V souvislosti s rušení letů do Maroka sdílím svůj ověřený tip na levnou letenku. Koupit lety z Maroka kamkoliv (nejlevnější je kupovat přímo v marockych dinarech) a nejnižší ceny jsou 50 MAD. Během několika hodin a dnů budou tyto lety zrušeny. Ryan umožňuje tyto lety prebookovat na jakoukoli jejich trasu v rozpětí +-14 dnů s tím ale že se mi zatím vždy podařilo získat rebook cca +21 dní   .

Letenky s Ryan kamkoliv za 10ecek

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Moc diky za info, budu to zkouset. Zatim jsem se nedostala ke kompu, abych mela na vyrizovani dost casu, protoze predpokladam, ze to bude beh na dlouhou trat...u nas to prave zadny double booking nebyl, jedine co bylo spolecne, tak to byl stejny let (3 rodiny spolecne na dovcu), ale jmena mame jine, my dve rodiny sice stejna příjmení, ale křestní odlišné a třetí rodinka úplně jiná jména, proto nechápu, proč to systém vzal jako double booking a proč to vše i stornoval.... protože kdysi jsem měla dvě letenky na stejné jméno (taťka a brácha), ale to Ryanair poslal jen info o double booking, ale ze jestli to není chyba a oboje letenky "chceme", tak mame ten mail ignorovat....no uvidím, jestli něco vybojuju...

0 Citovat

Tomu ale říkají double booking, pokud je to z jednoho účtu :-/

O řád lepší sranda je, že takovýé lety pak označí za lety dělané přes OTA a dělají cavyky s refundem (např. poskytnout kopii pasu a účtu od OTA, který nemáš).

0 Citovat

Tak snad to u Ryanu nebude nějaká hromadná akce :D, zatím všechny rezervace drží

0 Citovat

Jakože nemůžu koupit ze svého účtu letenky nikomu jinému??To snad ne.... doteď jsem kupovala celé rodině i kamarádům, protože se to většině zdálo "moooc složité" a nikdy s tím problém nebyl...ach jo

0 Citovat

Problém je, jakmile je to na stejný den a trasu.

0 Citovat

  • aga.endy - pokud byla změna přes chat s agentem, můžeš jej najít v historii chatu. Potom jej využít k reklamaci.

0 Citovat

Tak jsem po chatu s Ryanair. Byla jsem 465 na řadě, ale do půl hodky mě spojili. Agentka Barbara, byla úplně super, řekla, že teď mají nějaké technické prolémy a že jim systém ruší některé rezervace sám od sebe. Ona prý s tím nic udělat nemůže ale pošle to výše a head office by mělo ty rezervace obnovit, pak si vyžádala pár údajů k ověření. Tak snad to bude u head office jen formalita a všechno dobře dopadne:-)

edit: ještě doplnění, chodím vždy na chat na irské verzi stránek, tam agenti bývají nejvíce ochotní:-)

0 Citovat

Taky jsem byl dnes na chatu, řešil jsem to s nějakou Polkou, prý to nejde obnovit, tak jsem se zeptal proč, a pak najednou že mi to žádost o obnovení rezervace už zadala do systému a mám čekat. Zatím ovšem nic(řešil jsem to v 8 ráno). 

Neví někdo, jak je to s penězma, pokud se rezervace obnoví? Refund už proběhl. 

0 Citovat

Docela by mne zajímalo, jestli tyhle a podobné pěkné nabídky od Ryanu či Smartu se podaří v klidu a bez potíží se změnami využít tak jak jsou v prvotní nabídce. Nebo rovnou hodit 10 ojro do koše a ušetřit životní prostředí?

Pročítám tady nabídky a stížnosti s reklamacemi a není mi jasné jestli je to jen taktika od letecké společnosti. Nebo za tu cenu člověk musí počítat s výskytem potíží...?

0 Citovat

Kuffenbach napsal(a):

Taky jsem byl dnes na chatu, řešil jsem to s nějakou Polkou, prý to nejde obnovit, tak jsem se zeptal proč, a pak najednou že mi to žádost o obnovení rezervace už zadala do systému a mám čekat. Zatím ovšem nic(řešil jsem to v 8 ráno). 

Neví někdo, jak je to s penězma, pokud se rezervace obnoví? Refund už proběhl. 

