V souvislosti s rušení letů do Maroka sdílím svůj ověřený tip na levnou letenku. Koupit lety z Maroka kamkoliv (nejlevnější je kupovat přímo v marockych dinarech) a nejnižší ceny jsou 50 MAD. Během několika hodin a dnů budou tyto lety zrušeny. Ryan umožňuje tyto lety prebookovat na jakoukoli jejich trasu v rozpětí +-14 dnů s tím ale že se mi zatím vždy podařilo získat rebook cca +21 dní   .

Letenky s Ryan kamkoliv za 10ecek

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Mne sa uz niekolko dni so ziadnym agentom nedari urobit zmenu... odovodnuju to ci uz tym, ze preslo 90 dni od povodneho datumu, alebo ze zmena je mozna len na rovnakej linke, pripadne s alt. letisk v rovnakych krajinach...

0 Citovat

Potvrzuji výše psané - dnešní chat se stejným výsledkem. Zrušené/změněné lety jdou přehodit na nové jen 90 dnů od původního data.

 

0 Citovat

Tak co jsem začal tak asi uzavřu. Dneska mě docela nasrali, ale na druhou stranu jsem neletěl tenhle rok dráž jak za 5 EUR, takže asi fair deal. Ale k dnešnímu příběhu... :D

V prosinci jsem měnil zrušený let na PRG-AMM na říjen 2022, nějak to tam podělali a ze zpáteční rezervace mi udělali omylem multicity Itálie-Maroko-Praha-Ammán (úsek IT-MAR svítil pořád jako cancelled). Nechal jsem to bejt s tím, že aspoň budu moct kdykoliv kliknout refund. Chyba, vysvětlím proč. V březnu zrušili PRG-AMM na říjen a poslali mi cancellation. Nechal jsem to tak být až do teď.

Včera jsem napsal na chat, že bych rád letěl v prosinci. První agent absolutně nechápal a poslal mě do háje, druhý obratem můj případ předal dál. Dneska odpoledne mi volali (RyanAir má telefon?!), že se omlouvají, ale že jediné co mi můžou nabídnout, je refund a ať si to koupím znovu. Protože původní let, který pořád visel v rezervaci byl 11. 12. 2021 a oni prostě nedokážou rezervaci změnit dál než 90 od původního data odletu, a původní datum je prosinec 21, a to že oni to zbabrali a let měl být v říjnu 22 je jedno, protože už to prostě nejde změnit dál, jak těch 90 dní. Ale aspoň jsem teda uhádal, že mi tu rezervaci změní na tak, že IT-MAR let vyndají a bude z toho oneway PRG-AMM a ten mi teda změní podle přání na prosinec 22. 

Zatím nic nepřišlo, tak uvidíme jestli dodrží, co slíbili a budu mít aspoň letenku do Jordánska. Směrem z Jordánska už jsem jí koupil, potom co mě paní na telefonu ujistila, že to můžu udělat. Na MyTrip o dost levněji jak na webu Ryan a s plnohodnotným přístupem do rezervace.

2 Citovat

Ryanair mi povodny let KRK-TFS 24.12. (ziskany este z tejto specifickej 5 eurovej akcie) prenusul o 6 dni skor, nakolko let na vianoce zrusili, no dava mi len moznost zmeny bud na najblizsi mozny termin (to je bud 18.12 alebo 8.1.), pripadne na podobnu trasu ale len +/- 1 den od noveho posunuteho datumu odletu teda len v intervale 17.-19.12., to kvoli praci nechcem. Agenti mi nechcu odobrit zmenu na napr. podobny let WMI-TFS 23.12., nakolko to nedovoluje ich policy, kedze ten povodny let nezrusili ale nastala tam len zmena casu, no ta zmena casu je az 6 dni teda ovela dlhsia ako napr. ta +/- 1 dnova lehota, uplne nelogicke...

Ma to zmysel skusat cez chat nadalej alebo uz radsej riesit nejaku alternativu ako sa za normalne peniaze dostat na vianoce na Tenerife?

