběd... 

4 Citovat

Tak Ryan nezklamal, potřeboval jsem přehodit let o 1 den (více než 7 dní dopředu, nový let levnější než původní) a stejně chtěli doplatek vyšší než cena nové letenky. Zkoušel jsem 2 agenty a ani u jednoho neprošla změna zdarma. Tak jsem holt obětoval další 3 kilča.

0 Citovat

A šlo snad někdy bezplatně měnit datum letu u nějaké aerolinky jen tak na vlastní přání u levnějších tarifů?

1 Citovat

Libore
https://www.ryanair.com/cz/cs/uz...e-bez-obav

0 Citovat

Teď jsem let měnila online přes manage my booking a šlo to bez problému...nebylo to tím, že jsi to chtěl přes agenta?mě předtím kdysi vysvětlovala, že musím sama online, že přes ně to je s přirážkou....

0 Citovat

Ne, přes manage my booking vždy vyskočila chyba, že je nutno řešit s agentem.

0 Citovat

KLM zrušili lety na Ukrajinu. Zájemci můžou zkusit gamble znovu... 

1 Citovat

Mně tenhle týden FR zrušil VIE-AGA na konec března. Zdá se, že co půl týdne odkrajují další lety.

0 Citovat

Já si říkám, že to s FR ještě zkusím :D Barcelona nebo Zadar z Práglu na druhou polovinu roku. Jsou ještě lety do Agadiru na začátku března.

1 Citovat

Charkov nic nenabízí a Kyjev snad rušit nebudou a celkově doufám, že se to tam brzy uklidní, protože by to nikomu nic dobrého nepřineslo. A navíc tam chci za měsíc jet. :D 

0 Citovat

Tak už vraj lízingovky začínajú zakazovať lietať na Ukrajinu. Skyup z Madeiry musel dnes pristáť v Kišineve.

0 Citovat

Jan Vidim napsal(a):

KLM zrušili lety na Ukrajinu. Zájemci můžou zkusit gamble znovu... 

A nebude tu rozdiel v tom, ze teraz rusia letecke spolocnosti s vlastnej vole, a nie kvoli vladnym nariadeniam?  Ja len aby nebolo potom sklamanie ohladom moznosti rebookingu.

0 Citovat

Co bude znamenat ten aprroval? 


screenshot-20220213-110936.jpg
screenshot-20220213-111335-twitter.jpg

0 Citovat

Google translate:

From Monday, February 14, international air communication with Ukraine will be suspended due to the suspension of insurance of civil aircraft in the airspace of our country

Goncharenko reported about it in Telegram. 

According to him, most likely, air traffic in Ukraine will be stopped from 16:00 in Kyiv tomorrow.

One of the largest British insurance companies has already announced that from tomorrow at 14:00 in London (16:00 in Kyiv) the insurance of civil aircraft in the airspace of Ukraine will be terminated. they are already forbidding their planes to fly into the airspace of Ukraine, "Goncharenko wrote. 

He noted that at the moment KLM has already canceled its flights, Sky Up is landing a flight from Funchal to Chisinau, and today there will be a ban from Air France.

0 Citovat

to Jan Vidim, to upozornění je jenom v app, na webu jej nikde nevidím

 

0 Citovat

Ukrajinské nebe se uzavírá civilním letadlům, první stroj přistál v Moldavsku

https://www.novinky.cz/zahranicn....seznam.cz

0 Citovat

@jan vidim díky za tip :-) koupeno

0 Citovat

taky jsem riskla lety Bologna-Odesa-Bologna na příští týden, tak uvidíme, jestli se znova poštěstí

1 Citovat

Agentka na chatu mi řekla, že lety operují podle toho, co mají na webu - tzn. ví prdlajs.

Neveřím, že v téhle panice ty lety vydží.

0 Citovat

Hmm


screenshot-20220213-142058-twitter.jpg

0