No jestli to bude za plnou nálož, to to výhra si nebude.

0 Citovat

Piratice napsal(a):

Docela by mne zajímalo, jestli tyhle a podobné pěkné nabídky od Ryanu či Smartu se podaří v klidu a bez potíží se změnami využít tak jak jsou v prvotní nabídce.

Já jsem za takové velmi nízké ceny s Ryanairem v listopadu letěl beze změn (Jordánsko, Maroko) a před covidem se Smartwings taky celkem levně. Nemyslím, že by byla větší pravděpodobnost potíží kvůli nižší ceně.

0 Citovat

Včera jsem dělal poslední trip na BTS/ACE před vánocemi.

Ráno chat 9:00, ve 22:00 přišel confirm.

 

0 Citovat

cali napsal(a):  

 

No jestli to bude za plnou nálož, to to výhra si nebude.

Tak jsem byl znova na chatu, výsledek: rezervace se prý obnoví za původní cenu, ale mám se ozvat příští týden, protože jsem se zeptal, jak se to jako zaplatí, když už byl refund. Tak uvidím, jak to nakonec dopadne. 

0 Citovat

Je tady někdo, komu už Ryanair zrušené letenky obnovil?

0 Citovat

Jj. Mě to obnovili. Na chatu mi poslali Link, kde jsem to znovu zaplatil. Za původní cenu, teď by to stálo 3x tolik. 

0 Citovat

Tahle pofiderní akce pro Čechy je stále v kurzu?

0 Citovat

Jednou její výhodou je, že komu přijde blbá, nemusí ji využít. 

1 Citovat

Podle příspěvků "Petr Johan Marek" to vypadá, že nás navštívil pan Gladiš osobně. Nebo někdo z té slavné Hedvábné stezky nebo Světa outdooru? Sami máte návštěvnost nula nula nic, tak ji chcete zvednout alespoň tady? To je od vás hezké :)

4 Citovat

Jojo 😁😁😁

0 Citovat

Ten nemá s HS nic společného, ale možná ho napadlo, že by si tu někdo mohl vygooglovat, co je zač, a koupit si jeho "díla": třeba Cuatro za 1670 liber nebo další přes 5000 liber (patlaniny z pohledu člověka nerozumícího modernímu umění, což je podle mě většina, já se dobrovolně přiznávám): https://www.artfinder.com/artist...johanmarek

2 Citovat

Aku mate skusenost rebookingom uz uspesne rebooknutych 5Eur leteniek v ramci zmeny bez poplatku do 7 dni pred odletom?  https://www.ryanair.com/sr/en/us...nfidence 

V manage my booking your trip ma to odkazuje len na support.


snimka-obrazovky-2022-04-14-o-16-04-33.png

0 Citovat

Bylo by dobré nastavit radary. Ryanair jde do sporu s Maďarskem, které zavedlo neočekávaně nové poplatky od 01.07. Ryanair vyhrožuje ukončit bázováni letadel a rušení letu. Největší příplatky jsou na lety mimo EU - na letenku 30€. Mohla by se opakovat akce Maroko.

2 Citovat

Menili ste niekto tento mesiac tie zrusene lety (Maroko 2021)? 

Mne ich este zopar ostalo (nebol som rozhodnuty), no teraz na Ryanair chate mi to uz nechcu zmenit s tym, ze od 1. jula maju nove policy (este stale nezverejnene) a zrusene lety je mozne rebooknut max. do 90 dni od povodneho datumu. 


snimka-obrazovky-2022-07-10-o-13-03-00.png
snimka-obrazovky-2022-07-10-o-13-22-45.png

0 Citovat

To by mě nasralo😎

2 Citovat

Jelikož mi ještě zbyly nějaké rezervace, tak jsem si řekl, že jednu zkusím přehodit. Měl jsem dokonce rezervaci, kde byl "duplicate reservation" a automaticky mi dali refund. Žádný refund jsem ale neobdržel. Na chatu nejdřív moc nechápal, co po něm chci, když ta rezervace "neexistovala". Pak mi vytvořil rezervaci se stejnou částkou a stejným BR. Jediný co, tak to po mně chce zaplatit teď 10 euro, protože to je vedený jako že refund proběhl, takže to řeším přes reklamaci. 

Nicméně výsledek je takový, že se mi podařilo udělat změnu hned s prvním agentem. 

0