0 Citovat

Můžeš se zkusit ještě hádat, ale já jsem to několikrát zkoušel a bez úspěchu. A i když mi nějaká agentka něco slíbila, tak mi pak volali z Ryanairu, že se omlouvají, že bohužel to nejde změnit tak, jak to slíbila agentka. 

0 Citovat

Podařilo se někomu ještě změnit (zapomenutou) rezervaci v posledních měsících z této "akce"?

0 Citovat

Pokud od původního data odletu uplynulo více než 90 dní tak už jen refund. Psal jsem výše.

0 Citovat

Díky za reakci, zjišťoval jsem pro známého, tak bohužel smolík.

Každopádně za 14 dní nás čeká poslední využití letenek z této "akce" (pokud se nepletu tak 6. destinace). Takže zpětně ještě velké díky za zveřejnění této akce! 

0 Citovat

TLV - PFO za 14.99, že by se opět dalo někam levně vyrazit během Vánoc?

0 Citovat

Ke konci akce "Maroko" Ryanair celkem osekal možnost změny jen na podobnou trasu a +- stejný termín...nemá někdo zkušenost jestli již opět nabízí "velkorysé podmínky změny"? 

0 Citovat

Jan Vidim napsal(a):

TLV - PFO za 14.99, že by se opět dalo někam levně vyrazit během Vánoc?

Nic jiného tam nemáš? 

0 Citovat

Pokud se člověk nějak dostane do Lisabonu, tak zde se vyskytují velmi levné lety do Maroka (Agadir), Azory či Madeiry, cca 2x do měsíce pod 20 EUR.

0 Citovat

Smysl tohoto vlákna je ale poněkud jiný :)

3 Citovat

Tak lety zrušeny. V infu u rezervace to vypadá, že by to mělo jít opět změnit na cokoliv. Online to ale nejde...nezkoušel už někdo? 

0 Citovat

Zatím jsem to nedotáhl do konce, ale vypadá to, že by to jít mělo. Minimálně jiný let (jakýkoliv) si vybrat můžu, dál jsem nešel.

0 Citovat

Kurna, toto mi uniklo. Tak nech vam to vyjde.

 

2 Citovat

Dopadlo to nakonec prosím? 

V systému mají lety od 15.12. což by dávalo spekulační smysl na případnou levnou vánoční dovolenou. 

0 Citovat

Taky mě to zajímá - zkoušel někdo?

0 Citovat

Online jde změnit let na cokoliv,  ale jen do + 14dní, později již to chce doplatek.  Nevím, jestli někdo nezkoušel přes support změnit na pozdější termín, jestli lze, nebo nikoliv. 

0 Citovat

Mám už z dřívějška koupen prosincový termín přes OTA za cca 25e, pokud bude zrušeno a začnu s tím hýbat, dám vědět ... mě ale zatím vyhovuje odletět kamkoliv ve stejném termínu, no případně to pak na supportu minimálně zkusím nadhodit .. vánoční termín na poslední chvíli nechci, ubytko bude drahé pak všude ..  

0 Citovat

Mě nešlo změnit na nic zdarma. Pouze stejná trasa a termín ASAP. Ani online ani přes chat. 

1 Citovat

Aku trasu a termin do TLV si mal? Ja som vcera takto kupil vianocny termin z WMI za 23e cez OTA, tak neviem ci z toho tie Kanare opat cez vianoce budu alebo nie :) pripadne, ci si to este mam poistit a vziat TLV cez Wizzair, tam su tiez zaujimave moznosti re-routingu z PL/HU ako AGA, RAK, LIS...

0 Citovat

PFO TLV 7. 10.

0 Citovat

Skúšal som rebook cez chat ale bez úspechu. Dievča mi splietalo niečo za sedadlá a potom odveci, že nemožem meniť vnútroštátny za medzinárodný let… original som mal TLV-PFO a skúšal som zmeniť na VIE-LIS

0 Citovat

Dnes přišlo zrušení prosincového TLV-PFO a online mi lze změnit bez doplatku na cokoliv v +- 15 dní.

0